Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz Kasza08 #1896 üzenetére
Ezek mellett az olaj árak mellett csak valami egészen kicsi akváriumot nézzetek.
A trafó olaj minden szempontból megfelelne, de nem vízszínű. Olajat cserélni szerintem nem kellene, idővel legfeljebb egy kis nedvességet venne fel a levegőből, egyéb szennyeződés nem jut bele.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
válasz Kasza08 #1899 üzenetére
Olyan folyadékot kell keresni, amely nem vezeti az áramot, víztiszta, a viszkozitása közel van a vízhez, nem károsítja az alkatrészeket, nem párolog túl gyorsan és nem árt az sem ha beszerezhető.
Elsőre a desztillált víz lenne a nyerő, csak az a gond, hogyha szennyeződik, akkor vezetni fog.
Valami két komponensű műgyanta kellene, amibe természetesen nem raksz edzőt, merthát akkor lesz egy szép nagy kulcstartód tele alkatrészekkelEsetleg Nátron-vízüveg oldat. Sajna annak nem tudom az elektromos vezető tulajdonságát.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Klemens
őstag
válasz Kasza08 #1899 üzenetére
Ezzel a benevezéssel van egy igen nagy gond.
Tudod milyen nehéz egy akvárium egy olajban úsz konfiggal? Már alapjáraton sem olyan könnyű egy 20-30l-es akvárium.
Ez a dolog még amúgyis ráér.
Elősször még meg is kellene csinálni az egészet, úgy, hogy nézzen is ki valahogy."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
Klemens
őstag
válasz Kasza08 #1955 üzenetére
Én nem arra gondolok, hogy vízhűtést építeni csak vízhűtés helyett olaj menjen benne.
Kell valami kissebb teljesítményű szivattyú, nem hiszem, hogy egyik kisebb sem birkózna meg az olajjal. Kell még 2db cső meg egy nagyobb hűtő amin átmegy az olaj.
Persze ez szvsz jó megoldás lenne, de árban megint sok."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
tupacamaru
veterán
válasz Kasza08 #1952 üzenetére
Akkor egyébként zárt rendszer kell mert az olaj ha vizet kap akkor savasodik. Asszem. Most jut eszembe a szilikon olaj az teljesen átlátszó és elég híg is, csak szerintem elég sokba kerül.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
mokus1
addikt
válasz Kasza08 #2315 üzenetére
Ezt én soha nem értettem beleszámít a közösségi is vagy csak a szakmai??
Az elég nagynak tűnik.Az hűtésileg milyen lenne ha:
ELöl:1db 12cm,1db 8cm fúj
Hátul:1db 14cm Sziv
Felül:1db 12cm Sziv
alul:1 db 12cm fúj
oldalt:9cm.fúj
ÉS ugye még a s1-en a 2db 12cm+ Silent knight?
Tápot alul vagy fölülre tegyem? -
MmDorian
őstag
válasz Kasza08 #2315 üzenetére
Várj, szóval, vagy a a hozzászólások száma, vagy hogy mikor regisztrált, vagy együtt a 2 ?
mert láttam én már újoncot, sok eltöltött nappal a PH!-n.A háznak amit linkeltem milyen a Szellőzése ? Nem hiszem hogy jó...oldalt 8cm, fönt 8cm, hátul 8 cm, hául 8cm hely, elől 12 cm hely, ha az összeset beraknám, akkor lenne szellőzés már ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest