Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #14657 üzenetére
Telemax?
Ez az 1. év?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz gyurkikrisz #14659 üzenetére
Megvan: "A hatályos törvények által megengedett maximális mértékben a javítás vagy a csere nem újítja meg, illetve nem hosszabbítja meg az adott jótállási időtartamot. A jelen Jótállás hatálya alá tartozó eredeti vagy cserealkatrészek, illetve cserekészülék Termékek jótállási időszaka az eredeti Jótállásból még hátralévő időtartamra, vagy a javítástól, illetve a cserétől számított hatvan (60) napra, illetve a kettő közül a hosszabb időszakra terjed ki."
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #14659 üzenetére
-
(úgy tudtam, ha nem a kiterjesztett garancia időtartama alatt, hanem a gyártói garancia ideje alatt a szervizelés időtartamával "hosszabbodik" a garancia..)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #14671 üzenetére
Ma jött is a futár érte. Köszi!
-
Topikgazda
válasz gyurkikrisz #14748 üzenetére
Az új rendeletben szerepel olyan, hogy elektronikusan megkötött szerződésnél a fogyasztónak fizetési kötelezettsége van, ha ezt a webshop egyértelműen jelzi a vásárlónak a megrendelés feladása előtt (pl. a megrendelés elküldése gomb mellett). Ha ez fennáll, és nem veszed át a terméket, akkor elméletileg perelhető vagy az összegért, de nem tudok még én olyan esetről, hogy ez nem fizetés estén tényleg megtörtént volna, mert több vele a nyűg, mint amennyit ér a dolog.
-
Attix82
addikt
válasz gyurkikrisz #14750 üzenetére
Biztos szeretni fognak . Amúgy 14 napot várhatnak a pénzátadással.
-
Topikgazda
válasz gyurkikrisz #14750 üzenetére
Vagy írsz nekik egy emailt, hogy mégsem kéred a terméket. Felesleges ezért elmenni. Ilyenből nem szokott gond lenni, főleg ha népszerű termék és gyorsan el tudják passzolni másnak.
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #14812 üzenetére
Esete válogatja... Összetett, gyártó, hiba típusa, mikor adod le (mert kiküldik a szervizbe), mikor küldik oda vissza, cserélik, javítják stb...
-
Topikgazda
válasz gyurkikrisz #14841 üzenetére
Ha visszaküldik, mert "olyan kedvük van", akkor független szakértői véleményt kell kérni a bolttól. Ha a szakértői véleményből kiderül, hogy a termék mégis hibás, akkor meghosszabbodik a jótállás a szervizben és a szakértőnél töltött idővel is, de ha nem hibás, akkor semennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz gyurkikrisz #14863 üzenetére
Lehet, de egy szetbontast vedo garimatrica az szerintem a legritkabb esetben szokott olyan helyen lenni, amit csak szetbontas utan talalsz meg Azt atvetelkor kellett volan megvizslatni, ha akkor trehanyak, az nem a vevo felelossege szerintem. Marpedig szoktak trehanyak lenni, tolem pl. edigitalban mobiltelefont vettek at ugy, hogy be sem kapcsoltak (kijelzo torve-e vagy sem), es a gyari szamat sem ellenoriztek, siman atmasoltak a garjegyrol aztan annyi.
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #15082 üzenetére
2 év, a jog szerint ha pl van még 4 hó garod a készülékre amit cserélnek, és kapsz egy origi készüléket, akkor a készülékre lesz 4 hó garod. Viszont, ha kapsz egy évet, akkor örülhetsz
Szolgáltatós tel?
-
313313
addikt
válasz gyurkikrisz #15084 üzenetére
930-ra vagy 950-re cserélik?
Amúgy Microsoftnál ez a be vett szokás. Ha cserélik a készüléket, akár a 23. hónapban is, akkor is kapsz a csere készülékre 1 év garanciát. Valahol ez lenne a normális a többi gyártónál is.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ANDROID???
addikt
válasz gyurkikrisz #15084 üzenetére
Nem fogsz ezzel rosszul járni.
Mi volt a készülék hiba? (privátban is jó, csak kíváncsi vagyok)
-
Márton
nagyúr
válasz gyurkikrisz #15092 üzenetére
Én úgy tudom, hogy jelezni van időd 14 napig, és utána mihamarabb vissza kell juttatnod.
Hogy erre van-e határidő, majd mások megírják.[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
gyurkikrisz
őstag
válasz gyurkikrisz #15092 üzenetére
"Nem minősül a fenti
Kormányrendelet szerinti távollévők között kötött szerződésnek az az ügylet, amely során az
ügyfél a Webáruházban kosárba teszi a kívánt terméket, az internetes vásárlás során azonban
az Üzemeltető boltjában történő személyes átvételt és fizetést választja, tekintettel arra, hogy
a szerződés megkötése személyesen történik és az Ügyfélnek személyes átvételkor
lehetősége van a termékkel kapcsolatos kérdéseit feltenni és minden a termékhez tartozó
paraméterről megbizonyosodni."ez létezik? hogy ilyen esetben nem él az elállás?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
asdf_
veterán
válasz gyurkikrisz #15094 üzenetére
Ez baromsag, amivel csak a tudatlanokat probaljak megetetni (mas kerdes, hogy amugy logika szerintem lenne benne, ha szemelyes atvetelnel nem elne a 14 nap).
-
Topikgazda
Úgy van, ahogy asdf írta előttem. Nem ők az első cég, aki ezzel próbálkozik.
Olvastam egy esetet, amikor egy hasonló ügy a perig és eljutott, de a bíróság a vevő javára ítélt és vissza kellett fizetnie a cégnek a vételárat.
-
bullseye
addikt
Ilyen boltban nem vásárlunk, mert a K. anyjukat.
De ha már megtörtént, csak hagyd figyelmen kívül. És örüljenek, hogy nem rendelsz 5 millió értékben, amit aztán nem veszel át a boltban, mert ezek szerint nem volt szerződés, ami kötelezhetne.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Topikgazda
válasz gyurkikrisz #15593 üzenetére
Nagykerhez biztos nem. Max egy másik hivatalos forgalmazóhoz (kisker), de mivel ez a csereutalvány téma nincs jogilag definiálva, nem tudunk érdemi tanáccsal szolgálni. A gyártóval kell ezt vhogy lemeccselned, ha már 2 év garit adott...
Amúgy LG telókra nem csak 1 év gyártói gari van?
-
asdf_
veterán
válasz gyurkikrisz #15851 üzenetére
Javitas, csere, penz vissza. Ez a sorrend. Amig az egyiket tudjak, addig nem jar az utanalevo.
-
őstag
válasz gyurkikrisz #15930 üzenetére
jogilag te most egy használt telefont vettél
más kérdés hogy valójában új, csak áfacsalt
neked hátrányod nem lesz belőle, csak az államnak, hogy nem fizet a kereskedő áfát
nyílván ezért is volt olcsóbbcryptot minden termékemért elfogadom
-
sinick
senior tag
válasz gyurkikrisz #15945 üzenetére
Nem adhat áfásat, mert ő nem fizet áfát, következésképpen te nem igényelheted vissza.
-
asdf_
veterán
válasz gyurkikrisz #17228 üzenetére
www.e-cegjegyzek.hu, megnézed a céget, hogy felszámolás vagy törlés alatt van-e. Ha igen, kb. így jártál, ha nem, akkor jótállási kötelezettsége fennáll, és mailben vagy tértis levélben érdeklődsz.
Ha ez az a kivételes eset, amikor a sufnigsm nem szürke cuccot árult, akkor esetleg jelentkezhetsz a gyártónál is (de akár szürkével is, megadod a gyári számot, aztán ők még megmondják, hajlítandók-e gariban foglalkozni vele, vesztenivalód valószínűleg nincs).[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz gyurkikrisz #17436 üzenetére
"a termék tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk az eladó felé, és azt meg kell térítenünk részére" Innen. (kivéve, ha az eladó az erre vonatkozó kötelezettségünkről elmulasztotta tájékoztatni a fogyasztót – de tuti, hogy ott van a feltételek között)
Az más kérdés, hogy hogyan óhajtják bizonyítani, ahogy az is, hogy mondjuk 6-8 órát használtad, vagy 300-at, mielőtt visszaküldted, és egyáltalán mit értékcsökkent szerintük. Mert azért hallottam én már olyat, hogy valaki óriástévét vett a VB döntő idejére, hogy majd visszaküldi...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest