Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
repist
csendes tag
A mai nappal én is boldog tulaja lettem egy Samsung830-as SSD-nek, de a boldogságom nem tartott túl sokáig. Egy Gigabyte MA790X-UD4 Sata2 alaplapom van és az a problémám, hogy ha aWin7 Ahci-t használom kb 1 perc a boot időm a TRIM rendesen megy, viszont ha felteszem az utolsó alaplapi chipset drivert a boot begyorsul 20 másodperc alá viszont nem megy aTRIM.
Próbáltam úgy is, hogy lehúztam a HDD-ket (3 db), de a probléma így is megmaradt. A biosban minden beállítva. Ha van valakinek használható ötlete, javaslata azt szívesen venném!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltam úgy is, hogy lehúztam a HDD-ket (3 db), de a probléma így is megmaradt. A biosban minden beállítva. Ha van valakinek használható ötlete, javaslata azt szívesen venném!