Hirdetés
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Majonézről szokj le mindenképpen! 90%-a olaj, azaz TÖMÉNY zsír az egész!!!
Az ubisali így OK még este is!
Az undort le lehet küzdeni, nekem már több ízben sikerült, hozzáállás kérdése. Amúgy lehet kapni ilyen WOK zöldségmixeket, a Thai és a Vietnámi szerintem baromi jó, igaz, megkérik az árát, de esetleg kipróbálhatnád, hátha... Amúgy a paradicsom-uborka-káposzta-saláta-paprika mix is már megfelelne.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Esmein
nagyúr
Az élet ilyen. A legkönnyebb úgy lefogyni, hogy megutálsz minden kaját és semmit nem eszel, ennél egyszerűbb odafigyeléssel, lehet hogy először szar lesz az íze, de utána garantálom megszereted
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Agyzuzo
addikt
''nyugi csak 10%ost''
Ez megynyugtató! Azaz 1 deci = 100g = mindössze 10g telített zsír van benne, ami a napi szükségleted fele. Estefele főleg ideális.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
Én szeretem a zöldségeket és a korpovit kekszet is, már akkor is szerettem ezeket, amikor dagatt voltam. A puffasztott rizzsel mostanában barátkozom.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attilam
őstag
Semmiképpen. A tojás is mehet sima fő kajának.
Köretnek talán legjobb a rizs, a főtt krumpli és a teljes kiőrlésű kenyér. Legalább is én ilyeneket eszem, bár krumplit azt nem. 3 előtt mehetnek ezek a köretek nyugodtan. Utána én köret nélkül eszem zöldségekkel (talán te ehetnéd uborkasalátával). -
Agyzuzo
addikt
Mijazhogy a korpovit keksz meg pufirizsa rossz ízű!!! Héló-héló, én szeretem!
A Hobbits és a Cuétara Digestive meg kifejezetten nagyon finom (meg drága).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Nekem ilyen téren mákom van, mert nagyon sok diétás kaját szeretek, sőt!
Ezzel nálam sosem volt probléma. Engem pont attól ver a víz, amiért mások reszketnek (krumpli, majonéz, pizza, stb).
Na jó, van 1 gyengém: a fagyi. Azt néha literszámra.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
Nem gondolod, hogy kicsit érdekesen fogod fel ezt a diétatémát? Már többszáz hsz-eken keresztül kell neked magyarázni, hogy mit kéne, és hogyan, és te folyamatosan csak a kifogásokkal és a ''nekem ez nem jó, meg ez sem jó'' szöveggel jössz,
Csodálkozol, hogy nem fogysz, stb. És tudod miért van? Mert ha el akarsz vmit érni, akkor az lemondással jár. És ez mindenkinek szól! Juj! Lemondással? LEMONDÁSSAL! Nincs egy kis tej, nincs egy kis tejföl meg egy kis olajos ubisali, nincs pici krumplipüré, hanem az van, amit lehet enni, különben nem fogsz fogyni! Ez ilyen qrva egyszerű. Ezt kell felfogni. És ez még csak a diéta része (vagy update, hívjátok aminek akarjátok). Ha 10 kiló fogyás után újrakezded a kis tej, a kis tejföl, a kis olajos ubisali meg kis krumplipüré kajálást, akkor újra meg fogsz hízni, mert ez a te genetikád. Lehet tenni ellene mozgással, és valamennyire kalóriakiszámolt étrenddel, de ha idővel újra belejössz a hízós kaják fogyasztásába, akkor visszahízol és kész, ez van.
Szal tildy vagy el kell fogadnod, hogy túlsúlyos maradsz, vagy teszel ellene lemondások árán, ez van, ezt kell szeretni, és lehet, hogy nem szereted a zöldségeket, sajnos az van, hogy szénhidrátcsökkentett étrend esetén enni kell őket a rosttartalmuk miatt, különben mehetsz kórházba vastagbéltükrözésre.
Szted nekem milyen változásokat kellett bevezetnem az életvitelembe, hogy lefogyjak 40 kilót, majd hogy elkezdjek gyúrni? El sem tudod képzelni! Még én magam sem hiszem el, teljesen más az egész életvitelem, mint volt másfél éve. És a sok dagatt, akik a hasrarakott vibrációs akármivel meg a hasizzasztó gumival akarnak fogyni ezért nem fognak soha lefogyni, mert qrvára nem képesek felfogni, hogy az életükön kell változtatni, ha fogyni akarnak.
Na én most megyek fürdeni, mert az edzés leizzasztott...
szerk: ez amúgy nem csak tildynek szól, de főleg neki is."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Sianis
addikt
Próbéld ki egyszer a pároolt zöldséget, nuku olaj, max egy nagyon mini + só ha végképp nem ízlik! Régebben nem tagadom, én is gyűlöltem, de azóta megváltozott a véleményem. Nem akarok ellened állni, de ha komolyan nem csúszik le a torkodon semmi nem hízaló cucc, akkor nem lesz fogyás...
-
fLeSs
nagyúr
Te magad akarsz lefogyni vmennyit, szal vmennyi túlsúly biztos van rajtad, ahogy a fejlett világ 90 %-án. 5 kiló felesleg is túlsúly.
1ébként elárulom, hogy mielőtt elkezdtem volna értelmesen diétázni én is koplaltam meg alig ettem, és az a nem mindegy, hogy ésszel enni SOKKAL nehezebb, mint koplalni. A koplaláshoz/kevés tápanyagbevitelhez hozzászokik a szervezet, és jól elvagy, mert végülis annyit csinálsz, hogy keveset eszel, nem kell törődni a kajával. Viszont a rendes kajáláshoz életmódváltoztatás kell! Be kell vásárolni, főzni kell rendszeresen, ha arra van szükség, akkor porciózni kell, időben kell enni és tudni kell, hogy mit. És mellé mozogni sem árt.
Szal tildy az hogy tudtál koplalni és leadtál 10 kilót ez nem lemondás, hanem egy szar koplalás, aminek utána és most iszod a levét, és hiába próbálsz mindent kimagyarázni, ott az igazság, amit én leírtam. Bocs az esetleges bántó hangvételért, de asszem vkinek fel kéne nyitnia a szemedet, mert ezzel a témával kapcsolatban sötétségben élsz."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
DigitXT
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
tildy: a világon 2379847283984879 féle étel létezik, nem hiszem, hogy nem találsz közöttük magadnak elég olyat, amit meg tudsz enni, és egy diétába belefér.
Ez is egy kifogás. Én mielőtt elkezdtem gyúrni utáltam a rizst. De olyan szinten, hogy nem ettem kb. 5 éve. A csirkehúsról ne is beszéljük, már apámék pörkölt szagától is hányingerem volt. Mostmeg? Szinte csak ezt eszek."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
Nézdcsak: Bővebben: link
nem csak kokszos gyúrós állatok ehetnek ilyen kajákat, sőt. Nézelődj."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
''De persze nyitott vagyok arra, hogy a zöldségeket megszerettesd velem annyira , hogy le tudjak mondani a többiről.''
Miért nekünk kéne veled megszerettetni a zöldségeket? Tildy, mi megmondtuk mit KÉNE enned, hogy helyrerakd az egészséged, a súlyod visszaálljon normál értékre és hogy egyáltalán, elmondhasd, hogy elégedett vagy magaddal. De mást se csinálsz, csak makacsul támadsz minket, hogy az neked nem jó. Mondhatnám, hogy tökéletes minden, amit csinálsz, rábólinthatnék minden egyes elkefélt fogyókúrás ötletedre, de akkor egész egyszerűen becsapnálak. Adva van az élelmiszereknek egy széles tárháza amit szabad és amit nem szabad enni. Azt hiszem elhangzott már egypár, használd a kreativitásod és kombináld őket úgy, ahogy szeretnéd. Az egész csak rajtad múlik, mi többet nem tehetünk érted. Ha továbbra is úgy étkezel mint eddig, ám legyen, de akkor nem értem mit keresel ebben a topic-ban?Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
''Hogy a nem szabad enniből is lehet enni csak keveset.''
Ezzel a módszerrel a súlyod tudod max. megtartani (legalábbis én magamon így tapasztaltam). Jah és tegyük hozzá, hogy én hetente 4x 1,5 órát kondizom is, tehát elég nagy a kalóriafelhasználásom...
''De ha te összeraksz ilyet nekem, olyan alaponyagokból, amit én megeszek , akkor midnen tiszteletem a tiéd.''
Nem tudom miket eszel meg (most a burgonyán meg a kukoricán kívül, ami pont nem jó). Amiket eddig írtam, azokat én szívesen megeszem (mondjuk ilyeneken nem szoktam finnyázni, nálam a tápérték a fontos).
Szerk: közbe látom megelőztél és felsoroltad. OK.
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Szép sorjában:
-retek
-uborka
-paprika
-salátalevél
-> Ezek mehetnek bármikor, éjjel-nappal.
-burgonya
-> Napi 2 db belefér, de csak főzve, nem pürének, vajjal meg ki tudja még hogyan. Csak magában. Mondjuk a tepsiben sütött változat is még ok, de csak ha nem tocsog az olajban. Jah és szigorúan du. 2-ig (a benne lévő keményítő miatt). De ha elhagyod, csak megkönnyíted a dolgod.
-rizs
-> Du. 4-ig eheted, utána már nem.
-kukorica
-> Felejtős.
-gomba
-> Nyugodtan, korlátlanul. Én pl. grillezett húsra szórok pirított gombát és azt eszem rizzsel és káposztasalátával. Baromi jó.
-lencse(főzeléknek)
-> Nem tudom hogy csinálod, a habarás miatt nem szerencsés (liszt).
------------------------------
húsok közül:
csirke
pulyka
-> Grillezve, oliván pirítva korlátlan mennyiségben.
hal (csak rántva)
-> Az úgy nem az igazi, ezt is jobb lenne inkább sütni vagy grillezni. A tonhal kifejezetten diétás husi. Szoktam Tonhal-törzs konzervet enni vacsira, nagyon finom, esetleg próbáld ki (Happy Tuna egész tonhaltörzs).
rák és tengeri herkentyűk
-> Mehet bármikor.
szalámik ill. virsli(ez utóbbit nem szívesen)
-> Ezeket töröld, mindkettő nagyon rossz!!!
-----------------------------------
tej és tejtermék:
tej
sajt
tejföl
-> Ez a három is a kukába! Én is szerettem őket (méghozzá nagyon), de kibírom!
kefír
-> Mehet!
gyümölcsös joghurt
-> Ebből csak olyat vegyél, ami 0%-os zsírtartalmú és figyelj oda a kalóriatartalmára! Ezt is csak délelőtt edd!!!
vaj vagy margarin
-> Én a helyedben ezeket elhagynám, a vajat mindenképp!
------------------------------------------
és természetesen a zsömle, vagy kenyér
-> Nem jó. Minden ami liszt-cukor azt felejtsd el! Ha nagyon fontos a kenyér, akkor vegyél GRAHAM TOAST kenyeret és abból ehetsz napi 4 szeletet mondjuk, de azt is csak délelőtt!!!
tojás
-> A tojás remek, de csakis főzve vagy rántottának és akárhány tojásból is csinálod, maximum 2 sárgáját használj fel!!! A többit öntsd ki!!! Én pl. 8 tojásos rántottákat szoktam csinálni 2-3 sárgájával.
Délután kéne jobban odafigyelned, főleg estefele (amikor az ember leginkább hajlamos bűnbe esni). Akkor kéne a zöldség-vonalat erőltetni husival!!! Délelőtt több minden fér bele (de akkor is csak ésszel!).
Ja és nagyon fontos, INNIVALÓVAL NE VIGYÉL BE PLUSZ KALÓRIÁT!!! A cukros tea főleg kerülendő!!! Vagy szokd meg cukor nélkül, vagy próbáld megszokni az édesítő ízét! Ez nagyon fontos!Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
Ez teljesen jó, ebből húzd ki a
krumplit, kukoricát, szalámit és virslit, tej, tejföl, joghurt (ez max natúr lehet), vaj és margarin nagyon felejtős. zsömle, kenyér főleg felejtős. tojás mehet.
mivel nincs más zsiradék, ezért olivaolajban süss, egyél meg napi 1 tojássárgáját, és szerezz be vhonnan lenmagolajat vagy halolajat."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Woodslave
félisten
Elég rossz, mert magasabb vagy, mint én.
Sztem Tildy téged nem is zavar ez a dolog annyira, csak kötözködz itt velünk. Majd szólok fleSs-nek, nézze meg nem azonos e az ip-d mbittel.
(nem kell felháborodni, poén, semmi bajom mbittel)
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Agyzuzo
addikt
180/82 egy nő esetében nem nyerő. Egy 15-össel kevesebb lenne nálad az ideális. Ez odafigyeléssel fél év alatt elérhető.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
asszem megnyert vmi éneklős sót ha jól rémlik...
neki sztem 2 év kéne, hogy normálisan lefogyjon - normális alatt zsírból fogyást értek. de utána a bőrét plasztikázhatná rendesen.
amúgy emléxem láttam a TV-ben, és folyamatosan egy kiló smink volt rajta, na az ilyet rühellem (még szerencse, hogy nem TV-zek )"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
szancsika
tag
hmm... koszi a tippet alkalom adtan kiprobalom bar nekem budaors kisse messze van, en a 7.kerbe jartam valami lady fitnes vagy mi a nevem de nem jott be.
Amugy a stepp aerobik az nagyon bejon bar kikopom a tudomet a vegere, de jonak es hatasosnak tunik nagyon
158cm vagyok es 53 kg... valoban a 48 a celom, hat nem hiaba, amikor annyi voltam (mert annyi szoktam lenni altalaban csak most elengettem magam kisse) nagyon jol ereztem magam, es meg strandra is kimentem szal az a 5-7kg ami zavar
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
DigitXT
nagyúr
Amúgy volt ilyen ''Ki a legirritálóbb magyar'' szavazás az indexen, vagy mi. Természetesen Norbi is jelölt volt, és Réka is, talán együtt, erre nem emléxem pontosan (nem szoktam olvasni indexet, meg van a véleményem róla). Szóval a magyaroknak úgy néz ki minden ''irritáló'', ami vmiért nem tetszik, esetleg épp nem az ő pénztárcájukba folyik be kemény összegek formájában... Szvsz meg minden relatív. (Olyat is írtak pl., hogy Réka szilikonbaba, meg minden, holott inkább keményen edz az alakjáért. Gondolom ezt még Agyzúzó is alátámasztja, ha már majdnem ő a személyi edzője.)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Én reggelente méreckedek ébredés után pisi, aztán mérleg és mérőszalag elő, aztán méregetés. Sztem ne a kilókat nézd, hanem a méreteket, ott mérd magad, ahol a legtöbb zsír van (has, popsi , derék, comb), sokkal nagyobb öröm látni a centik fogyását, mint a kilókét.
szerk: azé reggel méreckedek, mert akkor nincs semmi a beleinkben, ami befolyásolhatná a mérést, a nap bármely más napszakában már nem összehasonlítható eredményeket fox kapni."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
A műpirulák is gyümölcsből/zöldségből lettek kivonva és nincsenek tele gyümölcscukorral. 5 kiló gyümölcsöt meg inkább ne nyomjon, amennyit nyom a vitamin miatt, az meg kevés.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Ezt mondják... Hogy aztán ebből mennyi volt a plasztika, az már más tészta.
Amúgy egy 150 kilós zsírmalacnak könnyen megy az elején, mivel nem véletlen dagad valaki ekkorára. Elég, ha csak elkezd úgy enni, mint egy átlagember.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Nekem édesmindegy mit eszel, amúgy eljuthatna már az agyadig, hogy nem azért ajánlottam a vitaminokat, hogy ne egyen gyümölcsöt, hanem hogy bevigye a megfelelő mennyiségű vitamint, amit amúgy abból a pár falat gyümölcsből nem tudna fedezni. Coprende? 1 darab alma lófasznyit sem ér 1 Daily One vitamin mellett. A gyümölcsnek egy haszna van, a rost. Amúgy nem nyerő a fruktóz miatt (inzulin szintet megdobja, májad glükóz-szintjét megemeli és onnantól amit eszel az megy szépen a derekadra).
-
attilam
őstag
Azért a gyümölcsökben sem kellene ennyire megbízni. A tablettában legalább az van amit ráírnak, de ki tudja, hogy mivel permetezték agyon azt a gyümölcsöt amit megveszel. Ráadásul olcsóbb is a vitamintabletta, és akkora bele meg nincs az embernek, hogy a vitaminszükségletet gyümölcsökből fedezze.
-
Agyzuzo
addikt
És ez most hogy a faszomba' jött ide? Ki beszélt itt répacukorról???
Ezzel az erővel a heroin sokkal ártalmasabb mint a cukor...
Katinkát meg ne keverd magaddal, én is lefogytam 40 kilót, sőt, azóta feljött 10-12 kiló izom, szóval asszem én is tudok mit felmutatni és nem más eredményére verem a nyálam.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
I_Am
veterán
Miért pazaroltak el? A laborkörülmények között sokkal nagyobb arányban képesek kivonni a vitaminokat a gyümikből, mint azt a szervezet teszi emésztés és kiválasztás közben. Ha koncentrátumban kapja a szervezet akkor sokkal nagyobb arányban hasznosul.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Agyzuzo
addikt
Már megint abba kötsz bele, amit direkt egy elnagyolt példaként hoztam, hogy felfogd az aránybeli különbségeket. Gondolkozni kéne olykor...
Az update meg ha annyira tetszik akkor csináld. Egy átlagembernek, akinek fingja nincs az egészről elismerem, tényleg egy jó kapaszkodó. Az biztos, hogy többet érnél el vele, minthogy ide írkálsz hülyeségeket.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
attilam
őstag
Alapvetően nem rossz az Update, de sok helyen javításra szorulna. Például én csinálnék egy szemét kategóriát is, ami azokat az ételeket tartalmazná, melyeket semmikor sem szabadna enni. Csak a példa kedvéért a virsli az 1. osztályból át is mehetne oda nyugodtan. Tényleg egy jó kapaszkodó az átlagembereknek mert legalább bizonyos szinten elkezdik megválogatni, hogy mit esznek. Első lépésnek ez ugye nem is rossz, sőt a hatékonyságát sem kérdőjelezi meg senki, amit néhány rosszul megtervezett kategória és besorolás ront csupán. A táblázat legfőbb hibája mégis az, hogy nem tér ki a mennyiségekre. Ez pedig rendkívül fontos lenne, hiszen ha néhány úgymond egészséges ételből (pl. gyümölcsök) teletömi magát az ember, lehet hogy rosszabul jár mintha megenne egy zsíroskenyeret. Ráadásul sokan annyira vakon bíznak a módszer sikerességében, hogy úgy gondolják nyugodtan tömhetik a hasukat. Ha pedig pozitív a kalóriamérleged, akkor teljesen mindegy, hogy csak három óráig vagy délig ettél-e szénhidrátot, hízni fogsz és kész.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Nézd, arról van szó, hogy nincs olyan, hogy fogyókúra. Életmódváltoztatás van, és csak ezzel lehet sikereket elérni. Azt mondják hogy az vagy amit megeszel. Ha szemét kajákat eszel akkor annak éppúgy meg lesz az eredménye, mintha minőségieket ennél. Az hogy ebbe belefér-e neked a 3 virsli azt egyedül neked kell tudnod. Van aki lefekvés előtt tömi magábba a mogyorókrémes kenyeret kakaóval és semmi nem látszik rajta, más meg már attól is behízik ha csak rágondol.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest