Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Bundlestars Syberia vótmár? Meg megéri?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
Bocsi off
FPS, miért jó a nagyobb? Input lag és tsai.
Nekem annyira érthető volt, hogy még a pólót is megrendeltem (de azt 1 FPSsel hozhatják, mert még sehol nincs )'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
Jó példának ott a Plague Inc: Evolved is. Igaz egy flash játék az alapja, de szépen továbbfejlesztették, és folyamatosan bővül (kártyás, acsis, mindenfélés). Igaz, ennyi erővel lehetne kiadott játék, ingyenes DLC megjelenésekkel, és még jobban tetszene.
-
bullseye
addikt
válasz laceszgamer #78245 üzenetére
Mikrotranzakció...
Mondjuk a 2005-ös kieget nem teljesen értem,d e az legyen az én bajom.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
Akinek anno nem vágták utána a Dead Island Epidemicet, de szeretné, Steamen most free weekend van (ami egy F2P játék esetében nekem misztikus kissé), és utána is megmarad, ha jól értem.
-
bullseye
addikt
válasz eszement24 #78590 üzenetére
Hol látni a megoszlást?
-
bullseye
addikt
Bejeweled on the house!
Ha valakinek még nem lenne meg, érdemes behúzni!'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
Puzzle Quest 1 és 2 pl. The mintha a Puzzle Pirates is hasonló lenne.
-
bullseye
addikt
Age of WOnders 3 régiókódos, hogy ilyen olcsó? (5 kulcs)
-
bullseye
addikt
Nehogy már az én hibám legyen, amiért nem vettem meg 20+ euróért egy félkész játékot, amit most abbahagynak, és megengedik kegyesen, hogy a modderek befejezzék. A cég egyszerűen nem tud bánni a pénzzel, ezt a Broken Age balhéjuk is mutatta. Lehet, hogy nagy szabadságot akartak, de kéne föléjük egy gonosz kiadó, ami üti őket, hogy az úton maradjanak, és ne zabálják fel az erőforrásokat feleslegesen...
-
bullseye
addikt
Senki nem kötelez, hogy ezen át nézzed az új anyagokat, főleg, hogy itt TBtől csak a WTF és hasonlók vannak fent.
DE, ha nézel egy játékot, hogy érdekel, lejjebb görgetsz, jé, erről van valami tőle. 1 kattintás, és már nyílik a böngészőben a videó. Ennyi. Kényelmes, hasznos, opcionális.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
bullseye
addikt
IndieRoyal zsákbamacs bundle. 10 játék lesz összesen (70 dollár értékben, szóval AAA-ra ne számítson senki...), egyelőre 2 ismert és 0,79 EUR a csomag. Gondolom naponta felfednek egy újabbat, és növelik az árat. Szóval érdemes lehet most beszállni.
-
bullseye
addikt
válasz Assimilator #80024 üzenetére
Igen, eddig mindegyik külön kulcsokat adott.
-
bullseye
addikt
G2A-n 5800 a Shadow of Mordor. Nem emlékszem rá, hogy bármikor lejjebb lett volna. Viszont ugye G2A...
-
bullseye
addikt
Hétfőn jön a PC Guru különszám. 1500 Ft, AC: Revelations jár hozzá (ami még nem volt Bundle tudtommal), meg Anno kód, meg belépő is a PC Guru Show-ra. Szóval 4in 1 vagy mifene.
-
bullseye
addikt
válasz Bluerainbow #81561 üzenetére
Azt írták, egyelőre nem. Sorry.
-
bullseye
addikt
válasz Bluerainbow #81597 üzenetére
Azért én valahogy kétlem, hogy direkt kiszúrásból csinálták. + az, hogy egyelőre, nekem arra utal, hogy dolgoznak rajta.
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
Aki nekem 10 euró alatt Victory at sea-t szerez, na az a legény a gáton!
-
bullseye
addikt
válasz regener #82504 üzenetére
Azt hiszem több videót is a Digic csinált belőle. A játék végén ott a teljes csapat.
-
bullseye
addikt
Together we stand, AC United we fail...
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Azért legyünk elnézőbbek. Nem tudni milyen gyakoriak a hibák. 1-2 furán felugró vagy beragadó karakter egy open world világban szerintem szót sem érdemel. A megváltozó modellek már inkább. Ami igazán gond, az a játékos karakter beragadásai, a láthatatlan dolgok, és a hibás átvezető filmek. Azt nem is értem, hogyan történhetett meg. Na jó, de igen, úgy, ahogy az AMD inkompatibilitásokat sem vették észre...
-
bullseye
addikt
Először is nem 4 játék jár 1 dolcsiért, hanem több, csak 4 insurgency is. Fact check, people!
Másrészt tényleg kéne egy topik, ahol akik nem tudnak neten fizetni (és félnek, hogy az eddigi 50 után több már nem lesz itt, vagy ninjatopikban...), kereshetnének olyanokat, akiknek még nincs meg ez a bundle, de hajlamosak lennének megvenni, vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest