Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Most van bent 1x 1TB MX500 + 1x250GB WD 3D Blue, utóbbiról futnak a VS, Unity, Blender és társai + Win mennyire lenne érezhető úgy a napi használatban ha még a friss WD 3D Bluet is kicserélném egy NVMe egységre?
Asus Z490M-Plus + 10600k + 2x8GB 3200mhz HyperX az alany akin még mindig próbálnék reszelni. Játékok az MX-ről futnak szvsz ott már nem éri meg nekem a felárat az a pár másodperc töltésidőben legfeljebb a rendszer meghajtón agyalok még, hogy érdemes lehetne-e vagy már csak szőrözés.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tasiadam #45370 üzenetére
Köszi
Nem az írás olvasás és a nagy fájlok okozta belassulások miatt gondolkoztam el csak hátha még egy keveset nyernék reszponzivitásban de ja saccra tényleg csak szőrözés lenne felesleges kiadással akkor.jasso ezt nem egészen tudtam dekódolni. D az Sata?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Wise (ex-TransferWise)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest