Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kormo1
csendes újonc
Sziasztok,
Az alábbi két típus közül melyik ajánlottabb négyévszakos 175/65/R14-es méretben 98%-ban városi használatra. Éves futásteljesítmény: 4000-5000 km/év. Vagy ekkora méretben, városban, futásteljesítményére kb. mindegy?
Nexen N'Blue (ez egy nagyon picit olcsóbb)
Vredestein Quatrac 5Köszi!
-
kormo1
csendes újonc
sziasztok,
egyik téligumim kuka lett és 205/55 R16-os méretben kellene 4 db új téli v. négyévszakos gumi télre ( tavasz, ősz), nyárra van egy vredestein 1 éves gumi így azt nem piszkálnám. Igazából szeretek sportosan vezetni, évi futásteljesítmény 15 ekm körül van, ezért a négyévszakos felé húzok, de ahol lakom ott van egy kisebb emelkedő, amit idén hóeséskor nem nagyon takarítottak, de ez nyílván 2 nap egész télen. kb 30 eFt/gumi lenne a határ értékben
Így az a kérdésem, hogy válasszak szerintetek egy télies négyévszakosat vagy téligumit? Ha igen mik az ajánlottak a feltételeimre?
köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
kormo1
csendes újonc
lehet féleérhető voltam, de nem akarnék egész évben négyévszakossal menni, inkább abban gondolkoztam, hogy nem jobb -e télre a négyévszakos, míg nyárra maradna a mostani (1 éves) nyári. Az gondolom - nem tudom mennyire hibásan - , hogy a magyar telek 95%-án jobb lenne a négyévszakos + ősszel és tavasszal, illetve elkerülném a gumisnál a nagy "tömeget" valamelyest a nyáriról váltással.
-
kormo1
csendes újonc
Az utcánkban egy nap volt amikor 15-20 cm hó volt es nem volt eltakarítva és ott egy személyauto sem ment el gumitól függetlenül. Most pár teszt utánaolvasás után úgy látom, hogy hóban persze jobb a téli, de az talán kb 2-3 nap, míg esőben/szárazon jobb a négyévszakos. Amikor meg 15 akár 20 fokban fenn marad a téli akkor meg egyértelműen jobb a négyévszakos.
Nyílván ahogy használja az ember a gumikat nem fogja ugyanazt azt tudni, mint amikor megvette, de ez téli/4S/nyári gumira is igaz (nem tudom, hogy a meleg a négyévszakost vagy a télit nyúzza jobban).
-
kormo1
csendes újonc
sziasztok, 215/55/R17-es méretben milyen négyévszakos gumi javasolt elektromos járműre (minimálisan a nyári felé eltolva szempontokat)? alapvetően ezeket néztem:
Kumho Solus
Yokohama BluEarth
Nexen N'Blue
Kleber
Apollo
Nokian
BarumKöszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs