Hirdetés
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz Csaba_20_ #116 üzenetére
A legutolsó fagyásnál ezt találtam:
Típus: HIBA
Forrás: System Error
Kategória: (102)
Esemény: 1003
Hibakód: 1000008e, 1. paraméter: c0000005, 2. paraméter: bfa3e848, 3. paraméter: a6a4d8fc, 4. paraméter: 00000000.
Mosodsítok, amit fent írtam azt már valszed az újraindulás után írja be a naplóba.
Elpőtte 3 db 7000-es eseményt logol általában.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Csaba_20_ #126 üzenetére
Most el kell menjek, majd este lefuttatom.
Féregtelenítés folyamatosan megy(nod32, adaware, spybot S&D, microsoft antimicsoda)
Épp ezaz, hogy nem volt semmilyen változás. Hardware az már lassan egy éve fix, eddig betonstabil volt, szoftverváltozás meg annyi volt hogy a hétvégén nosztalgiázásból feltettem a civilization3at, amikor azzal játszom gyakran lefagy, de nem hinném hogy van kapcsolat. Azért fagy le akkor mert mostanában arra használom a gépet. Ma reggel pl filmnézés alatt fagyott le, de van hogy nem csinálok semmit max msnen dumálok és akkor kapcsol ki.
Viszont most 11 óta egyszer sem fagyott meg, így kezdek picit megnyugodni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Csaba_20_ #149 üzenetére
Az újraraktam egy format c:-t jelent, majd szűz windows frissítésekkel, vírusírtó és tűzfal, más semmi.
mod: az everest sajnos a formatc áldozata lett, majd megnézem amint újra feltettem.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
dscholtz
tag
válasz Csaba_20_ #191 üzenetére
Ühüm. : )
Tehát gyakorlatilag bármitől lehet...
- 5 GB szabad hely van az XP-nek,
- Bios verzió a létező legújabb,
- grafikus illesztő vezérlőprogija? 84.21, próbáljam meg újabbal, ne már...?!
- rossz ram (hát, erre még nem gondoltam, de akkor csak ettől a 2 progitól jön ki?)
- az eszközillesztők valamelyike megsérült (hmm)
Mindenesetre fura, hogy mindkét hálókártyával ezt csinálja!
Egyébként itt egy link az SMC-ről: [link]
Azt hiszem, még annyit tehetek, hogy feldobok egy másik XP-t (Blade Editiont), hátha attól megjavul. Vagy egy Vista-t.
Köszönöm szépen a válaszokat, véleményeket, sokat segítettetek!
[Szerkesztve]Bzzz
Aktív témák
Hirdetés
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.