Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterdragon1
tag
A mugenemet csak és csak így tudom feltenni felfogatásilag. A tápom leg fent van a ball sarokban elöte van egy 8 cm-es hely gyári, a hátulján szint 8cm gyári hely ott max 9.2 cm kialakítható nagyobb átalakítás nélkül. Fent simán a 12-es beférne, ezért fújatnám felfele a levegőt + a táp a házból szív. Tennék egy terelőt hogy a proci ne a tápba hanem kicsit srégan felfele fújjon ott a 12cm-es kirántaná a levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
RMZ250
senior tag
Nekem már régóta van hasonló megoldás a gépemben. Csak más oldalról megközelítve.
Én a proci hűtőnek a kilépő oldalára csináltam egy csatornát, hogy a fölötte lévő táp ne szívja be a meleg egy részét. Talán a képen látszik egy kicsit a piros keretben.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
szab.tam
nagyúr
klassz!
a venit is jó!a karbon fólia pedig még nagyon el sem terjedt, de szerintem már ciki.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Jagerszki
csendes tag
Köszönöm!
De kell még egy előlap rá ( bár én sima bútor lapra gondoltam ) Ugyanis igya az alaplapon lévő passzív alkatrészek szinte semmi hűtést nem kapnak. Viszont ha dobozolóm és biztosítom a tápegység számára hogy kitudja fújni akkor alulról felfelé lesz egy kis lég áramlás.
Aki kérdez, öt percig buta, ám aki nem kérdez, örök életre buta marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások