Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Daler vanik egy 9600-osom, Sapphire, 256megás agp karim mondjuk 13.499 passzív. érdekel?
-
Jazzos
őstag
Jazzostol pötyögök, eddig itt evett a fene rád várva...
06303856585 számon elérsz, de akkor inkább holnap reggelre tegyük át, mert nem hiszem hogy viziváros mondana neked valamit...
Ja és Dryman voltam!
[Szerkesztve] -
Daler
tag
Sajnos, ahogy lenni szokott valami közbejött
Holnap reggel nekem is jó, de akkor jó előre tisztázzuk le a helyszínt ill. az időpontot!
Legalább jól kikúráltad magad Jazzosnál egy csésze forró tea, valamint egy kis sütemény társaságában, halk ventizümmögés közepette.
Viziváros merre van? Révfalu környéke, vagy teljesen el vagyok tévedve? A neve alapján jó hely lehet.
(Gondolom ott is a vizbül veszik ki a jó munkásemberek! )
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
Asrock K7S8X rev3.1 (alaplapi könyv, hátlap, doboz, driverCD, stb.. uATX)
1700+@2000+ (Tbred A 1,55v-os alapfeszen)
256Mb DDR400
Spire Sikvestream 2 - nikkelezett réz borda (a melegebb napokra.. )+ halk venti
LG 40x12x40
40GB Maxtor 7200rpm 2Mb cache
1,44Mb FDD
ATi Radeon 8500Le 128Mb/128bit (tv-out, VGA, DVI)
Codegen 6038+300wP4táp (uATX)
49k-ért vihető A64 részegységeket beszámítok! esetleg ráfizetek!
160Gb-os Samsung HDD 7200rpm Pata 2mb cache (nobad) kifogástalan állípotban, még új szaga van! 15k. amint kiírom róla az adatokat lehet hazavinni!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
nfsu17
veterán
Érdekel vkit egy Sapphire 9800Pro (128Mb, 256 bit, nincs húzva) cooler master hűtőbordával 37-ért?
-
Dryman
őstag
Vizivárosi rész, lásd az alábbi linken, beírod hogy Kócsag utca mert ott leledzem!
Olyan közel van a Duna, hogy a szomszédban vész esetére elő van készítve a gyerekmedence...áradás esetén a funkcióját megfordítva mentőcsonakként alkalmazható
Igen a jómunkásember a vízbű vesziki azokszigén helyett a szunyogot
én is egy megszállott bringás vagyok, tehát holnap reggel 7-8 között bárhol jó , de ha nem esik utba a belváros neked, akkor csak viszonyításképp én a négysávos híd, interspaár, leonell kötöde, Kandó Kálmán utca viszonylatában mocorgok, de ha kell egy hadikunkorral már bent is vagyok a városban! -
Jazzos
őstag
Holnap tudok, addig egy képet találtam róla, ilyen: Bővebben: link
A kép nevében itt van olyan, hogy SE, de ez a kari biztos, hogy nem SE. -
nfsu17
veterán
Az 9800..ez pro...más, jobb+ hűtőborda...lehet alkudni.
-
nfsu17
veterán
Milyen kép? Nincs kiszínezve, meg ilyenek, olyan mint a többi.
A hűtőbordáról keresek képet, mert most nincs kedvem szétszedni a gépet. -
nfsu17
veterán
Bővebben: link
Na, pont ilyen, szerintem a kari is az. -
nfsu17
veterán
Mondom nincs húzva...akkor garinak is annyi lenne.
Ha jól olvastam 420-430-ig húzható ilyen hűtéssel.
De ebben nem vagyok otthon.
1 éves a kari, de alig játszottam vele pár órát, persze ez nem befolyásol semmit. -
Dryman
őstag
Elmaradt a várostérkép linkje, nosza itt van!
Bővebben: link
ezen a térképen már rajta vannak az ujabb utcák is.... -
helkis
veterán
időközben meghozták a kisalföldes sörömet! egy jó helyre címzett mail kellett hozzá! remélem szombat estére már összegyűlik az 5000hsz, és a fórummotor sem adja be a derekát.. és hogy kiheverem a háthát!
a kérdés továbbra is mikor és hol? eddig mennyien is vagyunk?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dryman
őstag
Esküvőre megyek a hétvégén az alföldre...a végeredmény ugyanaz lesz, na de a társaság az sajnos nem!
Úgy kellene ezt csimnálni, hogy kitalálunk egy-két, max 3 iőpontot és elindítunk rá egy pár napos szavazást, amelyik időpont a legtöbb szavazatot kapja, ahhoz igazodik a kisebbség....
Itt a kisebbség a nagyobbság negáltját jelenti, és nem a romákat!
[Szerkesztve] -
Coyot
őstag
Még mindig eladó:
Egyoldalas, TM-CC4 chip-es,SAM256/400, hibátlan cl2.5es modul.
ár:4kMá' nem
-
Dryman
őstag
Mintha a fogamat húznád!
Holnap jelentkezem a válasszal a 4K-t illetőleg, mert kollegámnak nagyon sír a szája mostanság egy memóriabővítés miatt, csak sehol sem talált olcsobb sam-ot!
Reggel mondom neki mi az ábra és 10-ig megcsörgetlek!
csörgetnélek ha lenne telszám az adataidnál
Akkor délelőtt jelzem a történést!
[Szerkesztve] -
Daler
tag
Sempron 3000+ prime95 tesz 2. felvonás indul. Reggel 6:30-ig fog futni, ha az ÉDÁSZ is úgy akarja!
-
gergo84
aktív tag
eladnám a
samsung 512 MB PC3200 400mhz DDR SDRAM
(2.5-3-3-8 @ 200 MHz)ramomat réz nikkel hütölappal az oldalán.
de kellene helyette
512 MB PC3200 400mhz DDR SDRAM
(3.0-4-4-8 @ 200 MHz)
(2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
(2.0-3-3-6 @ 133 MHz) idözítésü ram -
Jazzos
őstag
Okidoki: kérem a 9800se hűtőjét, megpróbáljuk gariztatni. Nem biztos hogy sikerül, ugyanis 1 év volt rá, de megpróbáljuk azért. Többit megbeszéljük IRL.
-
Daler
tag
Jazzos!
Visszatérve a passzív Sapphire 9600-ra, időközben beszereztem egy Abit 9250 128/128 kártyát (új). Ha a következő konfig rendelés AGP-s lesz, akkor kell a kártya, ha PCIE akkor nem, sajnos (ill. ha becseréled egy az egybe akkor ok ) -
Jhony5
csendes tag
Haj
engem érdekelne a9600-as -
Dryman
őstag
válasz okiDoki #4689 üzenetére
Szia Doki!
Gondoltam megvárom a következő fizetésed, mert mint láttam a multkoriból jócskán hagytál a T&S-be
Jöhetne ez a jó kis 256/400-as ramocska, hű még talán párba is fognak menni a Jazzoséval!
Ja meg az a usb pendrive is jó lenne ha előkerülne, mert azt meg igértem hogy megcsinálom, de ha nem hozod, akkor nincs mit forrasztgatnom! -
Jhony5
csendes tag
Délután be ugranék érte a boltba
ha jó neked -
Balinov
titán
válasz okiDoki #4697 üzenetére
abból a csomagtartóból egy közepes a64-es gép árát ki lehetne árulni,ha még olyan,mint amikor utoljára belenéztem.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest