Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
"az az 1,5 benzin nem hangzik annyira rosszul, ezek a turbós kisbenzinesek nem tudom, mennyire fogják szeretni a terepet."
Ez engem is kulonosen erdekelne. A kovetkexo autonk valoszinuleg kiskobcentis turbos terepjaro lesz.:( Honda hrv, crv. Sajnos mar nem kaphato a crv szivo motorral csak a pilot, de az meg 7 szemelyes.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na ezt lehet elkuldom Jahnonak is.
Ezt kaptuk mert ugyes es okos es jo fiuk vagyunk (es amiert a massziv szivas mellett nem boritjuk ra a cegre a hazat... De ez mellekes. Most eleg labujjhegyen jar a ceg. Kicsit necces a melo.)
Van mortal kombat meg streetfighter meg mittomen meg sokminden mi.
-
BobaHWSW
aktív tag
Oszinten mondom ez tagasabbnak nez ki mint par wellingtoni utca ami szinten ketiranyu.
Azt a fairseg miatt hozza kell tegyem, hogy eddig kb barmerre jartam az utak minosegevel sehol n volt bajom. Csak a szelesseg...
Van gopro tarto a crvben. Hetvegen tervezzuk elmenni valahova es keszitunk videot.
-
BobaHWSW
aktív tag
Jeget kellett vakarjak a kocsirol reggel... Mi a franc.
Jah, elvittem accordot szervizbe a felvillano sarga olajlampa miatt. Mondom neki nem a piros hanem a sarga altalanos hudon jelent meg az olaj ikon bimbamolassal egyutt. Kerdezi szint rendben? Mondom rendben. Aszongya hat akkor miabaj... De mondta OK, ranez.
Hat lehet egyszerubb lenne markaszervizbe vinnem ahol kitudjak olvasnj.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz eattila #2287 üzenetére
En picit mindket oldalt szukebbre vagtam volna. Mind jobbra mind balra kozepen van kis zavaro oda nem illo dolog. Az 1/60afos zarido talanpicit feszites.
Node... Ettol fuggetlenul tetszik es nagyon szepen lett mind megcsinalva mind kidolgozva. Brutal jol nez ki a fa torzsenek a mintazata.
Megyunk usa vs kanada jegkorong meccsre. Utana lehet ellepunk fotozni es akkor en is viszem az 50est vagy 85ost. Reg hasznaltam.
-
BobaHWSW
aktív tag
Kiwi as...
Egy kis technikai problema. 40kmhs szelet nem birta a paly. Kicsit kesik a meccs.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nem kicsit, nagyon.
Canceled.
-
BobaHWSW
aktív tag
Elias, koszonom az instagram szivecsket. Ugy ereztem ez a legutobbi az hozzad passzolo kep lesz.:D
-
BobaHWSW
aktív tag
Nemar, en vagyok az egyetlen aki nem latja a gift?
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz hobizoli #2474 üzenetére
Neha ugy erzem a szakmam projectleadaskor errol szol...
Kesesben vagyunk, minden borzaszto, megcsinalunk valamit, kikuldjuk a kliensnek majd 10 masik dologgal visszapattintja majd indul elolrol a dolog...
Igu, hinnye de hianyzik a BB passportbillentyuje... Mar megvan a pixel tobb mint egy eve de fele olyan gyorsan nemtudok irni vele es ossze nem hasonlithato mennyiseggel tobb elirasom van.
Arrol nem beszelve, hogy gorcsot kap a kezem olyan pici ezen a virtualis billentyuzet.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nemtudom, hogy az onset crew pontosan milyen oraberen van de 12orara szerintem 1200-1800 dollar alatt elkerni az bargain.
Szerk. Ujraolvasva. Ha PA onset fizut nezek akkor inkabb 600-900. Attol fugg ki kit csinal.
Ha meg a vfxsup (neha osszemocskoljak a kezuk ha nagyon kellvalami es fontos) akkor meg ennek a tobbszorose.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Kozben itten meg rekord hideg napokat elunk.
-
BobaHWSW
aktív tag
De Iguuuuuu, junius vaaaaaaaan!
Tegnap is pici jeg volt a verdan ami itt nem tul megszokott. Furasagok vannak.
Meg szerencse keconk jo es feltudjuk futeni. Sokan panaszkodnak, hogy ha hideg van es meg deli szel is akkor 16-18 fokon megreked a hazuk es istennek se megy feljebb. Sokaknal nincs is kozponti futes csak elektromos olajradiatorok meg mittomenmi...
-
BobaHWSW
aktív tag
Fenti hozzaszolasbol eltunt a link:
-
BobaHWSW
aktív tag
Oh, koszonom a dron infot. Hat hmm...akkor agyalunk. Nem surgos. Kikell menni iste hata moge amugyis legalisan hasznalni.
-
BobaHWSW
aktív tag
Koszi a tippeket!
Mavic draga, spark lehet jo lenne. Kedvem lenne butykolni es csinalni valamit de idom az nincs.
Szerk. Ja es tudas sincs.:D
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova koszi a hosszu leirast.
Paromat a "felfedezes" resze erdekli a dronnak, engem meg a repules. Ketto kulonbozo kell.:D
Ujzelabdon igen maceras a dronozas... Alapbol forgalomtol fuggoen 30-50perc autozasnyira kene menjunk, hogy kierjunk a no fly zonebol es utana is keresni a helyeket a cover operationsra... Miert igy hivjak... Ah... Egy idobe beletelt mire leesett.
Szoval maceras a dolog de nagyon. Attol felekmegvennenk valamit es nemlenne hasznalva a masodik esetleg harmadik alkalom utan soha.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova tied is jobb lenne ha vimeota toltened fel. Nekem is ott van a demoreelem es ez miatt lenyegesen professzionalisabb.
-
BobaHWSW
aktív tag
En ma dumaltam egyik kollegammal. Majd kerek tole kepeket meg videot. Aszo ta valami 10+adik videos quadjat epiti mar. Van filmezos es van durvan repulos aszonta.
Nekem meg azt javasolta vegyek mavic airt es joccakt.
-
BobaHWSW
aktív tag
"Kell az önmérséklet, na."
En ezt ugy hivom, hogy penztarca vagy bankszamla.
Ja, megjott az uj utlevelem. Ma megyek atvenni utana rakhatjak at a vizumot.
Eeeeeesss.... Autos tema. Hamarosannekiallunk ujzelandi kresszt tanulni aztan vizsga es gyakorlati. Kell az ujzelandi jogsi 1 ev utani vezeteshez.
Kanadaban is jobb lesz. Siman postafordultaval atalakitjak a Magyart nem fogadjak el es ujra kell vizsgazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest