Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz hoffman_ #34621 üzenetére
Elysium pontosan megmutatta, hogy mi lesz velünk a jövőben..A ,,háttárhatalmak" hogyan fogják elnyomni a embereket. Kizsákmányolni, rabszolgának nézni őket. Ahogy manapság is teszik.
Mi a földön vagyunk, a ,,háttérhatalmak" "Rothschild-ek" meg egy külön bolygón élnek, fényűző pompában. Az egyszerű halandónak meg robotolnia kell, hogy éhen ne haljon. Ahogy manapság is teszik. Csak később már azért is kell könyörögnünk, hogy a gyermekeinket meggyógyítsák egy gépben. Nagyon jól bemutatta a rendező, hogy milyen lesz a jövő.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Thor The Dark World Tegnap este megnéztem. Bánom, hogy elpazaroltam rá egy márkás lemezt a kiíráshoz. Ennek a filmnek se eleje, se közepe, se vége. Az első 1 órában szinte el lehet aludni, annyira nem történik semmi. A utolsó fél órában van valami pörgés. Thor egyik pillanatban egy bolygón van, utána egy metrón, majd egy barlangban. Ekkora baromságot. Végén meg feltámad a testvére a halálból.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Budakalászon az Auchanban elég sok dvd film le van árazva. 100-300ft -ra. 1 éves filmek is vannak benne jócskán.
Szóval nem régi filmekre tessék gondolni. BD is van 1000ft-ért. Blöfföt vettem meg BD-n. 1000ft-ért
-
-
mayday00
őstag
Esti filmem megvan. Raid 2 Gondolom nem fogok csalódni a első rész után?! A első rész nagyon ott volt
-
mayday00
őstag
Raid 2 megnézve Ez kemény volt. 10/9
Ki ez a főszereplő srác? Mit lehet róla tudni? De hogy nagyon tud valamit az biztos
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Holnap valamelyik Bp-i moziban van kedvezményes nap?
-
mayday00
őstag
válasz Tibiajax #45239 üzenetére
Ennél jobb akciófilmet úgysem kapunk
max majd a 3 részt(#45221) devil-k
Én a ilyen hosszú filmeket, minimum 3 részletben nézem meg, mindig elalszok közben Moziba se nézek hosszú filmet. da vinci kódot is szépen átaludtam még anno. De azt gondolom sokan mások is[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Expendables 3 magyar felirat. Nem google fordítós! Hanem normálisan lefordított. Nagy köszönet a fordítónak
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Feláldozhatóak 3 Még vígjátéknak is rossz. Ez még bugyutább, idiótább, ostobább, szarabb mint a előző kettő. Ezeket légvédelmi rakétával sem lehet megölni. gyorsabbak a golyónál. De nézzük el, amerikai film. Moziba nem ajánlom a megtekintését.
-
mayday00
őstag
Most nézem a új mad max-et ami jövőre jön ugyan az rendezi aki a előzőeket?
-
mayday00
őstag
Amerika Kapitány - A tél katonája 8/10
Ebben volt minden Amilyen gyenge volt a első rész, olyan jóra sikerült a folytatás
Összeszedték magukat a készítők Lehet újranézős lesz
-
mayday00
őstag
válasz gyuromoj #47743 üzenetére
nem imdb-n utána néztem. Megnéztem, hogy milyen filmjei vannak. Sok nincs, De azok közül sem láttam egyet sem. Nem annyira ismert színész. Mint pl stallone, statam.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz gyuromoj #49847 üzenetére
Ebből van EXTENDED, meg THEATRiCAL verzió is. Nálunk csak a THEATRiCAL fog megjelenni.
Tudom a THEATRiCAL verzió már kölcsönözhető, de az csak azért van, mert a ,,szomszédunkban" előbb kijött a retail dvd amin van magyar hang is.
EXTENDED 20 perccel hosszabb, kíváncsi vagyok, hogy mik lehetnem a bővített jelenetek.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz #85154688 #50185 üzenetére
sebhelyek szerintem. Ez 2001-ben jött ki. Ha jól tudom ez volt a utolsó filmje, ami ment moziban..Ami utána jött, csak dvd-n, BD-n jelent meg. Vagy utána a félholt ami még lement moziban. Már nem amlékszek nagyon. De azok már borzalmasak voltak. Egy dagadt, elhízott embert láttál....
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
..
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok.
x men sorozatból ez a jó nézési sorrend?
X-Men: Az elsők (2011)
X-Men kezdetek: Farkas (2009)
X-Men - A kívülállók (2000)
X-Men 2. (2003)
X-Men: Az ellenállás vége (2006)
X-Men - Farkas (2013)
X-Men - Az eljövendő múlt napjai (2014)"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz callmeakos #51732 üzenetére
Kedvenc sorozatom nekem a 3.rész tetszett a legjobban, az nagyon kemény volt
-
mayday00
őstag
Spanyoloknál már bemutatták a Toprrente 5-öt. Csuja Imre mégsem szerepel benne. Pedig anno megígérte neki..
Miért nem szerepel benne végülis?
-
mayday00
őstag
válasz callmeakos #52260 üzenetére
transformers is lesz benne
-
mayday00
őstag
Ennek a imax-nak mekkora a felbontása? 4k?
-
mayday00
őstag
Corvinban szerdára jegy lefoglalva. Csillagok között 4K terem. Meg kedvezményes nap lesz. 1050ft csak a jegy
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz callmeakos #54378 üzenetére
Gyerek film, dedós nem is bánom, hogy itthon nem jelenik meg BD-n
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
-
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
La migliore offerta/ Senki többet. Olasz dráma.
Igazi Mestermű, zseniális színészi játékokkal és roppant eredeti történettel; kifogástalan ízléssel elkészítve.
10/9 14 év felett ajánlom. Akinek a gyűrűk ura, meg a galaxis őrzői a NO1 film, az bele se kezdjen.
-
mayday00
őstag
American Sniper fent van neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest