Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• LOTR

addikt

válasz swoody #31151 üzenetére

én most túlélek :D -mindent elmond, hogy karácsony alatt fogytam, nem pedig gyarapodtam.....-, nem igazán tömegelek, csak próbálok
    az étkezéseim alapja mindig is a csirke+rizs
    a tömegelős étrendem az olyan amilyenhez kedvem van (szar :DDD), hús, rizs, tészta és bármi (szemét kaja)
    van az az időszak amikor "rákészülök" a diétára, akkor már kerülöm a szemét kaját, és próbálok ráállni egy megfelelő étkezésre, és mondjuk este már nem eszem szénhidrátot, csak zöldséget
    a diéta meg diéta, ott nincs mit variálni, grammozok én is, mint sokan mások

a tippek amiket írok csak tippek (pl Bubinak nem írnék ilyet, mert neki mások a céljai), de feltételezem te is csak "gyúrogatós" vonalon akarsz maradni
    annyiról kezd amennyi jólesik, aztán ha nincs változás, úgy változtasd az étrended ahogy változni szeretnél súlyban/formában, mondjuk 1g/tskg fehérjéről indulj, pár hónapig csinálod így, aztán feljebb viszed, ha meg úgy gondolod, hogy tudnál enni még 1x, akkor egyél még 1x, ennyivel is több lesz a fehérjbeviteled
    volumasst nem innék, csak edzés után, de ha túróba teszel, akkor valószínű jobb íze lesz, fehérjét én csak edzés után iszok, kivéve diétakor, akkor lehet, hogy felkelés után és lefekvés előtt is

Bibi
    én meg simán alszom egy rizscsirke kajálás után is, mondjuk ilyen szempontból rám a kóla meg energiaital sem hat, akkor nem tudok aludni, ha éhes vagyok, meg persze ha nem vagyok álmos

[ Szerkesztve ]

One Ring to rule them all

• harry

veterán

válasz swoody #31151 üzenetére

Egy adag protein kb. 100ft és 20-25g fehérjét jelent. Szerintem jobb a túrónál. Zabpehely mehet 100. Edzés után szerinetm fölösleges 2 Volumasst benyomni, inkább egyet gyorsan edzés után, és otthon egy kis csirkerízs. A lenmagolajat ugye nem a turmix ivás előtt/közben iszod? Nem hinném, hogy jót tenne az edzés után amúgy is fontos gyors felszívódásnak.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Aktív témák

Hirdetés