Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberde
tag
válasz ezittketto #82654 üzenetére
Nem tudom, nem is érdekelt, mert még garanciális a gép.
De ha nem lett volna az és tízszeres árat mondtak volna az alkatrészre én is inkább az ebay-ről rendeltem volna.
-
hobizoli
nagyúr
válasz ezittketto #82654 üzenetére
azert az rohej, hogy a mai vilagban egy mosogep alkatreszre egy honapot kell varni
reges-regen csinaltak egy elszivot a cegnel, minden kesz volt hozza, csak a motor nem volt sehol, ami a ventijet majd hajtja
kozben volt az eves munakvedelmi akarmi, kedvenc mv-i asszonysagunk eloadta magat, hogy azert nincs meg keszen, mert meg 3 honap, amig bejon az a motor oda
na meg is kapta a magaet...tobbek kozott:
miert? honnan jon, a Hold-rol, es nem all iranyban a Fold a NASA-nak?
48h-n belul Ausztraliabol is ideer akarmi, ha kifizeted a szallitast
volt is rohoges...
erdekes modon az ilyen beszologatasok utan par nappal itt volt a motor mar, meg be is volt szerelveeleve a csovezest is olyan tetulajhar tempoban csinaltak, hogy Lego kockakbol elkezdtem volna kirakni is elobb elkeszult volna....
esku, de kb 4-5 honap volt amig csak az elkeszult
de mar kesz volt az is, a motorja meg seholisztanban kb a tervezoasztalon lehetett meg csak, mert naggggggggyon korultekintoen es issssszonyu konkret szakmaisaggal kellett kivalasztani a pontos tipustaha,de
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest