Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz koshmar #19885 üzenetére
Szerintem nem attól függ mi ír rá telepítesz e játékot stb stb, nekem csak a rendszer+ update böngésző+ cache meg egy kis yout ír rá meg a szokott felhaszn programjaim, ennyi.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
félisten
válasz koshmar #25048 üzenetére
Azon felül, hogy rossz az eltolás, még az is "durva", hogy extended(kiterjesztett) partíció van ott... ez W98-XP korszakban még elfogadott volt, de manapság már enyhén szólva sem, függetlenül, hogy Legacy avagy UEFI telepítés volt.
Sajnos 100% biztonsággal nem tudok progit ajánlani, ami ezt megoldja, mert én is csak egy teljes adatmentés után állnék neki (pedig 23 éve nyomom az ipart...)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz koshmar #25050 üzenetére
1. Én biztosan nem állnék neki addig, amíg a pótolhatatlan adatokról nincs mentés....
2. Windows alól semmilyen progival sem foglalkozom, csak boot-os eszközről indítva a megfelelő alkalmazást.
3. Ezektől függetlenül simán benne van a pakliban, hogy minden rendben lezajlik, akár Windows alól is, de ezt csak saját felelősségre.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SSD többféle, sata 2,5"
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- WD Gold 18TB 3.5" 7200rpm 256MB SATA GARANCIÁLIS
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- ORICO M2P2-C3-C NVME M.2 SSD Duplicator Klónozó olvasó állomás
- Adata Legend 710 1TB GARANCIÁS!
- HP ProLiant DL ML Gen8 Gen9 Gen10 SFF 2.5" SAS SATA HDD SSD Caddy tray keret tálca 651687-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest