Hirdetés
Aktív témák
-
troland26
őstag
jelezném ..nekem fölment a win7 problémamentesen ..achi módban telepítve ..hétvégére akartam hagyni a telepítést , de kedves fórumtársak beparáztattak . Agility3 120GB asus m4a88td-v evo/usb3
b@sszus a nagy kapkodásban 32 bites win7-et telepítettem.... szedhetem le ..na nem baj majd hétvégén felrakom a 64 bitest ..., de legalább működik az ssd ...
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
na eljött az idő ..feltelepítem a win7-et rendesen az agility3-ra , ha kész vagyok majd dobok mérési eredményeket
-
troland26
őstag
[link]
Na win7 telepítés után ezt az értéket kaptam . Kicsit keveslem lévén , hogy sata3-mas a lapom . Vajon mit nem állítottam be jól ? Alaplapon legújjabb bios van , achiba telepítettem ...hmm..érdekes.. -
troland26
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #41502 üzenetére
igen a bios-om az okés volt csak nem jól mértem ( OCZ Agility3 )
[link]Ezeket az adatokat nem nagyon értem...minden okés szerinted ?
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
üdv 3 napja van beüzemelve az ssd-m 2x telepítettem rá win7-et ill néhány egyéb felhasználói programot ...23 óra működési időt ír és már 175 Gb az összes írt adatmennyiség ... . Kb fél órája kapcsoltam be gépet akkor volt 173 GB fél óra után 175 lett és csupán böngésztem ..miért növekszik ilyen ütemben az összes írt adatmennyiségem ? utorrentet ill a torrent file-okat a hdd-mre raktam...tényleg nem értem..
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz DeFranco #41620 üzenetére
Pont te voltál felháborodva valamelyik nap mert kérdeztél és " lebasztak " ebben a topikban...egyébként persze , hogy parázok ..ez az első ssd-m és szeretném rendesen üzemeltetni nem kinyírni x hónap alatt . Jó lenne , ha tisztában lennék a dolgokkal , hogy mi miért történik..ezért bátorkodtam kérdezni ...
radi8tor1 a ..static wear leveling az mi fán terem ?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest