- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvi
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már olvastam RAW-os esetek problémamegoldásáról
(Ntfs-ről Raw-ra váltott a wincsi egyik napról a másikra), de nem hozott eredményt.
Azt tudom h. nem elveszett a winyó tehát visszaállítható az NTFS filerendszer.Most újra segítséget kérek hátha akad aki tud mondani 1 tutit.
Kisebb kérdésem ezen belül: PC bekapcskor (bootoláskor) mindig ellenörzi a rossz hdd konzesztenciáját, (%-ok futnak..) stb. , de sikertelenül.
Ezt ugye sose hagyjam lefutni?BÁRMILYEN ötletet, hozzászólást, Tapasztalatot szívesen fogadok!
[Ha kell még infó megírom.]
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET !!! : ( -
Ájvi
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már olvastam RAW-os esetek problémamegoldásáról
(Ntfs-ről Raw-ra váltott a wincsi egyik napról a másikra), de nem hozott eredményt.
Azt tudom h. nem elveszett a winyó tehát visszaállítható az NTFS filerendszer.Most újra segítséget kérek hátha akad aki tud mondani 1 tutit.
Többek közt a GetDataBack-el is próbálkoztam, bár angol volt és nem is értettem igazán.
Kisebb kérdésem ezen belül: PC bekapcskor (bootoláskor) mindig ellenörzi a rossz hdd konzesztenciáját, (%-ok futnak..) stb. , de sikertelenül.
Ezt ugye sose hagyjam lefutni?BÁRMILYEN ötletet, hozzászólást, Tapasztalatot szívesen fogadok!
[Ha kell még infó megírom.]
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest