Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz ---Lasali--- #2912 üzenetére
Akkor abillentyűzetbe a hiba lehet zárlatos ami érintésre bekapcsolást generál,nekem ilyen annó nagyon rég még a barton korszakba volt.
-
dergander
addikt
válasz ---Lasali--- #2916 üzenetére
a két fehér az OC slot,abba mennek a ramok 1600Mhznél többet,a kék csak 1600as
-
törölt tag
válasz ---Lasali--- #2935 üzenetére
Nekem bios-ban direkt be van állítva, hogy bill. leütésre induljon el. Nézted a bios-t, ki lehet-e kapcsolni?
-
törölt tag
válasz ---Lasali--- #2937 üzenetére
Tedd aut. indításra a torrentet.. nem megy fölösen
-
lee56
őstag
válasz ---Lasali--- #2959 üzenetére
Nem, elvileg ha a lap és a táp is támogatja, akkor érhető el a legjobb eredmény, mint azt itt az alsó fogyasztásmérős kép is illusztrálja.: http://forums.vr-zone.com/hardware-depot/1295397-what-eup-erp.html
No Comment
-
Kroni1
veterán
válasz ---Lasali--- #2987 üzenetére
Az asrock sajna már eladva, igy ez nem játszik!
Hát alapon az én az FX-6300-nak 1.2375V-os a VID-je Turbo nélkül, ennyit kéne adnia neki 3.5GHz-hez. De már ezt se értem teljesen, Aida szerint kicsit többet, pontosan 1.260V-ot kap amig nincs terhelve. Erről az 1.260-ról terhelés alatt leesik 1.236V-ra. Ez mennyire normális? Lehet az, de az Asrocknál vagy nem vettem észre, vagy nem volt ilyesmi. És néha nem akar első felpörgésre indulni, csak másodikra. Mások is mondták már h ilyet tapasztaltak, még ismerkedem ezzel a (szerintem Asrock-énál rosszabb BIOS-al) és próbálok rájönni mi mitől lehet..
-
Kroni1
veterán
válasz ---Lasali--- #2989 üzenetére
Látom neked Phenom2 van bent. Mindjárt én is megnézem hogy az én lapom 1.425V-on mennyit dropol, mert nem hagy nyugodni.. Igazából az az érdekes, hogy ha az FX VID-je 1.2375 akkor auto álláson miért ad eleve többet neki? A te lapod is Digi VRM-es.. Valaki irta, hogy az nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
lee56
őstag
válasz ---Lasali--- #2997 üzenetére
Ez csak azért fura, mert a digitálisnak elvileg pontosabb precízebb feszültségszabályozás az egyik fő előnye a hagyományoshoz képest.
No Comment
-
F e Z o
veterán
válasz ---Lasali--- #3243 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a TRIM-hez AHCI üzemmód kell, így raid-ben nem fog menni.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest