Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
ginotaki
csendes tag
Nem is olyan rég, cirka 2 hete vettem 120-as intel 510-et. Ha valaki hezitál és van rá keret, nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nagyon megvagyok vele elégedve, és kib.szott stabil. Egyszer sem történt vele fagyás, kékhalál, nemébredek fel a készenlétből, stb

A régebbi 60as OCZ vertex 2-semet nem ajánlanám ilyen bátran, de ez az intel nagyon tuti, amiért mondjuk perkáltam keményen de nettóba nem volt olyan vészes..
-
ginotaki
csendes tag
Mindent lehet, csak megfelelő mennyiségű gubára van szükszég, Kollega..

-
ginotaki
csendes tag
Igen, olvastam, hogy Marvell vezérlős ezért is szimpatikus. A kingston HyperX SSD-je játszik még, mert az kellékek nélkül azért jóval olcsóbb, viszont SandForce SF-2281 controllerje van, amiről sajna elég sok rosszat olvastam, azon kívül, hogy sebességben verhetetlen

Nekem egyetlen fontos dolog van, a lehető legmegbízhatóbb legyen, a sebességek nem érdekelnek, hogy húúú ez most egy nanoval gyorsabb, mint a másik, mert ilyen szinteken már sztem tök mindegy, én a vertex 2 sebességével is megvoltam elégedve teljesen. Csak mire mindent felpakolok amiket használok, alig marad némi helyem a 60 GB-ból..
És az intel ad 5 év garit, ami azért nem hangzik rosszul..
Köszi a segítséget!
Boldogság! -
ginotaki
csendes tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Szia,
én is most akarom lecserélni a 60 gb-os Vertex 2 SSD-met egy 120 gb-osra. Nézegettem párat, de legjobb választásnak az intel 510-e tűnt. Viszont te ezt meg sem említed ajánlottnak. A samu és a kingston tényleg ennyivel jobbak? Érdekel a véleményed. Előre is köszi! Üdv, Taki
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...