Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz GrooveHero #25635 üzenetére
Ugyan ég és föld a különbség (inkább csak a neveket meg a 3 törvényt vették át), de érdemes az Én, a robot című könyvnek nekiesned esetleg. Ha az megtetszik akkor lesz utána könyvtárnyi Asimov könyv ami követheti.
Én ezzel a könyvvel lettem gyerekkoromban sci-fi rajongó :-)
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #25635 üzenetére
én imádom a filmet, akárhányszor meg tudom nézni könyvet még nem olvastam de majd eljutok oda is egyszer remélem
-
Dumas
csendes tag
válasz GrooveHero #25734 üzenetére
Ezt soha nem fogom megérteni. Ha egy átlag filmet nézünk haverokkal (is) és teljes a vérfürdő, meg fröcsköl minden felé, akkor mindenki rögtön: "Húúúú de gagyi.... mekkora sz*r!!!" Aztán ha ugyan ezt meglátják, hogy Tarantino film, és jaaaa, hát ez az ő stílusa... Ez tök jó. Semmi támadás nincs a hozzászólásomban, csak nekem ez így fura
-
bAtt001
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz GrooveHero #26416 üzenetére
A Dr Strangelove az egyik kedvenc filmem. Ezt a kettőt meg még a The Shiningot láttam Kubrick-tól, az is tetszett. Természetesen tervbe van a többi filmje is, az eddig látott három alapján azok sem lesznek rosszak úgy érzem.
(#26418) Ace owner: Ez ilyen film közbeni jelentés?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #43562 üzenetére
köszönöm, megtaláltam
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
callmeakos
veterán
válasz GrooveHero #43895 üzenetére
Hát ha pont a mosómedvét hagynák ki, nem is lenne értelme a filmnek. Olyan lenne, mintha a Bosszúállókból kihagynák a Vasembert. Alap karaktere a képregénynek, ezzel arányosan a filmnek is.
All→M8
-
ígyvanferi
addikt
válasz GrooveHero #48027 üzenetére
Már mint: "Do I feel lucky? Well, do you, punk?".
-
rt06
veterán
válasz GrooveHero #48027 üzenetére
egesz pontosan:
"you get to ask yourself one question: do i feel lucky? well do you punk?"
es
"you feeling lucky, punk?"HáGé: a vicc az, hogy mig mindenki folyamatosan szidja a transformes-t, meg a kepregenyfilmeket, s minositi le a topichoz hozzaszolokat az ilyen filmek miatt, addig egy dirty harry (ok, ez sem a legmelyebb alkotas) idezetre az egyik leghangosabb - sajat bevallasa szerint is - sznobnak azonnal a transformers ugrik be, valaki mas pedig meg azt is ravagja jelenetre pontosan, hogy hol volt a szoban forgo mondat(hoz hasonlo)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Soucaller
tag
válasz GrooveHero #70845 üzenetére
Sorozatot miért nem akarod ?
-
Dilikutya
félisten
válasz GrooveHero #70845 üzenetére
Nézheted őket az elkészítés sorrendjében, már csak azért is, mert a 2-3-4. részek szorosan egymás folytatásai. Nemrég elkezdtem újranézni őket, mert anno 20 éve csak németül láttam mindet, utána a tévében összevissza a 4. részig sikerült elcsípni magyarul. Az elsőt kicsi koromban nagyon untam, most meg se néztem. A 2-3. nekem tetszik, a 4. bugyuta, bár az a legsikeresebb, az 5. rész nekem nem volt nagy szám, a 6-ot meg még nem néztem újra, nem is emlékszem, milyen volt. A 6. rész után meg már az Új Nemzedék szereplőivel vannak a filmek, a sorozatokból se láttam semmi, én csak a klasszikus szériát ismerem felületesen. Tervbe van véve, hogy megnézem végig.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest