Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03
LOGOUT.hu
Hozzászólások
fradi81
veterán
Pár nap utánaolvasás után sikerült egy fokkal jobb kinézetű kovászos pizzát csinálni most már van széle, de egyszerűen nem jó az íze, meg olyan rágós az egész, ötletem sincs mi nem jó. Az is baj hogy nincs nagyon összehasonlítási alap muszáj lesz rendelni párat Max átállok valami porélesztős megoldásra mint a többség.
61g kovász
300g c1 liszt
189g víz (63%)
4 óra kint hajtogatások-1 nap hűtő után bucizás-18 óra hűtő.
Ebből lett 2db 24cm-es pizza, kb 275g/db
moto g72, Ninebot d28e
Téma tudnivalók
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.