Hirdetés

2020. január 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11951) TESCO-Zsömle válasza giigz (#11944) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Massa rajtja még mindig félelmetes...

(#11952) giigz válasza TESCO-Zsömle (#11951) üzenetére


giigz
(veterán)

Amit Massa ezen a futamon művelt, az valami brutális! Nem tudom, hogy mennyire volt szándékos, de amikor Webbert kiterelte jobbra, Alonso meg balról mindkettő mellett elment, az is nagyon durva volt. Ha ezt így akarta Massa, akkor... :R

(#11953) Malachi válasza giigz (#11952) üzenetére


Malachi
(addikt)

100% tudatos volt, főleg Alonso kamerájával látszik, mennyire hibátlanul takarította előtte a szűk ívet és zárta ki Webbert. Massa volt a futam hőse - ha nem számítjuk a világbajnokot. :)

(#11954) Petya25 válasza Malachi (#11950) üzenetére


Petya25
(őstag)

Lehetne egy szabály erre, hogy akit leköröznek, az csomagolhat, de abba nem mennének bele. Amúgy tényleg tök feleslegesek a kis csapatok a pályára, csak a baj van velük, max hosszabb a rajtlista.

Az is megérne egy misét amit most Hülkenberg csinált (és korábban sokan mások), hogy bevetődnek lesz ami lesz alapon. Ha valakit kiüt, mégha saját maga ki is esik, akkor is automatikus következő futamos eltíltás járhatna. Most ugye úgy lett 5., hogy közben Hamiltont lenullázta. Hát az áthajtásos egy darab szart sem ért, már bocsánat.

Malachi
"Massa volt a futam hőse"
Azért ne túlozzunk, igaz Alonsonál gyorsabb volt és tette a dolgát, de többet nem tudott, akkor lehetett volna hős, ha kiteszi Vettelt, amire vagy 3x is volt esélye a futamon, akár ártatlanul is kijöhetett volna egy "elfékezésből" mint Hülkenberg.

[ Szerkesztve ]

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#11955) ronaldo válasza Motion_Blur (#11828) üzenetére


ronaldo
(őstag)

De, Vettelt elengedte udvariasan mindenki. :) Meg lehet nyugodni, emiatt nem fogják elvenni tőle a vb címet. :) Ahogy írtam is, Alonsot ugyanígy elengedték volna, mert még a legbolondabb versenyzők is felfogták, ha itt (még ha csak véletlenül is, ami esőben nem ritka) belekeverednek valamibe, akkor nagy kulimászban vannak.

Aki nem engedte el, az Kobayashi volt, mivel szegénynek valószínűleg az utolsó versenye volt, ő 100%-on pörgött. A kis német nem is tudta bizony megelőzni. :) Mondjuk ez a száraz(dó) pályán volt, ott nem is egyszerű előzni mivel az ideális ív mellett rész még bőven nedves. Aztán újra az esőben megelőzte, de az a manőver is inkább udvarias viselkedés volt a japán részéről, mint késhegyre menő harc (újra megjegyzem a trollok kedvéért: mert annak is kellett lennie).

(#11956) warriorguru válasza Petya25 (#11954) üzenetére


warriorguru
(tag)

Akkor kb Schumi is csomagolhatott volna :U .Szerintem ez hülyeség.Ott a 120% os szabály, az lehet kicsit sok.Hülkenberg meg szerintem jól csinálta csak megcsúszott, szép lett volna. :R .Miiii?Akkor szerinted ki volt a futam ''hőse'', ha nem Massa?

Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.

(#11957) Malachi válasza Petya25 (#11954) üzenetére


Malachi
(addikt)

most az egyszer megérdemli a túlzást, nagyon jó volt végre megint látni, hogy úgy vezet, ahogy a nagyok. nem azt mondom, hogy eddig nem tudott vezetni, de a szerencsétlen Hungaroring óta valami hiányzott.

warriorguru, az nem 107%?

[ Szerkesztve ]

(#11958) Stafni


Stafni
(aktív tag)

[Vettel Onboard]

[ Szerkesztve ]

(#11959) Motion_Blur válasza Stafni (#11958) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

Brutál gyenge volt végsebességben az autója, szélárnyékban volt és ment el tőle a Caterham..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#11960) ronaldo válasza Motion_Blur (#11843) üzenetére


ronaldo
(őstag)

Rossz az egész műsor felfogása. Amikor tehetséges magyar versenyzőket meghívnak (pl. Michelisz) akkor nem tőlük is a baromságokat kéne kérdezni (ki nyer, mit vársz, ki nyer, mit vársz, ki nyeri az időmérőt, mit vársz, ki nyer, mit vársz), mert erre nem lehet értelmes választ adni. Michelisz a WTCC-vel van elfoglalva, szabadidejében - mivel nyilván autósport rajongó - ha tudja megnézi az F1-et, de nincsenek neki hetei arra, hogy a mindeféle nemzetközi szaksajtót bújja és fórumozzon órákat. Wébernek többnyire van, de amikor még ő is versenyzett Michelisz mellett, érezni lehetett rajt, bármennyire próbál, magához képest nem volt annyira felkészült, de ez így normális.

Ilyenkor Micheliszről saját magáról kéne beszélnie, hisz a termékkapcsolás világos autóverseny - autóversenyző, de így legalább széles sajtónyilvánosságot tudna kapni olyanok előtt, akik lehet még sosem hallottak róla. Egy magyar tv-nek egy sikeres magyar sportolóval kapcsolatban ezt kéne tennie. Nem pedig ostoba kérdésekkel kéne bombázni.

Meg úgy általánosságban is teljesen hülyeség mindig ilyen "hosszú" felvezetőműsorokat tartani, mert egyszerűen nem lehet mivel kitölteni az időt (értelmesen). Jó, egy-két retekklubbos agymenéshez képest rövidebb a műsor, de amúgy borzalmas. A futam utáni beszélgetésnek megint több értelme lenne, ott újra elő lehetne venni pl. Micheliszt, ő mit gondol, hogy miként LÁTTA (nem pedig mit vársz, ki nyer, mit vársz, ki nyer), mi a véleménye a TÖRTÉNTEKRŐL. De nem, olyankor általában már nincs műsor. :)

(#11961) OTee válasza DopeBob (#11949) üzenetére


OTee
(tag)

Kihagytál egy vesszőt szerintem:
Nem, lehúzódtak előle...
Valódi ELŐZÉS nem sok volt, én inkább kikerülésnek nevezném a nagy többségét.
De ez az ÉN véleményem.
Értem, hogy nem akarnak beleszólni a "nagyok" dolgába, de ez AUTÓVERSENY könyörgök!
Ráadásul tudomásom szerint mindenki ugyanabban a kategóriában indul, ez nem Le MAns ...
Ettől még elismerem a tudását, de ez most nem bizonyított a sok "kétkedőnek"
Szerintem.

OTee

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#11962) mokus1 válasza Petya25 (#11954) üzenetére


mokus1
(addikt)

Milyen vetődés? Beért féktávon simán, még Hamilton fékezte el magát, és akárhogy nézed ahogy fordulnak egyszerűen valami kis vizen megcsúszott az autó szerintem ez nem ért büntetést, pont az ilyenek miatt félénk az egész mezőny.Teljesen mindegy hogy utolsó futam nem félre állni kell a VB éllovas elöl hanem küzdeni vele még ha lassabb vagyok is valamivel, ez a versenyszellem ami Kobayasiban megvan remélem kap valahol ülést.
Legtöbbször félreálltak még az ideális ívről is mintha köröznék őket.

[ Szerkesztve ]

(#11963) IreN!CuS válasza mokus1 (#11962) üzenetére


IreN!CuS
(őstag)

Előzés közben megcsúszott majd kiütötte a versenyzőtársát a dobogóért folytatott küzdelemben és vígan folytatta tovább, és ne legyen büntetve?Az korrekt jó versenyek lennének :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#11964) b-type válasza mokus1 (#11962) üzenetére


b-type
(nagyúr)

Büntetést mindenképpen ért a dolog, mert valamivel sújtani kellett, hiszen tönkrevágta valakinek a versenyét aki vétlen volt.
Versenybaleset vagy sem, egyébként az sztem is, az ne,m korrekt hogy odateszem aztán a riválisom kitört kerékkel feladni kénytelen a futamot, én meg beérek dobogóra.
Ez nem kerek.
..versenybaleset volt ez az én véleményem is, de valamiféle rendnek akkor is kell lenni.

Boldog új évet!

(#11965) Petya25 válasza mokus1 (#11962) üzenetére


Petya25
(őstag)

"valami kis vizen megcsúszott az autó"
Ez bevetődés, nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, ott úgy nem lehetett elmenni.
Ezzel nyilvánvalóan tönkretette egy másik pilóta versenyét.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#11966) Malachi válasza IreN!CuS (#11963) üzenetére


Malachi
(addikt)

de ezt a másik szemszögből is nézd. attól, hogy mondjuk dobogóért mész, egyszerűen nem várhatod el SENKITŐL, hogy félreálljon előled. csapaton belül esetleg, ha előre meg van beszélve. de egyébként... ilyen elképzelhetetlen lett volna még 20 éve is, most meg már természetesen elvárják, hogy álljon félre mindenki, mert jön az éllovas. hülyeség. mintha fociban a listavezető ellen ki se állna mondjuk egy kieső helyen levő csapat, hanem odaadná neki a három pontot és szevasz. mindenki pontokra, helyezésre hajt.

(#11967) mokus1 válasza IreN!CuS (#11963) üzenetére


mokus1
(addikt)

Az ilyen esetekre találták ki azt a szót hogy versenybaleset. Itt szerintem Hulk viselkedésében nem volt semmi vakmerő húzás. Már bőven (3/4autó) előrébb volt úgy hogy ham szúrta el a féktávot. Én nem büntettem volna.pedig szeretem hamiltont.

(#11968) warriorguru válasza Malachi (#11957) üzenetére


warriorguru
(tag)

Az lehet :DDD .Nem emlékeztem rá pontosan.

Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.

(#11969) IreN!CuS válasza mokus1 (#11967) üzenetére


IreN!CuS
(őstag)

Nem érdemes ebből Hamilton kérdést csinálna főleg nem itt.

Az,hogy valaki/k keményen versenyeznek és odateszik magukat jó ,sőt mindenkinek így kellene és részemről elismerendő.De a kemény versenyzés és a kiütés között van különbség.Hülk nem hibázott nagyot -hibázni hibázott- de tönkretette valaki versenyét amit mindenképp bünteti kell legyen szó bárkiről is.Mert ha ilyen esetek nem lennének büntetve roncsderbi lenne az meg senkinek sem jó mert nem erről szól ez az egész.

Nézd meg Sumi Kimi a mostani versenyen,vagy Kimi Hamilton Japánban vagy a több körön keresztül tartó Hamilton Sumi csata Monzában csak pár szituáció a közelmúltból ami hirtelen eszembe jutott. Mind egytől egyik kemény volt és benne volt az ütközés még is megoldották.

Malachi Senki -legalább is én- nem beszéltem félreállásról.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#11970) mokus1 válasza IreN!CuS (#11969) üzenetére


mokus1
(addikt)

Igaz de szerintem ez túl nagy büntetés, Kimi-Sumi Spa az se volt szar :)

(#11971) IreN!CuS válasza mokus1 (#11970) üzenetére


IreN!CuS
(őstag)

Még is milyen/mekkora büntetést tartanál jogosnak egy ilyen helyzetben(ne a pilótákat nézd) csak a tényeket, úgy jobb lesz ? :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#11972) mokus1 válasza IreN!CuS (#11971) üzenetére


mokus1
(addikt)

Én mondom szeretem Hamiltont és úgy mondom hogy szerintem nem ért büntit, sőt még Alonak szurkolok...
Ezért is megrovást figyelmeztétst adnék amiből összegyűlik 3 mondjuk.
Mert ezt nem lehet azonosan kezelni pl amikor sumi a sötétbe felnyársalta Vergne-t.( Bár most nem jut eszembe baleset ahol előzés közben akadtak össze)

[ Szerkesztve ]

(#11973) Petya25 válasza mokus1 (#11972) üzenetére


Petya25
(őstag)

Már nem azért de 3 ilyen "kis" hiba - amit te simán letudnál - valakinek a VB-jébe kerülhet.
Te nézed is a versenyeket vagy csak mókázol?

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#11974) stvnppp válasza Petya25 (#11973) üzenetére


stvnppp
(senior tag)

Szerintem sem ért büntetést, és így még ráadásul totál elvették egy helyezés lehetőségét Hülkenbergtől. Ha visszanézed az esetet, akkor Hülkenberg sokkal jobb pozícióban volt, mint Hamilton, semmi indoka nem lett volna a sokak által emlegetett bevetődésre. Egyszerűen annyi történt, hogy féktávon megcsúszott az autó hátulja, onnantól pedig nem tudott volna semmit sem csinálni. Ha bevetődött volna, akkor a magasabb sebessége miatt elcsúszott volna keresztben Hamilton előtt. (De amúgy is ott volt egy lekörözött versenyző, aki miatt nem volt vállalható a manőver.) Egyszerű versenybaleset. Szükségtelen volt a büntetés, de nem ez volt az egyetlen megkérdőjelezhető döntés a futamon.(pl első safety caros periódus)

(#11975) Malachi válasza IreN!CuS (#11969) üzenetére


Malachi
(addikt)

de ha nem megy bele semmi akcóba, ha biztosra akar menni, hogy nehogy büntessék, mert megcsúszik a vízen, akkor az egyenlő azzal, mintha félreállna. az nem verseny.

amúgy ne vedd magadra, agymenés jön.

csak egyértelmű helyzeteket szabadna büntetni, azokat is csak futam után. nem kellene belenyúlkálni folyton az eredményekbe. az utolsó futamon ki tudja, hányszor lett volna alkalmuk a versenybíróknak befolyásolni a végeredményt. safety, boxutca áthajtás, kit büntetnek, kit nem... esélyt sem kellene adni arra, hogy bárki manipulációra gyanakodhasson. belefulladnak a bürokrációba, a saját szabálykönyvük fordul ellenük.

ezek profi pilóták, főleg a menők. egy előzés nem szabad, hogy gondot okozzon nekik, és tudnak vigyázni magukra. ha tudják, hogy nagyon kockázatos lenne, amire készülnek, ne várják el, hogy bárki félreálljon, vagy büntetést kapjon, hanem oldják meg, ahogy tudják. azért vannak ott, azért a legjobbak.

ez persze csak az én véleményem, de szerintem az ezernyi szabály egyáltalán nem tesz jót a verseny tisztaságának. mert nagyon ritka az, hogy két egyforma esetet ugyanúgy ígélnek meg, vagy akár egy adott esetet különböző szemszögből is ugyanúgy látnak. és máris lehet vitázni. ami nem jó.

mod.: és vigyék le a 107%-ot még szűkebbre, hogy kelljen kuglikat kerülgetnie a pályán senkinek.

[ Szerkesztve ]

(#11976) IreN!CuS válasza Malachi (#11975) üzenetére


IreN!CuS
(őstag)

Ha tudja ,hogy vizes az aszfalt mert hát tudja akkor gondoljon arra is,hogy megcsúszhat és ezzel kilökhet mást akinek ezért végét ér a versenye.

Nem fogjuk egymást meggyőzni (nem csak rád értem) és nem akarok újabb hosszú hosszú törlésre kerülő vitába beleszállni :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#11977) ronaldo válasza baluka26 (#11898) üzenetére


ronaldo
(őstag)

A leggyorsabb és leggyakoribb mód a (számítógépes) szimuláció. Mivel ott tervezik az alkatrészeket, kézenfekvő ott is vizsgálni. Lehet igénybevételt, terhelést szimulálni, még ismétlődően is, de ez nem hathat ki mindenre. Lehet, hogy miután az alkatrészt beszerelték a helyére, a versenyautó-pálya kölcsönhatás miatt nem várt (irányú) erők lépnek fel.

Így igenis mindenképpen csak használat közben tud leginkább kiderülni egy-egy új elem achilles-sarka, ha van neki. Itt sokszor a szerencse is befolyásoló tényező. Személyesen is tapasztaltam már ezt, körültekintő szimulációkat követően a gyártmány mégis szar volt. Aztán persze kijavítottam(uk) a hibát, viszont időbe telt.

Persze ez a dolog messze nem a szélcsatornás bénázás szintje, amit a Ferrari leművelt. Mert a meghibásodó alkatrész =/= teljesen szar fejlesztés, hanem csak azt jelenti, hogy tökéletesíteni kell.

(#11978) baluka26 válasza ronaldo (#11977) üzenetére


baluka26
(veterán)

Ott az idény eleji rengeteg tesztüzem.

7600 GS: Raikkönnen 5. lett azzal a gyors McLaren-nel egyszer, egyszer meg sima második a "lomhább" Renault mögött. Mellesleg ahol második lett kétszer volt be nem fejezett versenye, egyik Nürnburgringen, amikor az elfékezett kerék verte szanaszét a felfüggesztést az utolsó körben (jól emlékszem?!)

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#11979) JColee válasza baluka26 (#11978) üzenetére


JColee
(őstag)

Igen, abban az évben Rai csak 10 leggyorsabb kört futott. Tényleg marha lassú kocsi volt a 2005-ös meki.

(#11980) 7600 GS válasza baluka26 (#11978) üzenetére


7600 GS
(addikt)

egyik Nürnburgringen, amikor az elfékezett kerék verte szanaszét a felfüggesztést az utolsó körben (jól emlékszem?!)

Igen, jól. De azért abban a Mclarenben szerintem sok potenciál volt, csak minden 2. futamon elromlott.

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

(#11981) baluka26 válasza 7600 GS (#11980) üzenetére


baluka26
(veterán)

Pontosan emiatt mondom lassabbnak, mint a Renault-t. Egyébként konstruktőrben is csak másodikak lettek Renault mögött, pedig a Rai - Montoya kettős volt olyan, mint Alo - Fisi.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#11982) 7600 GS válasza baluka26 (#11981) üzenetére


7600 GS
(addikt)

Montoya jobb versenyző volt, mint Fiscihella. Egyébként meg egy hisztigép. :))

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

(#11983) D@ni88


D@ni88
(addikt)

Vettel és a sárga zászló

Bezzeg ha Hamilton tette volna ;]

(#11984) whitezo88 válasza D@ni88 (#11983) üzenetére


whitezo88
(nagyúr)

ajjaj! :DDD

de úgyse lesz már semmi büntetés...

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#11985) Qru válasza whitezo88 (#11984) üzenetére


Qru
(MODERÁTOR)

Nem, mert Börni is neki drukkolt. :D

(#11986) 7600 GS válasza D@ni88 (#11983) üzenetére


7600 GS
(addikt)

Na kíváncsi vagyok, hogy ebből mit fogtok kihozni. :))

[ Szerkesztve ]

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

(#11987) JColee válasza D@ni88 (#11983) üzenetére


JColee
(őstag)

Boxkijáratnál lóbálják a zöldzászlót.
De biztos Alonso-fanok nézzék meg, hogy megnyugodjon a kis lelkük. :)

[ Szerkesztve ]

(#11988) #51736960 válasza JColee (#11987) üzenetére


#51736960
(törölt tag)

ki beszélt itt alonsóról?
neked valami komoly bajod lehet vele, állandóan teszed rá a megjegyzéseket...

(#11989) adman


adman
(tag)

hát ja a tr-t sárga alatt előzte meg. de azért én megkérdezném h mi a bánatért volt ott sárga...

(#11990) grabber válasza JColee (#11987) üzenetére


grabber
(addikt)

Én csak Vettel ellenes vagyok és nem nézhetem meg?Kikérem magamnak :D

(#11991) bobooo válasza adman (#11989) üzenetére


bobooo
(addikt)

Az teljesen mind1 most. Kint volt a sárga valamiért akkor nem lehet előzni! De ezt a mi kis Justin Biebrünk megint megszegte és nem kapott semmit, iletve de. Egy VB címet.. :U

[ Szerkesztve ]

(#11992) 7600 GS válasza bobooo (#11991) üzenetére


7600 GS
(addikt)

LOL. :))

Tényleg egészen vicces, amit itt egyes emberek előadnak. Egy előzésért kapott egy VB címet, ez igen. :))

[ Szerkesztve ]

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

(#11993) bobooo válasza 7600 GS (#11992) üzenetére


bobooo
(addikt)

Ha box utca áthajtást kapott volna most VB bajnok lenne? Szerintem nem. :(((

(#11994) 7600 GS válasza bobooo (#11993) üzenetére


7600 GS
(addikt)

Számomra az a hihetetlen, hogy Te csak ennek az egy esetnek tulajdonítasz jelentőséget. Gondolom ebben az évben eléggé megdolgozott azért , hogy zsinórban harmadjára is VB legyen.

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

(#11995) bobooo válasza 7600 GS (#11994) üzenetére


bobooo
(addikt)

Persze, megdolgozott. De megdolgozott minden F1 pilóta, hogy Ő legyen a 2012-es VB csak nem mindenkinek sikerült... Itt én befejeztem a "vitát". :R

[ Szerkesztve ]

(#11996) McCartman válasza bobooo (#11991) üzenetére


McCartman
(senior tag)

ez a Bieberezés valami ekézés akar lenni?
Vagy mert mindketten fiatalok és sikeresek ezért a párhuzamba állítás? ;]
Csak mert már sokadszorra látom itt leírva, úgy tűnik valamiről lemaradtam. :D

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#11997) baluka26 válasza McCartman (#11996) üzenetére


baluka26
(veterán)

Mindet rosszindulat nélkül, mondd azt, hogy nincs köztük hasonlóság. Alo-nak meg brutál szemöldöke van, nem a kinézetért szeretjük egyiket-másikat.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#11998) McCartman válasza baluka26 (#11997) üzenetére


McCartman
(senior tag)

Eszembe nem jutott volna, hogy a fizimiskájuk hasonlósága lehetne esetleg az alapja.
Két totál más karakter, nem hasonlítanak.

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#11999) Ba cy lus válasza bobooo (#11991) üzenetére


Ba cy lus
(veterán)

Szerintem lassított az a TR, de ez ne zavarjon. Gondolod a Ferrarinak nem lett volna érdeke jelenteni mindezt? A csalódott szurkolóknak csak a kis lelki nyugalmáról van szó, de nekik nem kis pénzről is emellett. Régesrég panaszolták volna a dolgot, ha történt volna szabálytalanság. De az érzelmektől túlfűtött, elvakult szurkolók valahogy mindig okosabbnak hiszik magukat. :N

(#12000) 7600 GS válasza baluka26 (#11997) üzenetére


7600 GS
(addikt)

Azon kívül hogy mosolyognak, nem hasonlítanak egymásra.

'90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.