Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Üdv!
Most vettem egy 990fxa-ud3 lapot,Kingston 1600 ramokkal használom,2x2Gb,elolvastama beállításokat és én 9-9-9-27 re raktam.Jó ez így?
Ez a ram pontosan.
A másik kérdésem,hogy everest azt írja,hogy a déli hidam 850-es.Ez hogy lehet?Ezen kívül nem írja ki mennyivel mennek a ramok.
Hol tudom még megnézni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
Jó lapot vettél!!Nem minden kérdésedre tudok válaszolni,csak erre:
Szerintem az 5770-et ne akard duplázni,ha már nem lesz elég(nem tudom a felbontást és a procit,amivel dolgozol),kell egy hatos szériás legalább(6870 v inkább 6950),ha játékra is kell.Ha több pénzed van,akkor lehet jobb is.
A slotoknál volt,(lehet) némi gigszer,de ha a leírásban,meg a lapon is ugyan úgy van,akkor aszerint kell berakni.Proci felől indulva 1-3 vagy 2-4,de nem tudom pontosan az UD5 kiosztását.Füzet és utána ellenőrzés,hogy megy rendesen.
Remélem tudtam segíteni kicsit....
-
Skimaster
senior tag
Nem mondanám gagyinak a felbontást,az előnye,hogy nem kell annyira bivaly kártya hozzá.Nem annyira elavult a kártyád,ennél régebbi kártyákkal is lehet szépen játszani.Ha a lap és memó is nagy lé volt neked,akkor hagyd a kártyát egyenlőre,jó lesz az még egy darabig.NE nézz használtban,ehhez a felbontáshoz felesleges a CF.
Nem tudom milyen "tartozékra" gondolsz cf ás sli kapcsán,a lapod mind a kettőt tudja.....
Az én lapom rev 1.0 és semmi baj nincs vele,tehát ezen abszolút felesleges rágódnod......
Jó az 1x 4 GB, mai pc helyzetben igazából mindenre elég,ha később akarsz venni még 4-et,akkor ugyan olyan típusszámút kell vegyél és kalap!!!!Fog menni együtt.(de ebben lehet tévedek..... )Jó építkezést.
A fenti leírás csak a személyes véleményemet tartalmazza+ egy kis tapasztalat. -
Skimaster
senior tag
Erre, általam nagyra becsült Lord Vader szavaival hadd válaszoljak:Ennyi
Hogy mit írnak,főleg a wikifoson,az lényegtelen,az AMD meg szerény,azért ír ilyen adatokat....Mellesleg pedig elég sok embernek, köztük nekem is, röhögve megy 1600-on,minden extra nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz - = Zk = - #2148 üzenetére
Nekem ugyan ilyen lapom van,abban ugyan ilyen memória,beállítottam manuálisan mindent és szépen működik.
-
Skimaster
senior tag
válasz - = Zk = - #2156 üzenetére
Szerintem mindegy,az FX még magasabb memória Hz-t kezel.
-
Skimaster
senior tag
válasz - = Zk = - #2158 üzenetére
Csináltam fotókat,nekem így néz ki a BIOS.Egyébként f9b-vel dolgozom,tudom béta,de jól működik.
Nem biztos,hogy minden jó,de most nyomtam fél óra dead space 3-t és nem volt kékhalál....
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz - = Zk = - #2162 üzenetére
Hajtottam még egy kicsit,és az 1.350 nem volt elég a procinak,mert kékhalált kaptam párszor!Most 1.375,majd meglátom....
-
Skimaster
senior tag
válasz - = Zk = - #2162 üzenetére
Megtörténtek az érdekességek:
1.Továbbra is kaptam kékhalált...
2.Feltettem az f9 bios-t,minden alapon,kivéve a ramot,azt tettem 1600-ra,de a feszt nem piszkáltam.Már nem béta....a bios.
3.Eddig 99%-on pörgött a kártya,70-74 fok volt,proci 50 fok körül játék közben.
4.Most 50% körül pörög a kártya,hőfok 60 fok,proci 40 fok alatt!!!!
5.Kékhalál nincs...Érdekes,hogy az új biosszal egész máshogy működik a az egész rendszer.Erős procilimitem lett hirtelen,3.4-en.....
Na erre valaki?? -
Skimaster
senior tag
válasz NyuszyCaster #2166 üzenetére
Amit én használok hibátlan és nem drága.....
-
Skimaster
senior tag
válasz NyuszyCaster #2168 üzenetére
Röhögve áll a problémához,mert ez nem probléma...simán kezeli.
-
Skimaster
senior tag
válasz KIRA\/NOVA #2315 üzenetére
98% hogy nem lesz jó,ha a maradék neked megér egy próbát,hogy kukázd a lapot,akkor rajta,legalább tapasztalati szinten mi is megbizonyosodunk,hogy működik v nem.... Hajrá.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest