Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
b0bcat
addikt
válasz Snoop-y #15106 üzenetére
Nekem is eszembe jutott a "have", de furcsán hangzik számomra, ezért nem írtam bele a példákba.
Nem mellesleg a "get" is elképzelhető ezekben a mondatokban.
I'd like to get a 24-hour pass. / Can I get a 24-hour pass, please?
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz Snoop-y #15171 üzenetére
"Egy kozepfok arra eleg, hogy kb ne adjanak el meg kerjel egy hambit krumplival a mekiben."
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Már az A1 szint is messze túlmutat azon, hogy kaját rendelj. A középfok pedig három szinttel feljebb van.
Más kérdés, hogy a konyhanyelvre nem készítenek fel sehol, de ez nem is lehet célja az általános nyelvoktatásnak. Ugyanez áll a dialektusokra is.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
moonlight115
őstag
válasz Snoop-y #15179 üzenetére
Én, mikor kanadaiakkal beszéltem, értettem minden szavukat. Pl. Sutherland Kanadában nőtt fel, szerintem elég érthetően beszél.
Jó ez az elevátoros vidi!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Kidus
őstag
válasz Snoop-y #15179 üzenetére
Imadom skotokat, mondjuk ra kell hangolodni de szerintem allati.
Legjobban az irek ahogy beszelnek
Ausztralon szoktam jokat vigyorogni meg, londonitol meg hanyok.
Erdekes mert britt manias tanarnom volt evekig olyan volt mint aki karot nyelt es tolta ezerrel az al-arisztokrata british dialektust, es folyamatosan ki voltam javitva ha nem ugy beszeltem mint akinek tele van a szaja
Aztan kimentem londonorszagba es nem ertettem egy szot sem, de nem viccelek hallgattam ahogy beszelgetnek es bar nehol felcsillant a remeny hamar elszallt az is
Aztan roviddel ra kijottem USA-ba es rajottem, hogy tudok angolul csak ahhoz hogy megertsem ugy is kell beszelni
Engem is megertettek gond nelkul mar az elejetol ugyhogy ez szerintem abszolut egyenfuggo is, nem csak az szamit hogy mihez vagy szokva de az is hogy hozzad mi all kozel es neked milyen kiejtes jon termeszetesen vagy mire kepes raallni a fuled/agyad es mire nem.Assuming Control
-
Viszlát
addikt
válasz Snoop-y #15255 üzenetére
A cég neve a cég szlogenjéből állt össze, tehát valahol mindkettőt. Egyébként szociális munkások, idősgondozók és hasonló munkakörökben dolgozóknak nyújtanak tanácsadást, támogatást.
A tukorforditasok tobbsege elegge awkward tud lenni angolul...
Pontosan ezért írtam, hogy az megvan, az nem gond, csak hát ennek kéne valami frappáns angol verziót találni. Tudom, hogy nem egyszerű, ezért kértem segítséget, én kérek elnézést.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vízhűtésből bontott alkatrészek
- Garanciális érintőképernyős Dell XPS 15 9500 laptop, Intel Core i7 10 gen Nvidia GeForce GTX 1650Ti
- Eladó iPhone 6 s Plus 128gb Rose Gold
- Kingston fury beast 16gb kit ddr4 3200mhz cl16 rgb white special edition x 2 sok gari
- Felújított Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest