Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz LedyGyuszi #949 üzenetére
Ez igaz, én is remélem, hogy majd sokan nyitnak pakkot, de ha igen is nem tudom miért. A TOTW azért nem olyan erős, hogy pénzt verjenek bele. Marad a hype 100k pack nyitogatás. Csak a gond, hogy nem az én pénztárcámnak, tavaly többször is vettem coint, de 5000 Forintot egy 100k packért sem fogok adni.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #950 üzenetére
én arra gondoltam, hogy gündi ki szélső cm-be castro helyére és középre müller...nekem legalábbis kell kp-ra a H workrate támadásba...
egyszer próbálj rá a 4-1-2-1-2 (2)-re...
XONE: LedyGyusziHU
-
tigomigocika
senior tag
Nyaaa
Szóval újra kezdtem mindent!
Most töröltem a teljes klubbot és "szűz" UT-vel indultam útra!Megfontoltan raktam össze a csapatot szinte majdnem ugyan az van mint előtte!
Győzelmek jöttek és jönnek is és jelenleg a 7. osztályt fogom csutkára behuzni....Megfogadtam az itteni tanácsokat és higgadtan játszom
Bár volt olyan meccs amikor már az asszony is mondtam, hogy ezt ha nem látja nem hiszi el....
De behuztam!Na jó...tegnap hulla fáradt voltam 5 win után dobott egy olyat a gép amikor lövök 4 kapufát az ellen meg 5 gólt...
Szinte minden tizi vagy gól volt nekiEz van ki is kapcsoltam szépen a gépet és nyugovóra tértem
XBOX LIVE: rolandinho007
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #952 üzenetére
Nem tossz elgondolás komám! DE:
Gündi is H/ workrate
Gündi nem bírná szélen szuflával, középen is néha fuldoklik a vége felé
Maximum szélső CM-ben Rode helyett be tudnám vetni, ehhez mit szólsz?
Nem is lehet rossz mert Müller jó stamina-val bírná is H/H ami oda patent, szted?tigomigocika
Ha törölted az UT klubod, akkor elvesztek a coinok is nem?
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #955 üzenetére
sztem középpályán bármelyik poziba jó, én azért játszatom Cam-be, stay forward utival, mert kegyetlenül helyezkedik...
tapasztalataim alapján legtöbbször a középső cm-re jön ki a kis játék (legalábbis) nálam, ezért gondoltam gündi helyére! nálam gündi szélső cm-ben tolja és mivel már többször is bebizonyították ellenem, hogy nulla fitnesses emberrel is lehet sprintelni a 90.percben, ezért nem férek, hogy elfáradamúgy nekem az összes CM-em H/H workrate-s, a legutóbb ispanyol kupa is bebizonyította, hogy M/M-esekkel nem megy a játék nekem... sem támadásban, sem védekezésben...
-
tigomigocika
senior tag
válasz Azog the Orc #955 üzenetére
persze mindenem oda veszett!
De ezt így is akartam hogy full ujat kezdjek
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #956 üzenetére
Na elment Lewa, az árából vettem Lahm, Müller, Boateng-et
De hogy neked és nekem is igazam legyen, megalkottam eme csapatot: [link]
hogy tetszik?
-----------Nálam a középső CM "get forward"-al játszik tehát gyakorlatilag CAM be helyezkedik mindig a támadásoknál, viszont amikor rám hozzák a zsugát ott van középen szűrni. Szélen halott Gündi próbáltam, Müller jó lesz, én is szeretem a CM-eken a H/H-t
tigomogocika:
De akkor hogyan van máris olyan csapatod mint amilyet az elejétől gyűjtögettél?
No offense, eskü, csak kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
válasz Azog the Orc #958 üzenetére
Bele invesztáltam 750 fifa pointot
Jó lapokat dobott amiből 25k-t tudtam profitálni.
Ügyesen igazoltam fillérekért vettem támadókat, középpályásokat hiszen az árak a napokban nagyon lent voltak.És szimplán játszottam és ujra igazoltam/vettem a hiányzó játékosaim.
Egyedül Willian hiányzik arra gyűjtenem kell még és Diego Costa az az utáni cél!
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz tigomigocika #959 üzenetére
Ez derék
De én sajnáltam volna a coinokat és a játékos állományt
-
tigomigocika
senior tag
válasz Azog the Orc #960 üzenetére
Azért MdewC kolléga sokat segített a taktikában és a beállításokban!
És köszi
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
első és utolsó meccsem mára... negyed óra alatt 0:2, én kihagytam 2 ziccert (földöntúli bravúrok), neki 2 db 3szor visszapattan elé gól... nyomok tovább, 2. félidő elején 1:2, lövök egy kapufát... majd kilépek Aubaval, 35méterre a kaputól utolér, rángat, megyek tovább, beállok neki, rángat tovább, 11 pontról (még mindig rángat, és továbbra sem estem el) beverem neki 2:2, aha a spori visszafújta a 16os vonalára, szabiból újabb kapufa...
köv támadásából meg kap egy tizit...XONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
Na srácok mondom én, nem a levegőbe beszélek
IF Kruse-t nagyon érzem, visszajött egyből 3-at vágott, már most annyi mint Lewa egész pályafutása alatt nálam
(#963) LedyGyuszi:
Na akkor elmész Te tudod hová
Ki hiányzik még?
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #965 üzenetére
Háá oszt mibű?
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #967 üzenetére
-
szpal17
őstag
válasz tigomigocika #959 üzenetére
A Schneiderlin gyerek helyett keress valaki mást, mert borzasztó...Blind pl. ezerszer jobb. (mondjuk non rare)
-
Azog the Orc
őstag
Elverekedtem magam a Movember kupa döntőbe 3-0, 2-0, 3-0-al, jön a döntő vezetek 1-0-ra a 70.perc környékén, na mondom éppen tegnap szidtam ezt a kupát erre kapott gól nélkül nyerem meg? Óvatosan játszottam semmi rizikó, higgadtan, éreztem hogy biztonságban a meccs, ERRE: kibasz a meccsből, ki az UT-ból visszalépek kiszoptam!
Hát a jó édes k..........................
Most már tényleg elmegy ez a kupa a ..................ba! Többször nem próbálom meg
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #972 üzenetére
Hát alakul
Na jó, bakker ebben nincs hiba, minden része durva!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #973 üzenetére
úgy döntöttem nem adok el senki, mert akkor biztosan fordulna a piac...
van140-150k cash, abból megveszem chiellinit, boatenget,tevezt, meg di mariat...XONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
rohadt manchester nem tud gólt lőni...
-
MdewC
nagyúr
válasz tigomigocika #961 üzenetére
Még szép, örömmel!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Stylerr
addikt
Black Friday utánra egy ilyen csapatot álmodtam meg.
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #967 üzenetére
Ezt gyöngyszemet csak most vettem észre...!
Styler: az igen.
(csak az ig miatt, Bonu helyett Barza? Mondjuk Juve-Juve, szal. )
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
-
MdewC
nagyúr
Ugyan ezt tudom mondani, mint Garsza kolléga, még soha nem volt sérült, persze ez totál random mindenkinél. Nekem a x/H védők jönnek be legjobban, minél több, annál jobb! Bonu kiváló, jól is passzol, picit lehetne gyorsabb.
-
Stylerr
addikt
Jelenleg velük nyomulok. De ugye én a 4-3-3 kedvelője vagyok, és sajnos idén nem vagyok azzal a felállással olyan hatékony, bár az is lehet, hogy a játék elején toltam legutóbb a 4-3-3-at, amikor nem voltak olyan erős szélsőim. Mindenesetre Black Friday után teszek egy próbát ismét a 4-3-3al.
-
szpal17
őstag
Tegnap estig bírtam Fifa nélkül...
Mondom megnyerem ezt az új kupát, hátha visszajön kicsit a kedv tőle.
Harmadik nekifutásra sikerült végülis megnyerni...az első kettő kiesésem megint no comment. Elsőnél az elődöntőben egy olyan gyerek ellen akinek 2 kapuralövése volt egész meccsen és 4 tizit kapott és nyert 4-3-ra. Vezettem 2-0-ra...3-1-re, úgy éreztem, hogy ez nagyon sima, jöttek a helyzeteim még 3-1-nél is...erre mindent lefújt neki ez a paraszt. Jól nézett ki az eredményjelző. 4 Remy gól (PEN) Oké...elfogadtam.
Másodiknál még a 8 között játszottam egy a már DIV 1-et megnyert gyerekkel (mez), ami a játékán egyáltalán nem érződött...Vezettem simán itt is 3-1-re...75. percnél talál egy kipattanót és 3-2...semmi gond tartom a labdát, támadgatok...esélye nincs úgy érzem, erre 89. és 90. percben szlalom, kipattanó és 4-3 oda.
Harmadjára sikerült megnyerni, de a döntőben a gyerek valamit kapcsolgatott, mert az eredménytől függően változott a játék sebessége. Lehet benyomta a torrentet, amikor vezetett 1-0-ra és belassult az egész. 1-1-nél megint gyors lett és így tovább egészen a tizi párbajig. Ott nyertem szerencsére.
Gusztustalan egy játék. -
bucketb0b
őstag
Szerintetek érdemes ebbe a felállásba és játékosokba belefektetni nem kevés pénzt? [link] [link] Hopp Pereyra 2x van, oda lesz egy másik emberem majd, szerintem marad Llujic
Amit tudni kell, hogy ezzel a felállással nem igazán játszottam még csak seasonsben a Reallal 1 osztályt, adta is meg nem is.
És akiket meg kell vennem ehhez a kerethez:
- Buffon
- Abate
- Bonucci
- Miranda
- Zuniga
- Nainggolan
- Gervinho
- Salah
- Keita
- Cuadrado -
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #986 üzenetére
Ezt most nem igazán értem
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #989 üzenetére
Most tényleg nem vágom, de olasz keretet akarok építeni arra lettem volna kíváncsi megéri-e ilyen játékosokat venni hozzá
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Stylerr
addikt
válasz zsolti72837 #990 üzenetére
Nem fog sajnos kitelni, másrészt a Chem se lenne meg.
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #993 üzenetére
Ülj le egyes, de nem euróban
(#992) zsolti72837: boltban is ennyi
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz zsolti72837 #997 üzenetére
nem, csak a kedvezmény holnaptól fog élni...ma még a teljes árat írják ki...
-
zsolti72837
addikt
válasz LedyGyuszi #998 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LedyGyuszi
addikt
válasz zsolti72837 #999 üzenetére
de az általad belinkelt konkrét terméken ezt még nem látod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest