Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuri860213
tag
válasz inferno88 #146598 üzenetére
Sokan irjatok ezt felso leguti hurutoe izet. Nem csak takaritani kellene a szuroket es fertotleniteni? Nekunk 3 eve van klima lakasban. Folyamatosn megy mikor otthon vagyunk, 23-24 fokra allitva. Ejszaka is alacsonyabb fokozaton. Melohelyen is klimazok es sem en sem
Parom sose volt tole beteg. Ha tele van mocsokkal a szuro es a parasodas miatt gombas/bacis az egesz belsoresz az siman fertozest csinal. Vagy tul alacsonyra van allitva a hofok. -
gyuri860213
tag
válasz aelod #146634 üzenetére
(#146632) HussarF
Ez ugyanaz, amikor az átlag 25-30 tzs%-os csaj beszól neked, hogy bocs, de szerinte te túl izmos vagy és ez már nem jön be a nőknek.
Azt mondja nekem tegnap barátnőm miután leszálltam az airbike-ról. " Le kéne már állnod a felsőtest edzéssel mert kezdesz amorf lenni. kicsi a fejed, csináljak mást , nem fogsz tetszeni... " Mondom mell-bicepsz volt, majd 15 perc intervall ezen a szaron, televagyok vérrel majd összeesek. Most nem nagyzolásból írtam azt az egészet,de erre mit lehet mondani. 10 éve vagyunk együtt és leszólja a munkámat. Persze leszarom mit beszél, mondtam neki hogy 77kg vagyok, nem lehetek túl nagy sem túl izmos mert olyan nincs.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz HussarF #146650 üzenetére
Azert nem kover, sot nem is tulsulyos.,atlagos noi test, van rajta 5kg zsir es akkor mar a torzse is eles lenne. 56kg es 160cm. Azert nem ennyire tragikus a dolog, ez csak pillanatnyi noi hiszti volt. Azota nem hoza fel. Nem veszem komolyan az ilyeneket csak panaszkodok hogy milyen mar az asszony mikor a belemet kidolgozom hogy buszke legyen ram😉
Kiallás?! Az milyen pokemon?! 😃 10 eve nem csajoztam, azt se tudom mivel szolitanam meg😅 -
gyuri860213
tag
Mikor túlságosan beüt az edzés előtti.
A régi teremben is volt egy tag (alkesz csávó, folyton borszaga volt ) aki ugyanígy rángatta a fejét random időben. séta közben, gyakorlat előtt, alatt. Gondolom csak tikkelt, de Zola biztos kijavít ha nem így van. -
gyuri860213
tag
Újabb csámcsogni való. Teremben ahova járok vagy egy edző, valami Árpi. Jó vastag poweres kinézetű csávó és mindig figyel edzés közben, amikor meg összenézünk elkapja a tekintetét
Múlthéten hátaztam , merevkaros a végén, földön szoktam térdelve (így a pucsítástól nem fáj a derekam és a tartásra sem kell figyelni) Állok fel, látom hogy engem bámul miközben a vendége meg ezerrel dolgozik mellette. Következő széria, ugyanúgy bámul....
Tegnap lábnap végén 2 szett kitörést csináltam a teremben körben, Árpi fellépést csináltat és engem figyel ahogy közeledem feléjük, mikor odanéztem láttam hogy néz majd elkapja a tekintetét mikor ránézek, aztán újra meg újra....
Nem mintha ránézésre meg lehetne mondani de nem AZ a típus. Remélem nem szexkommunát akar velem egy német juhásszal és kerti törpével.... -
gyuri860213
tag
válasz aelod #146673 üzenetére
random emberektől lesi le a mozgásmintákat.
Érzem már mi lesz a mozgásmintám a jövőheti lábazáskor / guggolásnál.
-
gyuri860213
tag
válasz tibcsi0407 #146675 üzenetére
Leszarják, a pénzüket így is megkapják, az egójuk meg csak nő.... ha az izmok nem is Vendégből mindig lesz elég mert divatos manapság gyúrni.
-
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146698 üzenetére
És te hányszor edzel meg egy izmot egy héten? Mennyi az össz volumened mondjuk mellre, lábra, hátra?
Pont ezért szedtem napi 3x5g leucint (meg mert hülye vagyok mypro fillérekért van) annak ellenére hogy megy 80g tejsavó, 400-500g hús és mellé 4 tojás / nap.
Emellett ez is érdekes: The Anabolic Effects of HIIT: 3x30s High Intensity Intervals Increase mTOR & Ramp Up Marker of Protein Synthesis by +43% in Men and +222% in Women -
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146700 üzenetére
Ja ez elég jó. Israetel szerint az MRV 22 szett / hét quad esetén. Van hogy én e fölé megyek de ebben vannak azért izolációs gyakorlatok is, nem csak gugi meg lábtoló, valószínű abból nem jönnék ki a következő lábnapra.
Az fekvő hajlítónál úgy tudom hogy pozitív szakaszban behúzott lábfejjel érdemes, pillanatra megállítod felső "holtponton" majd spiccelsz és közepes tempóval vissza. De ahány ember..
Ami nagyon jó hajlítóra: Link (gumiszalag nélkül) erre van is rendes eszköz jobb helyeken. -
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146703 üzenetére
8-kor , 14-kor és 20 órakor van rendes kajám. Leucin pedig reggel, edzés utáni shake-be és lefekvés előtt.
nem akarom 4 felé dobni mert így is eleget eszem érzésre, nem kívánom a kaját. (ezt a fajtát )
A gumiszalag faszság, akkor kell ha gyenge a hajlítód, szerintem neked nem gyenge
Az ízület fájt vagy magát a térdedet nyomta szét? én mikor csináltam még alá hajtogattam egy polifoam matracot. Valamiért ennél a gyakorlatnál éreztem a legjobban h dolgozik a hajlító, lassú negatívban majd szétszakad , a pozitív meg olyan nehéz hogy beszarok. -
gyuri860213
tag
válasz aelod #146710 üzenetére
Én szeretem a lábazást, ezért is csinálom heti 2x. ,többek között.
Úgy szocializálódtam hogy a merevlábas az inkább egy nyújtó gyakorlat amit lassan izoláltan kéne végezni a térd hajlítással végzett gyakik után (ülő, fekvő lábhajlító). Ha az elején csinálom hidegen nagyobb a sérülés veszély is (melegítés? azmiaz ? ), plusz ki a faszom akar azzal kezdeni Nekem így vált be, ez a berögződés. ahogy te soha nem kezdenél feszítővel guggolás előtt, én meg nem tudok hidegen guggolni. -
gyuri860213
tag
válasz Angel2014 #146713 üzenetére
"The hamstrings are composed of a whopping 70% fast twitch fibers.
Vagyis a hajlítódnak pont nem jó a 20as ismétlés, 10 alatt nyugodtan megállhatsz bukás közelben. De csináld, úgy látszik neked most beakadt a lemez hogy zsírégetés = magas ismétlés mindenben mert egy koxos csávó is így csinálta versenyre...[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
Muscle Gastro rovat
Tegnap voltam piacon, hentesnél láttam marhapofát (nem fejet csak a rágóizmokat)
olyan egyben sült puha húst csináltam hogy a csirke és hal mellé felüdülés. sütőzacskóban 1 óra, majd kivettem és krumplit sütöttem mellette sütőben. ilyen
Jó mert nem zsíros, nem is drága mint egy steak. -
gyuri860213
tag
válasz BÁ Nutrition #146752 üzenetére
Csak nehogy aztán gondok legyenek a BCAA használattal mikor rányit a buksza fürdés után, Imi meg épp a seggét böködi a tűvel....
nem néz ki indiainak elsőre Mifelénk azt brazilnak hívják vagy rétinigger[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz BÁ Nutrition #146755 üzenetére
Attól még hogy Brazil lehet rendes. vannak kivételek. Ha még rendőr is akkor az egy jó pont, vagy ne legyek naív!? Az tuti hogy még rézbőrű létére is szimpatikusabb mint az a Cyborg exe.
Előd, szerintem ő már rég hozzáfért valami készlethez a fogyását / átalakulását elnézve
-
gyuri860213
tag
Ezen beszartam, ezt így hogy gondolta?! ...
-
gyuri860213
tag
válasz HussarF #146764 üzenetére
Jó megoldás ha natúr joghurtba és 2-3 zúzott fokhagymából , só és bors pácot csinálsz, fél kg csirkéhez elég egy kis pohár joghurt. 24 órára hűtőbe teszed, kevés olaj a teflonos serpenyőbe és megsütőd nagy lángos 2-2 perc oldalanként (már ha nem 5cm vastag a csirkemell) . a pácot ne mosd le sütés előtt.
vagy. spenót kocka (aldiban kapható) fokhagymával, só, bors megpárolsz 3-4 kockát, 400g csirkemell. amikor a spenót már átpárolódott fedő alatt, 5 perc, önts hozzá 1dl vizet., mehet mellé a csirkemell, gyorsan átfuttatad hogy ne száradjon szét, öntesz rá 10%os főzőtejszint 0,5dl-t , petrezselyem esetleg,én megszórom egy marék vagy kreatinos kupak szezámmaggal. finom.
Az ilyen szószos dolgokhoz nagyon jó a sörélesztő pehely. van gluténmentes is. ízre olyan mint egy parmezán (na jó messziről, hátulról) de tényleg nagyon jó aromája van és mindenre rá lehet szórni. tojásra, húsra, joghurots öntetre stb. vagy akár a spenótos csirkéhez is keverheted. sok benne a nyomelem és B vitamin.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz bigmasterg #146769 üzenetére
Kép van? lehet írigykedni?
-
gyuri860213
tag
válasz bigmasterg #146772 üzenetére
Jo kis forma ez, ne szerenykedj. Sok terembejaro meg sem uti ezt a szintet.
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146779 üzenetére
Edzés hétköznap hétfő,kedd, csüt-péntek 16-.30kor már gépen vagyok legtöbbször. előtte 2 órával eszek , aztán otthon este 8kor. AZért nem eszek többször mert IR-es betegeknél (én ugyan nem vagyok az) nem javasolják a túl gyakori étkezést az új szemlélet szerint mert azzal csak az inzulin szintet hintáztatjuk, ha pedig fogyni akarunk az inzulin az ellenségünk, szerintem ez egészséges embereknél is így van csak náluk az inzulin csúcs nem tart addig és nem olyan magas. Lehet butaság és csak én gondolom így de fogytam 10kg-t ezt betartva diéta mellett.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146781 üzenetére
Turmix van reggel ébredés után 40g MP Total protein (ez egy lassú felszívódású komplex fehérje, így nem dobálja meg az inzulint mint a sima tejsavó ami kurva szar ezen a téren, edzés után optimális amúgy de napközben nem annyira) Edzés utánra nem annyira optimális a zab, de majd Előd vagy Zola kijavít, gyors vagy közepes ch-t érdemes tolni. Ha más nem főzd pépesre a rizst, turmixold össze vízze, vagy mandula tejjel, csokis fehérjet bele és nyami.
Reggeli 3-4 tojás, valami sovány sonka, sok zöldség. 0 CH. tejeskávé növényi tejjel xilittel, 1 cukormentes skyr, 100g zsszegény túró, 100g görögjoghurt tetejére bogyós gyümölcs mirelit.
Ebéd. 200g csirke, hal (nyersen ennyi) rizs 60-70g (előgőzölt általában mert annak alacsony a GI indexe) vagy egészben főtt/sült krumpli. ch kb 50g. sok saláta ecetesen, a párolt meleg zöldségtől már falra mászok minden nap megeszek 25 g 75%-os étcsokit jó az anyagcserének aszongyák meg kell valami élvezet.
Edzés után 40g fehérje megint
Vacsora: ugyanaz mint az ebéd. van hogy ch nem marad vacsira akkor csak hús és saláta.
Ez olyan 1750-1800kcal. éhes ritkán vagyok. AZt vettem észre ha külsős melóm van és nem az irodában ülök és a szokásos mennyiséget számolom akkor azért éhes vagyok pedig külsős melóban sem cukros zsákot pakolok csak ácsorgok vagy kevés séta. Valószínű a koplalás határán vagyok.
Valószínű azért sem vagyok éhes mert sok vizet iszom, irodában lemegy 3-4 liter, edzés közben még 1,5l.
Kávé is elveszi az étvágyam, napi 3-4 lemegy.[ Szerkesztve ]
-
gyuri860213
tag
válasz Coccolino_O #146782 üzenetére
Ha Perui kovaföld akkor igen az olyan mint a nyári kreatin. Gyerekek is eszik a földet 3-5 éves koruk között és hogy megnőnek... Szerintem ne késlekedj.
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146787 üzenetére
7.00 kor van a turmix , aztán a szilárd reggeli meg 9kor. Nem tartom étkezésnek a turmixot. nyilván van egy inzulin reakció emiatt is de nem időszakos koplalást csinálok hogy ez számítson bármit is. de ha szerinted ez 5 étkezés akkor számold annyinak Próbálj lejönni ezekről a zero szarokról, nagyon nem tesz jót a hasnyálmirigynek se. Plusz itt ír erről ez a nagyokos
-
gyuri860213
tag
Igaz, de ne keverd össze a normál 5x étkezést tömegelés / szintentartás alatt, vagy a 3x étkezés diétában. Nem tudsz diétában jóllakottságig enni. Amikor tömegeltem én is 5x ettem szilárd kaját. Diétában tartom magam a 3-hoz. plusz nehéz lenne már ennél jobban adagokra osztani #finedining
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #146796 üzenetére
MIért nem? mi lett a topikkal? hova tartunk így...
Amúgy mindeni azt csinál amit akar, (nyilván ) ha az neki működik és hozza a kívánt eredményt nem szabad másra hallgatni. Ha te éhes vagy és nem is fogsz úgy ahogy szeretnél akkor változtass valamit. szerintem vegyél BCAA-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest