Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz FőDudu #56767 üzenetére
"Nezelodtem Amazonon. Marmint .com-on."
Sok ertelme nincs. Azok az arak AFA es VAM mentesek ezert neznek ki jol. Peldaul az a Triton 500 2045USD szallitas es vamal DE-be es erre meg ramegy az AFA ami aztan 2434USD, tehat 2015EUR, kozben meg Europaban megkapod 1999EUR-ert Europai garival [link]
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
Raymond
félisten
válasz FőDudu #56796 üzenetére
Nem rolad van szo hanem az eladorol es a celorszagrol. Az Amazon Mo-n is regisztralva van es megtalalod a NAV adatbazisban, minden rendeles a 27% AFA-val megy oda az IT, FR, DE stb. Amazon-tol. Aztan hogy a Brexit miatt mi lesz kesobb a UK-srol vagy hogy julius 1-tol (amikor ez a distance selling directive valtozik) hogy lesz tovabb majd meglatjuk.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
gago1975
őstag
válasz FőDudu #56948 üzenetére
Hagyjuk már azokat a rissz-rossz Razer gépeket.
A Helios 700-as 9750H RTX2070 olvasd vissza, hogy miket produkál, most csináltam január 6-án.
#56112 a VC-hűtéssel a 10875H meg kb 1-2°C-kal jobb is, illetve a 10980HK 4,6Ghz-n is ennyit produkál. Ha 5,1Ghz-ra húznánk, akkor is 80-85°C lenne a max.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
addikt
válasz FőDudu #56953 üzenetére
"Van itt valakinek 3-4-5 eves gepe? Vagy egyeb tapasztalat az oregebb gamer gepekrol?"
A két laptop matricám elég jól elvan, nem volt még velük gond, sőt időközben fialt is egyet.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
törölt tag
válasz FőDudu #56957 üzenetére
Nem kell kipótolnia senkinek, megy ez magamtól is. De most így 0-ról végiggondolva az egészet, ez tűnik a leglogikusabb megoldásnak, hogy másra költök, ami fontosabb. Ha majd utóbbi kész van, ami úgy néz ki kora tavaszra meg is történik, utána bőven ráérek tovább agyalni. Meg amit Maxx írt az is igaz. Azért év közben fognak még szállingózni infók. Addig meg régebbi gépsasokkal is lehet világuralomra törni, vagy démonok száját elkenni majd a Nioh 2-ben. Anélkül, hogy cserépkályha lenne a laposból.
-
Gergello
addikt
válasz FőDudu #56983 üzenetére
Red Faction-ból is készült remake, azt is épp játszom.
Red Faction Guerrilla Re-Mars-teredEz kicsit jobban terheli nálam mint a Halo, nem tudom, hogy lehet, mert előtte a Reach-el játszottam és az nem terhelte annyira.
Március körül jön Mass Effect 1-2-3 felújítás is.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz FőDudu #57023 üzenetére
Munkára és filmezésre ha ugyanazt a minőséget hozzá mint TV-knel, akkor mindenképpen OLED! Verhetetlen színekben és nincs egyáltalán bevilsgitodas a szeleknel jah és persze a fekete is fekete és nem szürke mint IPS esetében.
Tehát nem csak fényévekkel szebb mint IPS, de annál nem kell azért se aggódni hogy most backlight bleeding szempontból olyat fogsz ki ami elfogadható vagy olyat ami hányinger rossz, mivel egyáltalán nincs backlight bleeding hiba oled panelnel.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz FőDudu #57072 üzenetére
Fentebb linkeltem 3070 MaxQ Fire Strike és Time Spy eredményt 4 magos cpu-val szerelt TUF laptopban, ami még nem végleges driver mellett is hozott gyorsulast. FS graphics alapján kb 20% gyorsulás 2070 Super MaxQ-hoz képest. Notebookcheck mérése alapjan pedig a MaxP variáns veri a 2080 Super-t is.
Vagyis 3070-el 2070 Super áráért 2080 Super-t kapsz.
Jó, nincs akkor ugrás mint desktop esetén, de azért van. Ugyanazért a pénzért 1 fokkal erősebb vga-t kapsz, eddig 2080 Super teljesitmenyt nem lehetett venni 1 misi alatt, de most már igen.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz FőDudu #57107 üzenetére
Amazonon (.de) is 2100 Euro a 3070-es Razer Blade Base, de persze valamiert nem akar szallitani hozzam. Ha nem felnek a base hangos hutesetol, akkor inkabb azt rendeltem volna.
Mondjuk reggel ota meg semmi nem tortent (not yet dispatched), szoval az angoloknal is lehet valami 'coresz' a Covid miatt. Lehet nincs aki dolgozzon.
Erdekes modon nem lehet megtalalni normal keresessel, az Amazon App dobta fel.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
nagyúr
válasz FőDudu #57183 üzenetére
Ezekben Quadro van, sajnos amit mi árulunk, abban "csak" RTX2080S.
Állítólag mindegyiket RTX5000-essel szerelték, csak a Quadro liszenszelése miatt kaptak a GeForce-osok más vBios-t és gyomlálták ki a 16GB-ot belőle. Mindenesetre várok most RTX-es vBIOS-t a miénkre és akkor megkvadrósítomTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz FőDudu #57197 üzenetére
Kb annyit tud, mint az összenyomódott Prolimatech. Nem rossz, a graféncsöves hűtés, olyan helyre javaslom ahol van egy kis "rés" a hűtés és a flipchip között.
Nem ördögtól való a Gallium meg az Indium! A mai gépek élhetetlenek már nélkülük, vagy hangosak vagy melegek (vagy mindkettő). Persze, kell gyakorlott ember, főleg a Razer szereléséhez!!
Az első dolgom volt a 15R3-at átkenni, Indium-Prolimatech kombóval. Így most netezés-fórumozás, filmnézés alatt jobbára passzíva gép hűtése; nagyon jól működik a "kémény-hatás" hogy felül lyukacsos a gép. Megjegyezném még, hogy egy forrófejű i9-10980HK-ról beszélek!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz FőDudu #57206 üzenetére
Az enyémen, Indium van. Nevenincs cucc.
Amit a PC-s ipar ismer;
Thermal Grizzly Condoctonaut
Coollaboratory Liquid Pro
ez a kettő nagyjából ugyanaz 60-70 W/mK a hővezetésük, mert Gallium alapúak.
Ezek nagyjából egy éves ciklusban diffundálnak, és a második-harmadik ciklusra telítődik a réz, az Indiumnak kisebb a molikulaszerkezete, ott fél éves ciklusokban várható ugyanez az eredmény.Nyugodtan meg lehet kenni bármivel, szomorú lenne, ha a szerviz azért dünnyögne, mert jobb minőségű hőközlő anyagot használsz mint a sz@rrágó gyártók! Ez olyan mintha az autódba jobb olajat tennél mint a gyártó által javasolt és e miatt vonnák meg a garanciát, mert túl jó volt viszkozítása
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
addikt
válasz FőDudu #57229 üzenetére
Nem kaptam, ezért estem kétségbe.
Az OTP-nél két kártyám van. Egy folyószámlás és egy hitelkártya. Na most a folyósról nyomtam a vásárlós hitelre lóvét a vásárlás előtt és még arról sem jött semmi a telómra hogy átment volna, a fiókomban is csak az van hogy az egyikről levonták a másikra meg még nem érkezett meg. Alszanak szombat este, nem éjjelnappalos a kártyahasználat.
#57228 MaxxDamage : Van egy bejáratott sémám, nem szokott vele gond lenni. Biztos a hülye covid miatt van ez a lassú ügyintézés.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
lambda5
tag
válasz FőDudu #57322 üzenetére
Hát sok minden lehetne.. de az 1000 euro-ból már így is 1300 lett..
Én nem támogattam a döntést, ... de szerencsére nem az én pénzem bánja..
Én a Lenovo Legion 5-nél maradtam volna..Még egyszer köszönöm mindenki segítségét!
[ Szerkesztve ]
...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
Bedepi
tag
válasz FőDudu #57330 üzenetére
A concept d-t is ajánlották acer-től de az sem volt jó. Mit mondjak erre? Akkor vegyél almást, vagy razert. Ez a 2 van ami az igényeidnek feltehetően megfelel. Szerintem. Van az msi-nek a prestige vonala, de azt nem láttam még élőben. Mindegyik gépben találsz hibát, ha nagyon akarsz. Itt nem a csilivili gamer szemétről van szó. Tudtommal nem is ajánlottak nagyon olyat. Ha meg teljesítményt akarsz, akkor meg kb mindegy melyik vékony girhes gépet veszed, mert kb úgyis szétfo..a magát. Ha meg nem akkor meg készíts be egy marék füldugót. Az eggyik a másik nélkül nem megy. Egyenlőre. El kéne ezt a tényt fogadni végre
-
Gawamatsu
senior tag
válasz FőDudu #57335 üzenetére
Te vagy az a típusú ember, akinek soha semmi nem lesz jó, várni nem tud, minden azonnal kell.
És ha meg is veszel majd egy Windows-os gépet, folyton azt mondod majd ez meg az milyen szar, a Mac mennyivel jobb volt.Nekem is kellett volna hirtelen lapos az asztali gép helyett (lett is, visszavittem), most kivárok egy nyamvadt MS Surface Pro 3-mal.
Neked, én mindt belepofázó azt javasolnám vegyél egy másik MacBookot, mással úgysem lennél elégedett, vagy ha kibírod várj nyárig, addig csak bejön a rendes kínálat.
Különben ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bedepi
tag
válasz FőDudu #57343 üzenetére
A jelenlegi helyzet az, hogy elvileg nem lesz már max-q megnevezés. Amiről tudtad, hogy egy alacsonyabb fogyasztású vga. Már csak annyi lesz, h pl. 3070 de az terjedhet kb 80-125w-ig. Ha nem nézel utána, hogy az adott gépben melyik van az elég sok meglepit okozhat, a teljesítmény terén.
-
addikt
válasz FőDudu #57325 üzenetére
Nálam is valami hasonló, ha nem is az. A lényeg lefoglaltam a vásárlást, de nem ment végig amíg a bankomban nem pöcköltem a virtuális vásárlás limitre. Ez eddig nem volt.
-
Bedepi
tag
válasz FőDudu #57347 üzenetére
Az most borítékolható, hogy a hurka gépekben a gyengébb lesz, ahogy eddig is. Szóval annyira nagy teljesítmény különbözetet ne várjon senki. Nyilván lesz ugrás. De a 150w os majd a vastag gépekbe lesz, ahogy eddig is. Ezért is gondolom, hogy később jönnek majd komolyabbak is. Ahol van hely hűteni őket. Az előre bemutatott gépek közül, egy sem birkózna meg egy 150w-os kártyával, mert mind vékony. Persze belepakolhatják azokba is de az kb egyenlő az öngyilkossággal. Persze ott sem hülyék ülnek ám, mert egy ilyen nem bírná ki a gariidő felét sem. Az meg nekik sem biznisz. Tudnának már szerintem bőven csinálni folyadék hűtést is, Anno a 18-as alienware-hez is csináltak ilyen prototípust 8 éve, és működött. Mindenféle tumor nélkül, amivel az asus adta ki néhány éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest