Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
kimi megint miket gépészkedett! úgy tűnik, jót tett neki, hogy a csapatot a johnny walkerrel szponzorálják.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
és ha nem, akkor mit tudnak tenni? de a fia úgyis gondoskodik majd arról, hogy aki nem fejleszt, az garantáltan utolsó legyen, csak éppen kellett egy bizonoys pont a kályhánál, ahonnan el tudnak indulni. szerintem.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #70869248 #1175 üzenetére
figyelj, a szabály ennyit és ennyit engedélyez, vagy tilt.
ha valamit tilt, akkor a tiltott tartományon kivül eső dolgok engedélyezettek.
ha valamit engedélyez, akkor az engedélyezett tartományokon kivül eső dolgok tiltottak.
szerintem ez ilyen egyszerű.
a két halmaz lefedi jó esetben az összes esetet, metszetük természetszerűleg nincsen.
példa: anno a mclarennek is volt egy differenciált fékrendszere, két fékpedállal (a működés lényege az volt, hogy a belső iven forduló kerékre szerelt féktárcsához nagyobb erővel szoritotta oda a fékpofát, mint a másikhoz, igy a fékhatás is segitette a kanyarodást). noha a szabálykönyvekben nem szerepelt, hogy nem lehet az autóban két fékpedál, betiltották, mondván jogosulatlan előny. pedig a fékpedálok száma a verseny végén sem tért el az eredetitől.
ezután meg felesleges beszélni arról, hogy mit miért figyelnek.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz #70869248 #1232 üzenetére
a szabály pontos szövegezése lesz a döntő a kettőnk közötti vitában.
ha a szabály úgy szól, hogy itt és ott ennyi és annyi ilyen és olyan formában engedélyezett, akkor nincs mit tenni, a szárny szabálytalan, ha nem engedélyezett helyen, nem engedélyezett módon, illetve nem engedélyezett mértékben az előirtakhoz képest eltérést tapasztalnak.
[Szerkesztve]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
aszittem autóra, már pont irtam is volna, hogy pont elfogyott a ferrari versenyreplikám, de jövő héten vároma következő szállitmányt, addig tudok adni merdzsót, meg bömöst...
-
nagyúr
válasz #70869248 #1245 üzenetére
megpróbálom egyszerűen elmondani:
a szabály szövegezése a döntő. felesleges a technika. ha a szabály felsorolja az engedélyezéseket, akkor az engedélyezett dolgokon kivül minden tiltva van. ha a szabály a tiltásokat taglalja, akkor ami nincs tiltva az engedélyezve van. a technikai részletektől függetlenül, tehát lehet ez felfüggesztés, kormányszervo, de akár matricaelhelyezés is a karosszérián. felesleges belemenni a technikai részletekbe. az a döntő, ami le van irva, és AHOGY le van irva. egyszerűbben nem tudom elmondani.
az egész forma-1es fejlesztősdi a kiskapukeresgélésre épül. hol van az, amit nem tiltanak, és lehetne még rajta nyerni egy kis leszoritóerőt, kanyarstabilitást, lóerőt, stb. iszonyú nagyot lehet vele szakitani, ha az ember valami olyasmire talál rá, amire eddig még nem gondoltak, és meg is valósitja, ez a fejlesztéseket tekintve éveket hozhat a csapaton eredményesség szempontjából. pláne egy olyan évben, amikor radikális szabályváltoztatások léptek érvénybe.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz SzalaiG #1248 üzenetére
üzlet. egyértelműen. mi csak a sportot látjuk belőle a tévén keresztül, de ez nagyobb üzlet, mint amekkora sport. szerintem.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #70869248 #1252 üzenetére
nem én kezdtem... én a szabályok filozófiáját boncolgattam, te meg jöttél a a technikai részletekkel, mintha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz.
kezdünk nagyon offolni, de legyen.
ez véleményem szerint engedélyeket sorol fel, tehát ami nincs felsroolva, az tilos.
megelőzve a következő kérdésedet (valami olyasmi lenne, hogy ezek szerint az elem végére függsztve mondjuk a fent emlitett súlyt az mégis behajlik, és a szabály szerint tilos, mert nincs felsorolva, holott csupán a fizika törvényeinek engedelmeskedik, szóval akkor hogy is van ez? ), itt a válasz:
igen, egy ilyen helyzetnél a szabályalkotó testület betiltaná az összes ilyen elemet. ja, hogy a vádat felhozó csapatnak is ilyenje van? egyéni szociális problematika.
na ezért nem kötnek bele mindenbe, csak abba, ami nem olyan, mint az övék, és ha azt betiltják, nekik ne kelljen átépiteniük a fél autót.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz #70869248 #1267 üzenetére
ha ki tudom mérni az eltérést, akkor igen, szabálytalan, elvileg.
de hagyjuk, unom már.
[Szerkesztve]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
nagyúr
jó ma ez a ferrari. meglepően jó.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2539 üzenetére
az mindegy. kicsire nem adunk, a nagy meg nem számit.
-
nagyúr
a hondás pilótának majdnem fejét vették az eddigi teljesitményéért. alonzó tolja le sumit. most kb ennyi.
-
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2579 üzenetére
lehet rászóltak, hogy jobb egy biztos 8 pont, mint egy bizonytalan 10.
-
nagyúr
válasz _Volkovy_ #2583 üzenetére
pl. a rally? ott ha két autó kerül egy képernyőre, akkor az vagy a szerelőzónában van, vagy balesetkor. ;) de egy labdajáték szerintem is izgalmasabb.
-
nagyúr
válasz _Volkovy_ #2600 üzenetére
időeredményt mérnek, de tiszta pályán, mert két autó nem fér el egymás mellett. itt a pálya 2*3* olyan széles, de legalább az összes kocsi egyszerre megy, ugyanazon a szakaszon (legalábbis kezdetben). a tizedmilliméteres - kétszázas rész vicces... pláne keresztben.
jó összefogalalót lehet belőle csinálni, de az igazi információt az a rész tartalmazza, amikor a szervizparkban meginterjúvolják a szerelőket, meg a sofőröket, hogy mi tört el/mi ment tönkre. az összefoglalókat megnézem, de annyi időt nem álldozok rá, hogy egész hétvégén ott álljak a kordon mögött, hogy egyszer lássam őket elsuhanni lehetőleg kanyarban, hogy többet lássak belőlük. ;)
hagyjuk a témát, más műfaj teljesen.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Nowhereman #2647 üzenetére
figyelj, ha takaginak és cesarisnak sem sikerült kinyirni senkit (a karrierjén kivül), akkor idének sem fog.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest