Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz jimpo #71895 üzenetére

    Egy kis olvasgatni való. Az oldal alja az érdekes. Innen is kiemelve: Minden kétséget kizáróan, a kakaó élvezeti értéke, színe, oldhatósága, felhasználhatósága, hihetetlenül szélesre tárul, cserében viszont fokozatosan csökken biológiai értéke. Az alkalizálás során, melyben a kakaóport kálium-karbonáttal kezelik, a kakaó hatóanyagainak 85%-ka sajnos bizonyítottan megsemmisül. [link] A savassága miatt dolgozzák tehát fel. Ez külföldi oldalakon is megtalálható információ, nem légből kapott. A natúr pedig igen drága, holott az az igazi. Persze azok között is van pörkölt, de van pörkölés mentes is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés