Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz blueboi69 #86109 üzenetére
Csalóka, 2006 utáni szemléletben tervezett autókban megérzed a gazdasági válság hatását az an,agokban. Újabb XC90-ben az ajtógombok műanyagja pl lényegesen olcsóbb, kopogósabb érzésű, mint az S60-omban. A többi felszereltségi izét nem tudom összemérni, mert az enyémben nincs fölösleges sallang. Navi az telefon, multizónás klíma manuális, és simán csak jó, ülés fűt ha kell, tető nyílik, motor húz, nem zabál két pofára, aztán kényelmesen odamegy ahova akarom. Pont ennyi kell. Esetleg egy tempomat még jó lenne. Random bérautónál meg taxinál az ülés kényelmessége meg a rezonanciamentesség hiányzik, de csak tényleg hosszú távokon, nem 300km-en.
Szóval összegezve te tulajdonképpen már lélekben Audi S6-ot vettél, csak még fogalmazod a gondolatfoszlányt. -
Vodike
tag
válasz blueboi69 #86109 üzenetére
Ertem, tehat a BMW-d felallitott benned egy premium kepet, felhuzta az igenyszinted. Megvetted 1M korul ha jol remlik, tuti vetel volt, aztan szetesett par ev alatt.
Most kicsit feljebb huzod a kotsegkeretet es ugyanugy beleesel abba a hibaba, mint a BMW-nel csak tobb penzel, mert most ugy adodik.
De tudod jol, en is benne voltam 3 BMW-vel a hatam mogott ebben a spiralban (az e60-at meg tesom hasznalja, de jovore megvalik tole, mert 250k van benne es bizony jonnek elo a hibak), aztan amikor kaptam ceges kocsit kicsit atertekelodott bennem, hogy lejjebb adom a szintet, ha nincs eleg love ra, viszont megbizhatobb es kevesebbet kell izgulni egy lehetoleg uj kocsinal, keves kilometerrel. Igy lett egy Kia es egy Hyundai a hazban a Hyundai uj, a Kia 5 eves.
Tesom a BMW-t Hyundai-ra csereli, csak megvarta az uj Tucsont.
[ Szerkesztve ]
exTiga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest