Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
A 990 chipek mind elegedős fajta, sajnos nem egyedi eset a tiéd, nálam pl tuning nélkül phenom2-vel is elég meleg, mondjuk akinek jól szellőző háza van, az jobb helyzetben van ilyen szempontból kétségtelen.
Hűtő rögzítés meg elég necces, mint olvashatod toyane kollega is maga oldotta meg, innovatív imporovizált rögzítési megoldással.
No Comment
-
- = Zk = -
félisten
én most szeretném lecserélni a hűtést... van itthon spéci, de... nem tudom, majd meglátom mi lesz a jövőhónapban.. anyagi okokra hivatkozom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bigsee
addikt
A RAM fesz az sok egy kicsit, 1,5 a gyári érték 2133-on. Nekem 1,505 elég volt az 1866 Mhz-hez (Corsair Vengeance).
Enyém is 1.2-es, októberben vettem, már 3.0 is kinn van.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
crus90
tag
-
-
crus90
tag
Hát nem tudom de szerintem van 1. World Of Tanks
Valamiért csak 40-45fps max és nem tudom miért. Már a nincs több ötletem, ramok oké, vga nem hiszem hogy kicsi lenne egy Asus HD7870 2Gb DCII Top 1100Mhz.
Így én már csak akkor a procira gondolok.Ami nem lenne olyan nagy baj csak az hogy az a MAX! És van amikor le esik az fps-em akár 22-25-re is.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
crus90
tag
Köszönöm, frissítve VGA driver is és addonok sincsenek fent. Nem marad más csak friss telepítés a Win7-nek is és a World of Tanks nak is.
Köszönöm neked is lee56 de nem tudom már mi a baj. Hisz már kérdezősködtem mindenhol és azt hittem hogy valami a lapon nincs beállítva. Azt hittem N-vidia párti a kis mocskosa. De nem Ati-n is megy szépen.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
lee56
őstag
Nem is mondtam hogy nem valós a probléma, csak hogy szeretjük eltúlozni a dolgokat, és lehet hogy ez is olyan. Tudod nálam is melegszik rendsesen, és nyáron még roszabb a helyzet, de még az én viszonylag rosszul szellőző házammal sem volt gond belőle, igaz tuningolt procival/VGA-val talán már lenne
(#1878) fasterware : Fullosan terhelt állapotban (CPU&VGA) ez abszolót jó, nekem 50-55 is szokott lenni
(#1879) sznoopy1977 : Próbáld növelni a RAM feszültséget, a kingstonoknak alapból kell 1.6-16.5, sőt még több is kellhet, ha emelsz az órajelen és az időzítéseket is szűkebbre veszed.
[ Szerkesztve ]
No Comment
-
lee56
őstag
Tény az is hogy Gigabájték voltak az utolsók akik bevezették, saját bevallásuk szerint a régebbi reves lapok csak hibrid-EFI-sek, szóval nem csak a grafikus felületről van szó.
Amúgy a grafikus felület szerintem is inkább zavaró, persze a hozzánemértőknek, és tegyük hozzá hogy ők vannak nagy többségben, nekik talán hasznosabb, átláthatóbb, és kevésbé ijesztő mint a halom ismeretlen fogalom és szám a rendes BIOS-oknál.
[ Szerkesztve ]
No Comment
-
- = Zk = -
félisten
bár az enyém az fxa, jobban van hűtve ha jól emlékszem fejből
én lecseréltem a hűtést rajta. a chipseté megvan, a köv lépés a mosfet-é lesz. biztos ami biztos...
bár a chipset azelőtt volt 68-70 fokos....most 50-55 fölé NEM megy" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
a házam tele ventikkel, még az a cseppnyi semmitsemkavaró hangoskodó már nem férne ide
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
markzolee
csendes tag
Lehet, hogy én látom csak így, de a bios sokat tököl, ha minden auto-n van hagyva. Nem csak a saját konfigomból indulok ki, hanem sokezer másikból is.
Jelenlegi gépem esetében, ha mindent kézileg belövök, pillanatok alatt feláll a bios (2-3sec), de auto-n borzasztó sokat kell várni az 1 csippanásra (8-10sec).
Az viszont nagyon tetszik a jelenlegi bios-ban, hogy ha valamit rosszul állítok be, és nem bír felállni, akkor pár másodperc alatt visszatölti az egyel korábbi, még működő beállításokat.Esetleg van valakinek információja, hol lehet beszerezni TPM modult az UD5-ös laphoz?
[ Szerkesztve ]
Telefon: +36304421483
-
MrM94
addikt
CF,SLI ugyanolyan sebesseg viszont nekem van 3 way CF,annyi hogy nekem alc892 kodek van ebbe meg 889 azthiszem,nekem 4+1 fazis giganak 8+2,nekem digi VRM giganak kerdojel,nekem fsb 4.8GT/s giganak aszem 5.2gt\s,nekem van clrcmos gomb,power gomb es reset gomb meg Dr.debug az alaplapon giganak nincs,kb ennyi kulonbseg van..meg a chipset.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
KraX
őstag
Koszi szepen a gyors valaszt! A bootmenu megvan, de barmelyik opciot valasztom is, akkor is az ssd-rol bootol vagy nem bootol be. Egy win8 lett felrakva es bootolhatova te've egy progival, de akkor lehet, hogy ez lesz a problema. Pontosan melyik opciot valasszam egyebkent ha usb-s pendriverol akarok bootolni, usb legacy drive? Megegyszer koszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
Hat jelenleg egy Phenom II X4 965 BE van a fedelzeten. Azt meg siman meg tudtam ugrasztani 4.2 GHz-ig, de ott mar szurrealisan sok feszt kert. Most 3.9-en vigan zakatol a gepemben. Annyit meg eszik kb. mint egy FX 6300, vagy inkabb tobbet (gondolom). Annak 95W TDP van megadva a Phenomnak meg 125W ha jol emlekszem.
For the God Emperor!
-
lee56
őstag
Azért az FX sem termeli az energiát És ugye azt is lehet, sőt ajánlatos tuningolni, és akkor már szinte ugyanott vagy (ha nem távolabb), mivel az első lépés tuningnál; hogy a TDP limiter APM-et kikapcsoljuk ugye. Idle fogyasztásban viszont jópár Wattal kevesebbel is beéri az új proci és ez legalább mindíg jelentkezik, és átlag júzernél ebben az állapotban van a legtöbbet a gép (netezés, filmezés közben pl.), szóval így nézve már energiatakarékosabb.
No Comment
-
KraX
őstag
Teljesen vilagos. Csupan arra probaltam utalni, hogy ha a lapom elbir most egy mersekelten tuningolt (965 BE@3.9GHz), viszonylag sokat fogyaszto cpu-t, akkor talan meg tud birkozni egy kozepesen huzott FX 6300-al is (mondjuk 4.0-4.2 GHz kornyeke). Persze lehet, hogy nem jol okoskodok.
For the God Emperor!
-
- = Zk = -
félisten
nekem? semmilyen.....már elmúlt az az érzés... nem hat meg. miért? egyszerű...
lehet, legariztattam pénzért egy vga kártyát, ami bs-es volt... vagy mégsem.. szal... ha nála megy az alaplap, ahogy kell, én annak örülnék a legjobbanszal..
-
lee56
őstag
Igen ezt tudom, de szemtalan esetről hallottam akár csak itt a fórumon is, 16GB rammal is előfordulnak ilyen gondok, hát ha még több van.. A gyártó által szavatosított értékek pedig általában dualchannel 2 modulra vonatkoznak, csak ezt nem mindegyik gyártó tünteti fel, vagy ha igen, akkor az apróbetűs részbgen.
NyuszyCaster : A vicces az hogy amikor kijöttek a lapok, az UD3 volt különösen ajánlott és az UD7, az 5-öst valamiért nem szerették.
És figyelj oda hogy rev3-ast kapj, ha már újonnan veszed, azokon már van UEFI is.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-990fxa-ud5rev_30/[ Szerkesztve ]
No Comment
-
- = Zk = -
félisten
oké, mondj egy JÓT, Mester.... figyelek...
ja, és taníts pls. mert engem nagyon érdekel a véleményed e téren is(#2225) bigsee
megyek mááár![ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
nah ebben lehet valami, mert ki ír bootnál olyat hogy achi bla bla (de olyan gyors xD ,, hogy a többit nemigazán látom)
akkor ez lehet ennél a lapnál, csak ilyennel még nem találkoztam mert általában a többi lapnál írja achi módban is a biosba.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
Qmi
tag
-
trufa12
addikt
-
steve24
aktív tag
Ezek a lapok is olyanok mint pl az előző lapomnál, hogy ha nem használom a cput akkor leveszi az óra jelet hogy kevrsebbet fogyasszon,
A másik van egy másik Vga ami x1800gto 256bit 256mb melyik a jobb kártya?
Edig az atit használtam megvoltam elégedve vele, de kb 10éves----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
dergander
addikt
Nálam az a probléma hogy a kék memo portba azaz az channel1be nemmegy a ram 2133mhz-et egyátalán csak akkor ha ramprofilból lövöm de akkor fsb-t is emel,viszont a fehérbe minden gond nélkül,azt akarom kérdezni h ez természetes? vagyis mekkora hátrány az ha channel2be van a 2 Geil evo-m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs