Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1803) fradi81


fradi81
veterán

Pár nap utánaolvasás után sikerült egy fokkal jobb kinézetű kovászos pizzát csinálni most már van széle, de egyszerűen nem jó az íze, meg olyan rágós az egész, ötletem sincs mi nem jó. Az is baj hogy nincs nagyon összehasonlítási alap muszáj lesz rendelni párat :) Max átállok valami porélesztős megoldásra mint a többség.
61g kovász
300g c1 liszt
189g víz (63%)
4 óra kint hajtogatások-1 nap hűtő után bucizás-18 óra hűtő.
Ebből lett 2db 24cm-es pizza, kb 275g/db

moto g72, Ninebot d28e

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.