Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• czakof1946

tag

válasz schawo #14128 üzenetére

Üdv!
    Kipróbáltam a tippedet. Már én is gondoltam rá, hogy le kellene venni a szarvról és akkor mit csinál. De akkor is maradt a helyzet. Átettem egy másik kapcsolóra /a szarv baloldalán levő "brakes"-re, de a helyzet változatlan lett.
    Erre jött a szikra :)
    Nekem itt az asztalon van egy laptop, ami többnyire állandóan üzemben van. és vezeték nélküli /wireless/ egérrel használom. A laptop mellett van egy monitor és mellette az asztali gép. A monitor az asztali géphez tartozik.
    Na már most.
    Az asztali géphez vettem egy klaviatúra+egér szettet, amik szintén vezeték nélküliek és egy vevőről működnek, amit az USB-be dugok. Tehát itt az asztalomon a két számítógéphez 2 vevő és 3 hozzákapcsolódó eszköz van, vagyis volt.
    Mert tegnap délután előkerestem a régi vezetékes klaviatúrámat és a vezetékes egeremet és azt dugtam az asztali gépbe.
    Este betöltöttem az FSX-et és a PMDG747-400- at. A Cockpit view nézetben van még most is, nem kapcsoltam ki, és nem váltja a nézetet.
    Lehetséges az, hogy a 3 Wireless, 5-10 cm távolságban levő eszköz zavarta egymást???

De hogy ne fejezzem be kérdés nélkül :)
    Amióta az új gépemen indítom az FSX-et, mindég előjön a következő szöveg:
    "A rendszer átváltott a Windows 7 egyszerű színösszeállítására"
    Ettől még működik az FSX. Csak mi ez?
    Jó, vagy rossz? i7, 16Gb ram, 250GbSSD, stb nem tetszik neki.? Vagy nincs ennek a szövegnek jelentősége. Eddig még egyik gépemnél sem tapasztaltam ezt. Pedig már 10en valahány évnyi szimulátorozás alatt pár gépet elnyűtem :)

Új hozzászólás Aktív témák