Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz TripleB #58614 üzenetére
Eddig minden SMSL cucc, amibe TPA6120-at tettek kínai barátaink az kicsit ideges, világos hangú volt. Csak elmélkedek, nem hallottam, lehet ez kivétel. Örülne mindenki, ha kipróbálnád...
(#58615) tretyak: A Logilink jobban szól amúgy. Tán megy a 04 telefonról is.
(#58612) MasterMark: Azért kérdeztem, mert nem tudom (tudjuk). Ha tablányi nem is, de legalább 1-2 deáknyi?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz TripleB #58618 üzenetére
Őszintén szólva nem néztem, de a SAP-8 ésszerű keretek közt bármilyen fejhallgatóval jól boldogul. Ja, és ebben nincs 6120, meg meglepően jól, árán túlmutatóan (csak ellövöm ezt a közhelyet is) szól. Annyira jól, hogy biztos vagyok benne, ihletett merítettek bőven máshonnan, csak még nem találtam meg az eredetijét.
De továbbra sem beszéllek le a SAP-9-ről, mivel nem hallottam. Lehet csodálatos meg minden.(#58621) MasterMark: Egy U7 kb. mindent tud, amit eddig írtál. MKII DDL-t már nem. Abban nem vagyok biztos, hogy hangban előrébb lennél-e, mint most. Sokan rávágnák, hogy há de biztos jobb a Hivox. Én inkább kipróbálnám azért.
[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
válasz TripleB #58653 üzenetére
Szia!
Ha EUS akkor nem.
Én a német Amazontól vettem, nem volt semmi plusz költség, még fuvar sem.
Igaz volt két hét mire ideért, postával jött.
Akció s volt, igaz arany, s talán akkor épp az utolsó,de nagyon jól szól!Üdv: Karesz
Ui: Talán újra van:
SAP-8[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
törölt tag
válasz TripleB #59142 üzenetére
Épp tegnap rendeltem ugyanilyet az 1 méteresből, nekem a hifi topikból ajánlotta fehér_ember. Ha ideér, majd beszámolok, hogy milyen a mostanimhoz (inakustik patmos) képest.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz TripleB #59142 üzenetére
Nem a kérdésedre válaszként, csak úgy eszembe jutott: az avx-en (is) tevékeny bordor készített nekem egy rövid interconnectet a dac és a Z40 közé. Litz kábel, egyik vége L-alakú jack, másik dupla rca, 30-40 centi, ennyi az egész. Nem vagyok hatalmas kábelhívő, nem hinném, hogy alapvető hibákat ki lehetne javítani kábellel, de itt járatás nélkül is észrevehető volt a változás a magasaknál a korábban használt, 1 méteres kácsa-féle kábelhez képest. A magasak eddig néha szúrtak, most kisimultak, és hangyafasznyit szebbek lettek a sávszélek mindkét oldalt. Semmi mágia, egyszerűen egy kicsi, de kellemes változás, jó áron. Ja, és ez a Litz egy rendkívül puha, pehelykönnyű kábel. Ez nálam külön jó pont, ugyanis nem verődik semminek sem oda, nem kell sehová behajtogatni, nem lesz útban, oda pihen le, ahová teszed.
Bordor egyébként sokaknak készített már kábeleket, Bodz javaslatára vettem fel vele a kapcsolatot (köszi itt is), és már én is merem javasolni.
-
Bodz
nagyúr
válasz TripleB #59255 üzenetére
Szia!
Talán inkább a saját energiagazdálkodását kéne lelőni. Settings Panel/Settings fül/Auto Power Save.
(#59256) Tin: Onnan se mindig egyszerű a rendelés amúgy. De küldik, tényleg annyi.
Érdemes a forward2me számot megadni, mert ha esetleg kínja van a futárnak...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- CSS topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok