Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz inf3rno #60828 üzenetére
Nekem a tavalyi vivicitta volt olyan, hogy teljesen kikészített a meleg. Félmaratonon nekem simán 5 perc lehet a 7 fok és a 28 fok között, és akkor utóbbinál melegebbről még nem is beszéltünk.
Igazából nem is tudom mit lehetne nagy melegben csinálni, mert ha öntöd magadba az izotóniás italokat, az is kellemetlen tud lenni, a frissítés idő és közvetlenül utána is visszavet a teljesítményből, ahogy lötyög. Emellett a frissítéstől függetlenül is erősen rontja a teljesítményt. Egyébként utóbbi a hidegre is igaz, fagypont alatti hidegre gondolok, de akkor legalább a vízveszteség kicsi.
-
HKorn
veterán
Az biztos, hogy rengeteget számít, főleg aki még érzékenyebb is rá. Nálam tulajdonképp 1 évben két szezon van amikor rendeseket tudok futni, tavasz és ősz. Visszanézve az edzéseket, mindig itt voltam a legjobb formában, nyár és tél csak szenvedés, túlélés kb. Ezért sem megyek semmilyen versenyre nyáron, télen meg amúgy sincs sok.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
parandroid
félisten
+1
Nyáron nagyon nem félvállról veendő a frissítés. Láttam én már amúgy nagyon ügyes futót út szélén ülni, maga sem értette, mi történt vele, de járni nem bírt, nemhogy tovább futni.
Mindenkinek van egy első alkalom, amikor ájön, hogy a frissítés nem játék. Főleg melegben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11