Hirdetés
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz Woodslave #4582 üzenetére
Nem akarok senkit semmi hülyeségre buzdítani, főleg nem 2005-ben nyerstojgli evésre, de anno még megfizethetetlen volt a fehérjepor, és ismerek olyat, aki 48-as szálkás karokat tudott felmutatni tojás turmix evés mellett. Én is nyomtam sokáig, de soha nem volt bajom vele, persze ez akkor volt, ma már több eszem van. De a semminél azért jobb szvsz
-
fLeSs
nagyúr
válasz Woodslave #4601 üzenetére
thanx!
igazság szerint küzdök a genetikám ellen (szó szerint), szóval ha vmi Janeszféle adottságaim lennének, akkor már most sokkal jobban néznék ki.
dehát ez van, a tavalyi önmagamhoz képest haladok, és engem csak ez érdekel."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Moddingfan
senior tag
válasz Woodslave #4598 üzenetére
Hogy tíz perc mennyire sok idő az mi sem prezentálja jobban, mint hogy a WC ajtó melyik oldalán tartózkodsz Viccet félre téve, én is sokat rohanok napközben és néha nincs időm megcsinálni a kaját, viszont egy tojat turmix 2 perc és finom is, jobb mint egy sülttojás ( sztem ), mondjuk van benne rizikó, de én szeretek veszélyesen élni
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #4644 üzenetére
Jóvanakkó! Megnyugtatom magam, hogy Fless egy UFO, ilyen meg nincs, lehet ma este rendelek is egy pizzát Amúgy nem mert egyszerűen olyan lelkiismeret-furdalásom lenne, hogy megdöglenék Nem is tudom, hogyan fogok nekikezdeni a tömegesítésnek, mert akkor sokkal többet kellene ennem. Na mindegy valahogy csak túllépek ezen a hatalmas problémán
Fless: ha megkérdezhetem, te hány éves vagy? Köszi:
Márk -
Moddingfan
senior tag
válasz Woodslave #4694 üzenetére
Ez igaz
''Nem feltétlenül kell a használatánál a betöltök mint gép oszt várom hogy felfújódjak sémát követni'' -csak sajna nagyon sokan ezt csinálják,
Mod: Egyébként tudomásom szerint a marhahúsban viszonylag sok kreatin van. És tudjátok mit javasolnak nálunk a'' nagy öregek'' a teremben a húsok közül?? A nyulat, tudja valaki, hogy miért?
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Moddingfan
senior tag
válasz Woodslave #4711 üzenetére
'' én minden nap 5, esetleg edzésnapokon 10g-ot nyomok.''
Na ez pl. nem vészes mennyiség. Ha nem nyomod, akkor az azonnal érezhető edzésen, vagy azért hosszabb kihagyás kell ehhez? (Ha buta a kérdés bocs, én nem szedem, szal nincs tapasztalatom, csak érdekelne )Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Boxer001
veterán
válasz Woodslave #4721 üzenetére
Kezdeti fázisban, kurva jó kajálással, jó edzéssel, stb...lehet gyorsan fejlődni egy bizonyos szintig. Ne vedd már el a kedvét.
Amúgy meg mások gúnyolása helyett ápolhatnád Márkkal a kapcsolatodat, mert ha nem vetted volna észre, éppen Moddingfan felé kacsingat!
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #4753 üzenetére
Nekem ez a tervem: Március végére kb. 95-re felmenni, onnan leszálkásítani 86-87-ig júliusig, majd fel megint 95-re novemberig és onna le karácsonyra 90-re. Persze ezt úgy, hogy közben a karom legalább 1-2 szantimétert nőjön, és a hasamról is menjen le valamennyi.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #4760 üzenetére
Na végre szakmai téma. Egyébként a SAN az a gyár ami nagyon hangzatosan tudja reklámozni a termékeit, és egy két terméke a legális tartomány szélén helyezkedik el (ezzel a pajzsmirigy dologgal nagyon kell vigyázni, mert ha az egyszer megzavarodik, úgy el kezdesz hízni, hogy senkin em állít meg benne), amúgy sokan dicsérik a termékeiket (erről konkrétan még nem hallottam), én az ára miatt nem vennék ilyet, de tudom, hogy neked ez az utolsó kapaszkodód, így neked mindent meg kell próbálni
Üdv:
Márk -
LOTR
addikt
válasz Woodslave #4784 üzenetére
ja, kicsit csalóka lehet a kép, mert ami közelebb van azt nagyobbnak mutatja
muahahaha, na ma ilyen beszólós kedvem van
de abba is hagyom
mod. uccsó képen a karod 1,5 szer vastagabb mint a nyakad (legalábbis úgy tűnik)
mod2: örülnél ilyennek mi
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #4847 üzenetére
Hello! Két doboz Storm (+ Whey pro + rendes kajálás) után 90kg szeretnék lenni. Szerintem nem lesz nehéz Más nem zsírban. Mert idáig csak diétáztam azért nem írtam soha, hogy nőni akarok, de november 1-től ennek vége és NŐNI akarok!
Ja és ne kötözködj, mert összekuszálom a hajadat
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz Woodslave #5004 üzenetére
Én nem... Sokat emlegetett dietetikus haverom jótanácsait tettem csupán közkinccsé. Feleslegesen nem kell kísérteni a sorsot. De attól azért nem féltelek, hogy kreatin-túladagolásban fogsz megpurcanni.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest