Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az UBO fejlesztői letiltották a manual update és a cache kipucolás lehetőségét, ezért inaktív a gomb. A módosítás alkalmazása akkor lesz aktív, ha vmit változtatok a szűrőn, ezt elnéztem. Viszont a 127-es chrome verziótól...
Google's Manifest V3 changes will disable uBlock Origin on Chrome from June 2024 -
A család összes gépén ilyen lett a legutóbbi update után... na teszek egy próbát, de gyanús ez nekem...
-
A legutóbbi chrome frissítés óta (121.0.6167.140) az ublock origin "frissítés" és "módosítások alkalmazása" gombjai inaktívak lettek. Megnézné nekem valaki, hogy user hiba vagy ez vmi új chrome feature? Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest