Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz fradi81 #1803 üzenetére
én is kovásszal csinálom. Elég régóta kísérletezgetek már. Nagyjából ugyanaz a metódus, mint a kovászos kenyérnél.
Ezalatt a videó alatt a kommentek között tök jól leírják a receptet és a folyamatot is. Szinte ugyanígy csinálom én is.Ami gond lehet nálad:
-liszt: próbálj kifejezetten pizzalisztet használni (ha Czelli, akkor C5, de én pl ezt használom)
-sütés: a sütésről nem írtál, hogy miben sütötted, használtál-e pizzakövet/vasat, mennyi ideig, stb.
De az első kép alapján alacsony volt a hőmérséklet, egész sokáig bent lehetett a sütőben (gondolom otthoni, beépített sütő volt) és nem hirtelen sült meg, ezért lehetett szerintem olyan amilyennek írtad.Szerk: nálam ilyesmi ahogy kinéz, amikor jól/jobban sikerül
Beépített sütő, 250fok, legfelső polcon pizzavas.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest