Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
bojan01
üzenetére
Ja, bocs, szóval a "5. Hogy tudom visszaállítani a Windows 7 alap IDE vagy AHCI driver-ét?"-re keress rá...
Ha sikerül a driver csere és utána sincs változás, akkor a HDS legújabb változatával nézz rá, az részletesebb infót fog kiírni róla, lehet, hogy csak egyszerűen véres a torka a meghajtónak. (Az én progim szerint az SSD-nél fontos alapvető dolgok rendben(az SSD-hez mérten), de nem vizsgálja, hogy vannak-e rossz szektorok vagy egyébb hibavizsgálatot nem végez) -
válasz
bojan01
üzenetére
Ha sebességben nem is, de legalább, a korábban "nem telepített" szolgáltatás (meg jó eséllyel más) is most rendben van.
Ebben a bejegyzésben keress rá a "6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra?" szövegre és ott le van írva a driver csere.
Sok más egyébről is olvashatsz benne, gondolom az XP-s INF drivert sem erőszakoltad fel W7 alá...
Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest