Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz swoody #31151 üzenetére
én most túlélek -mindent elmond, hogy karácsony alatt fogytam, nem pedig gyarapodtam.....-, nem igazán tömegelek, csak próbálok
az étkezéseim alapja mindig is a csirke+rizs
a tömegelős étrendem az olyan amilyenhez kedvem van (szar ), hús, rizs, tészta és bármi (szemét kaja)
van az az időszak amikor "rákészülök" a diétára, akkor már kerülöm a szemét kaját, és próbálok ráállni egy megfelelő étkezésre, és mondjuk este már nem eszem szénhidrátot, csak zöldséget
a diéta meg diéta, ott nincs mit variálni, grammozok én is, mint sokan másoka tippek amiket írok csak tippek (pl Bubinak nem írnék ilyet, mert neki mások a céljai), de feltételezem te is csak "gyúrogatós" vonalon akarsz maradni
annyiról kezd amennyi jólesik, aztán ha nincs változás, úgy változtasd az étrended ahogy változni szeretnél súlyban/formában, mondjuk 1g/tskg fehérjéről indulj, pár hónapig csinálod így, aztán feljebb viszed, ha meg úgy gondolod, hogy tudnál enni még 1x, akkor egyél még 1x, ennyivel is több lesz a fehérjbeviteled
volumasst nem innék, csak edzés után, de ha túróba teszel, akkor valószínű jobb íze lesz, fehérjét én csak edzés után iszok, kivéve diétakor, akkor lehet, hogy felkelés után és lefekvés előtt isBibi
én meg simán alszom egy rizscsirke kajálás után is, mondjuk ilyen szempontból rám a kóla meg energiaital sem hat, akkor nem tudok aludni, ha éhes vagyok, meg persze ha nem vagyok álmos[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
harry
veterán
válasz swoody #31151 üzenetére
Egy adag protein kb. 100ft és 20-25g fehérjét jelent. Szerintem jobb a túrónál. Zabpehely mehet 100. Edzés után szerinetm fölösleges 2 Volumasst benyomni, inkább egyet gyorsan edzés után, és otthon egy kis csirkerízs. A lenmagolajat ugye nem a turmix ivás előtt/közben iszod? Nem hinném, hogy jót tenne az edzés után amúgy is fontos gyors felszívódásnak.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android játékok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest