Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Érdekes. A zoomos képek olyanok mintha csak simán fel lennének skálázva, aztán elkenve, igaz egy sima ké nagyításnál sokkal jobbak. Ezt nem optika csinálja?
Más. Futottam egy kört P9-el, fényképeztem ezt azt, csinált a telefon DNG képeket is melléjük. Durva, hogy mennyivel többet ki lehet hozni a vasból, már akkor is ha csak annyit csinálok, hogy Lightroom-ban rányomok egy auto fényeket és elmentem... Bazi sok részletet elnyel a kameraszoftver. Ahogy feltöltöttem mutatom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz toto0569 #78485 üzenetére
Most raktam volna fel életemben először... Szóval nem.
Na most megműködik...
Szóval telefonon nyomkodtam Lightroom-ot, hogy valami értelmezhetőt ki lehessen hozni a kis telefonból. A színek még nem tökéletesek, de feel the difference...Gyári képfeldolgozás
DNG + Lightroom (csak auto fények)P9 Plus
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz gixxergabi #78492 üzenetére
Hát igen... am vettünk egy Honor kilencet, szerintem agyon veri az összes eddigi Huawei modellt. Beltérben pl nem egy raklap fos lesz a kép mint P9-en, és nem is mossa el az árnyékokat min a P10. Lehet magamnak is veszek egyet
-
félisten
-
félisten
válasz Sántha Lajos #78521 üzenetére
Honor újabb, az már P10 hardver, szerintem mind a két telefonnál jobb.
-
félisten
-
félisten
válasz Quqesz #78534 üzenetére
Lehet hogy egy picit részletesebb, de a Gcam színek ezen a telefonon nem életszerűek, ezt már több helyen is megfigyeltem.
Más. Én is lődöztem sötétben, a parlamentet. Érdekes, hogy ezen körülmények között, a nyers képek között döntetlen született, 1020 nem tudta lenyomni a P9+-t.
Mindkettő kép sima DNG save to JPG
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Majd lesz rá Gcam, de addig sem fog az ittenieken kívül senkit sem izgatni a képek minősége ha pl az ismerősöknek mutogatnád...
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tomboy0013 #79021 üzenetére
A lumiás hdr-nek cs egy ilyen csuszkája amivel bele lehet avatkozni és őrült dolgokat csinálni. Nem természetes, de jópofa.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Minden telefon DNG-be ment, és minden DNG megnyitásánál a Lightroom rátolja a képjavító csúszkákat, függetlenül attól, hogy az alkalmazás készítette e a képet vagy a gyári kamera app.
Én még nem láttam olyat, hogy egy LR-al megnyitott kép szerkesztése során minden Detail csúszka zéróra lett volna állítva.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Silvirenzo #79564 üzenetére
Honor az nagyon ott van fényképben, bár videóban a Huawei telefonok gyengék, főleg az OIS hiánya miatt.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest