Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Új nV driverben van FXAA, Mass Effect 1-ben szépen megcsinálja az élsimítást (a sima AA elég tökéletlen volt, bár küszködött vele, az látszott). Valaki próbálta már Oblivionnal? Majd én is megnézem, de most nincs rá időm, az új Virtu meg egyfolytában hibaüzeneteket dobál, azzal vagyok elfoglalva. Ingyenes játék.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10589 üzenetére
Az hagyján, a gépem is ugrott, csak egy fapados vackot tudtam szerezni helyette (megint). Rohadjon meg az egész kormány az összes tolvajjal együtt. Asszem, tök fölösleges ismét egy jobb gépet vennem, mert úgyis megint besz.patnak.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10591 üzenetére
Azon kívül, hogy nincs egy olyan gépen, amellyel megfelelő minőségben futtathatnék egy 6 éves játékot? 10 napig gépem sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10613 üzenetére
Én rögtön meg akartam ölni. FPS-es berögzülés lehet: ha valami ismeretlen, mozgó dolog jelenik meg, reflexből, rögtön lövök rá. Csak utólag éri el a tudatomat a dolog. Asszem sikerült is olyan gyorsan végeznem vele, hogy nem tudott meglépni, csak úgy bukott az egész quest, tölthettem vissza.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10616 üzenetére
Engem is megszólított, el sem lehet kerülni. Én sem gyilkolászok alapból, csak, mint mondtam, FPS-reflex. Szeretem én eldönteni, kivel beszélek.
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #10618 üzenetére
Az mondjuk elég gáz a játékban, hogy lelősz mondjuk 3 delikvenst, nem hagysz tanút, mégis gonoszodik a profilod, vagy tudják, hogy loptál, stb. megagáz
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10621 üzenetére
No de engem, mint felhasználót (vásárlót) nem kell, hogy érdekeljen bármiféle kifogás, ha valami gagyi egy játékban, nem?
Kareszovics: No de az külső nézetes, nem? Azt nagyon rühellem, bár most éppen a Mass Effect 2-t tolom, jobb híján. Oblivionnak nem állok neki gagyi grafikával.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10623 üzenetére
Mindig jót mulatok azon, ha valaki képes megmagyarázni magának, miért kell elfogadnia valami hibásat, amit vásárol. Én elfogadom, hogy ezt kaptam a pénzemért, mert tényleg egy jó játék, és ezt olyasvalaki mondja, aki egyáltalán nincs oda az RPG-k azon formájáért, amelyben ált. megvalósítják, de attól még alapelv, hogy az ember akarja már a legjobbat a pénzéért. Én sem mondhattam a bankban egyetlen ügyfélnek sem, hogy kevesebb Ft-ot adok a valutájáért, mint amennyit ér, mert fárasztó többletmunka +1 ezrest kiemelni a fiókból.
Egyébként mint programozó elárulhatom neked, hogy jól összeszámolva kb. 3 sornyi utasítást kell beírni (if... then... else, vagy egy case of), hogy ha mindenkit megölsz egy helyszínen, akkor ez ne legyen hatással másokra.
AI-ről ne beszéljünk, mert olyan nincs. Persze szeretik ezt a fogalmat használni, de akkor lenne valami AI, ha anélkül reagálna megfelelően a beavatkozásra, hogy az le lenne programozva. De a robot szót is teljesen helytelenül használják, amikor távirányítású szerkezetekről beszélnek, úgyhogy ez sem lep meg.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10625 üzenetére
Az, hogy az Oblivion ilyen állapotban is remek játék, sokkal inkább minősíti a többit. Egyébként én nem ilyen részletességre gondoltam, hanem mondjuk arra, hogy ha egy embert/csapatot levágsz, akkor azok ne tudják hírül vinni, mit tettél. Pl. levágsz egy őrt az úton, ahol senki nem lát (legföljebb vmi állat), akkor nem feltétlenül köröznének ezért, ugyebár. Az nyilván sokkal problémásabb, hogy ha egy tolvaj látja, hogy lopsz, nem feltétlenül jelent az őrségnek, egy harcos céhes viszont jó eséllyel.
Egyébként, hogy megszoktam az idióta kezelését, most már leginkább csak a külső nézet miatt tudok belekötni a ME-kbe (kivéve a gagyi első részt, illetve szintén leszámítva az elcseszett harcnehézséget), de hát az nálam legalább -80%.
Még mindig azt mondom, hogy nagyon jó RPG-t terveztem én, csak hát nincs lehetőségem megcsinálni, ha meg elviszem vhova, ellopják, még ha levédetem is.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10628 üzenetére
Szerintem az Obli automatikusan feltételezi, hogy bármit csinálsz, rögtön közzéteszed facebook-on és utube-on.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10641 üzenetére
Én nem adnék ki a kezemből befejezetlen, és hibás dolgot. Annyi buggal találkoztam, annyi küldetés veszett el a semmibe, hogy részemről tartom a véleményemet a Nehrim modot illetően, főleg, mert egy rakás időmet elcseszték vele. Kész szerencse, hogy nem fizetős, mert vettem már olyan szart, amit kidobhattam, mert ugye, "as is" minden játék, és "ha nem tetszik, kapd be" (EULA rövidítve).
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10643 üzenetére
Hát, én nem állok neki újra, egyébként én anno már patcheltem, vagy a legfrissebb kiadás volt fönt, az tuti, hogy elméletileg naprakész verzió volt. Na, akkor az Asgardot is törlöm, mielőtt megszívatnának. Az a baj, hogy a nagy szoftvervédelem támogatásával ma már teljesen általános, hogy minden félkész szart (vagy készet ) piacra dobnak (még ha ingyen is). Vennél ilyen autót? Ugye, hogy nem! Van olyan, hogy veszel egy kocsit, ami "olyan, amilyen", cseszd meg? Minden másban a felhasználót védi a törvény.
Jorus? Mivel akiknek pénzük van, fantáziájuk nincs, mindenki lop mindenhonnan, amit ér.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10650 üzenetére
Hát, a 460 elég szűkös. Bár lehet, hogy FXAA gyorsabb most, hogy van, mint a régebbi meghajtókban a sima AA. Nincs mivel tesztelnem már, sajna.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10653 üzenetére
De ha báncsa a szememet a randa grafika!
Tegnap megnéztem, FXAA szépen működik, de minden mást rajta hagyva (AA OFF), QTP3 nélkül is csak 18FPS-szel futott ezen a gagyi gépen, és még ki sem mentem IC-ből. Motivált vagyok ismét egy komoly gép beszerzésében (nem, mintha enélkül nem lettem volna).Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10655 üzenetére
A GTX560-ammal, amely lényegében minden játékot maxon, v. ahhoz nagyon közel vitt, durván VGA limites voltam 3.3GHz-es (turbo off) i5-2500-zal (Full HD, max. v. aközeli grafika), tehát az a parasztvakítás, hogy egy izom VGA-hoz erősebb hardver kell. Veszel egy 11k-s, H61-es lapot, teszel bele egy i3-at, ne adj isten egy kisebb i5-öt, RAM-ot (ha még nincs), és 100k-ból van egy király játékos géped, mert tápod, vinyód úgyis van. Anno E5800+G41 kombóval, 560-nal simán tudtam maxon oblizni (3.7GHz-en volt átlagosan egálban a proci és a VGA, ami alig 10%-kal jobb a mostani cuccomnál). Vehetsz akár egy használt E5800/E7300-as konfigot bagóért (15-25K), mert az még tuningolható is, és bőven jó lesz minden játék alá, mert még a 4 magot igénylőek is játszható sebességgel fognak futni (szintén saját tapasztalat). A lényeg: nem drága egy gamer PC, ha ésszel építkezik az ember. Ha lesz pénzem, én is először egy jó VGA-t fogok beújítani, nem lapot és procit cserélni.
Szúrja a szememet az élsimítás hiánya. AA v. FXAA, gamma AA, áttetszőség AA 8X, 8XAF (16 nem élethű) pazar látványt ad Oblivionban, és ezeket HDR-rel nem tudod használni a játékból. Aztán ini-tweak sem árt, ha tényleg látni akarsz valamit, nem pedig beletörődni abba, hogy az orrod előtt bukkan fel minden, vagy hogy valahonnan lőnek rád, de nem látod, ki, mert az még nincs a megjelenítési határon belül. Szóval sztem Oblihoz nagyon is kell egy erős VGA.
Nagyon régen. Az a boss? Őt a varázskockával (nem emléxem már, mi a neve) kell kinyiffantani. Na, ehhez a játékhoz viszont van egy rakás remek mod, igaz, olyan is, amelyet szívatásra gyártottak, és a készítő is tutira csak god módban tudta véghez vinni.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10658 üzenetére
Nem számítva, hogy a Doom nem kicsit régebbi játék. Töltsd le a Doom2, Classic Doom, In Hell, és egyéb modokat!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10664 üzenetére
A Vanilla final patches, modolatlan (ini is original) Obli is képes elszállni. Ez beépített szolgáltatás. Valószínűleg egy ellenséges NPC kivarázsol a játékból.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10666 üzenetére
Ki mondta, hogy nem?
Mázlista.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10677 üzenetére
Szedem, csak gépem nincs hozzá. Nehrimet nem tudom leszedni, mert ez a gép itt már 200mb-nál rinyál, hogy tele van. Mobilnet még nincs, azzal amúgy is bajos lenne utóbbit lehúzni, pedig sávszél meglenne. Max. majd talán egy temp-könyvtár módosítással, de most időm sincs rá. Jó oblizást mindenkinek, előbb-utóbb én is visszakényszerülök rá a gagyi géppel, szemkifolyatósan...
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10684 üzenetére
Leszedtem, ma az Adabala-t is, Nehrim is lejött, erre kiírja, hogy 49perc átmásolni a pendrive-ra. Talán nem penderítenek ki innen, amíg lejön. Viszont valami jó gép kellene..
Hú bakker, azt is letöröltem, mi volt az a mod Nehrimhez, amellyel lehetett fassztravelni? Mod: megvan.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Cucuska2 #10689 üzenetére
Azt nem tudom, csak azt, hogy most mi. Nehrim Fast Travel (ki gondolná ) Anno nálam rendben működött, hogy a "végleges" verzióval megy-e, még nem tudtam tesztelni. Jelen konfigommal nem is nagyon van kedvem nekiállni.
Gates to Aesaard Episode 1-et honnan lehet leszedni? Nexuson csak egy videó van.
Varlaisaran: Miért kellene gyerek egy játékba? A saját gázos? Én amikor csak gyereket látok, akármerre, csak visítanak, mint a disznók, még beszélni sem tudnak 6-8 évesen. Gondosan kondicionálhatták őket...
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10696 üzenetére
Mé', az nem jó? Egy olyan companion-nal biztosan szebb az élet... Bár ilyen szempontból inkább hagyjuk a gyereket, mert erősen félreérthető. És mit csinálnál egy gyerekkel? Bárki levágja, bármi megöli, vagy az a kihívás, hogy véded a végtelenül áradó ellentől, mint CoD4-szerű játékokban a "célszemélyt"? Kevés annál unalmasabb dolgot tudok elképzelni.
Miért nem lehet mondjuk kis tigrist/farkast/macskát/kutyát/krokodilt/familiárist nevelni? Annak látnám értelmét, hogy hozzászokjon a gazdihoz, bár az is igaz, hogy a virtuális gyerek is sokkal olcsóbb, mint az igazi.Ja, ott tuti nincs, kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10702 üzenetére
Rákattintottam a linkre Nexuson, 5 perce nem jön be...
még mindig semmi...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10706 üzenetére
Az Angaw szeme modod viszont a vanilla oblit is garantáltan kivágja 0.1mp alatt, még a betöltő képernyő sem tűnik fel. Nirwan szeme nem okoz problémát, de 2. résszel meg nem kezdek. Megoldás?
Fileplanet sem jó.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10711 üzenetére
Gondolhatod, hogy BS-del keztem! (Kaptam pár napra kölcsönbe netet, meg vettem egy P4-es régiséget.)
Cobl??? wtf? Olyanom sztem nincsen.
OBSE? Ezt több helyen is olvastam, eddigi modok mentek nélküle. Vagy fent van, és a rövidítést nem tudom...Na, ezt a marhaságot readme-ben nem olvastam. A gáz még mindig ott van, hogy Adabala nem indul, ezen az i945-ös, igp-vel futó cuccon maga a játék sem. Jelenleg Blood 2 és Heretic 2 megy, ezekkel meg újabb gépeken nem lehet játszani, szóval ez marad, az meg, hogy mikor lesz használható gépem, sztem a távoli jövő homályába vész.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10791 üzenetére
Link? Sticket kapogatok kölcsönbe, nem nagyon van időm keresgélni.
Egyébként nem szeretem, ha letöltök/megveszek valamit, aztán kiderül, hogy még hány f.szság kell ahhoz, hogy működjön.1 slotos VGA-t tud valaki használhatót? 9800GT v. följebb?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10793 üzenetére
Szeretem a KÉSZ munkát. Akkor nem kell bosszankodni, hogy tojnak a fejemre. Esetleg tesztelni/mellékelni kellene a cuccokat, de belátom, hogy amíg drága játékokat ki lehet adni kvázi működésképtelenül, addig az önszorgalmú modderektől is botor dolog ennyit elvárni.
Valami patchet Angaweye-hez leszedtem már, ez most megint más? NA, nyilván megtudom, ha kicsomagolom, csak játszani nem tudok - leginkább ez bosszant -, de legalább megvan.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10795 üzenetére
Végül is a modder azért készít valamit, hogy mások játsszanak vele. A saját munkáját teszi értelmetlenné, ha nem megy a dolog egyszerűen. Minden segítséget egyébiránt kösz. Remélem, előbb-utóbb játszani is tudok vele, és akkor, ahogy írod, egyszerre csak az egyiket aktiválom. Mondjuk a cobl-lal lejött egy rakás cucc, f.ngom nincs, mit kezdjek vele, de nem is igazán volt időm átnézni.
F1C modosok is gyorsan segítettek annak idején, ez messze jobb support, mint az ASUS-é, ahol idővel is csak annyit tudnak mondani, hogy nem képesek segíteni, Leadtek-é dettó. (Mind2 esetben gyárilag állítottak elő szart.)Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #10797 üzenetére
Nem tudom, olvastam-e még, amikor volt még netem. De megjegyeztem, 00 dir. Gondolom, Data könyvtárba be, esp-ket aktiválni. Csak egy használható VGA-t tudnék szerezni legalább...
-
katt777
félisten
Sz'asztok, megint van netem. Gépem még nincs, csak gagyi, Skyrimet toltam "végig" 15-30FPS-szel, Oblivion és Nehrim még lebutított grafikával (na, annyira azért nem ) sem "fut" ennyire. Sajna ezért még V. kiegészítőit sem sikerült megismernem, pedig felraktam a szükséges kiegészítőket, és már nem dob ki a játék.
Ha valaki tudna megkímélt E8400/8500 v. Q9500/9600 procit, légyszí, szóljon![ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz MasterMind #11457 üzenetére
A honlapomon van egy játékleírás Oblivionhoz grafikai finomságok és pl. BS tekintetében, de íme, itt egy nálam tökéletesen működő BS (sajna a vacak gép miatt a régész modot nem volt még érkezésem újrajátszani, annak a szála anno eltűnt a semmibe).
Oblivion.esm
Armamentarium.esm
Cobl Main.esm
GTAesgaard_2.esm
Unofficial Oblivion Patch.esp
Oblivion Citadel Door Fix.esp
UOP Vampire Aging & Face Fix.esp
Knights.esp
Knights - Unofficial Patch.esp
DLCFrostcrag.esp
DLCFrostcrag - Unofficial Patch.esp
DLCHorseArmor.esp
DLCHorseArmor - Unofficial Patch.esp
DLCMehrunesRazor.esp
DLCMehrunesRazor - Unofficial Patch.esp
DLCOrrery.esp
DLCOrrery - Unofficial Patch.esp
DLCSpellTomes.esp
DLCSpellTomes - Unofficial Patch.esp
DLCThievesDen.esp
DLCThievesDen - Unofficial Patch.esp
DLCThievesDen - Unofficial Patch - SSSB.esp
DLCVileLair.esp
DLCVileLair - Unofficial Patch.esp
DLCBattlehornCastle.esp
DLCBattlehornCastle - Unofficial Patch.esp
DLCShiveringIsles.esp
Unofficial Shivering Isles Patch.esp
MorroHun.esp
magyarjavitas.esp
Ivellon.esp
Arcane Infusion.esp
za_bankmod.esp
AoshisStealthEntrances.esp
IlluminationWithin.esp
Absolutely_Sexy_MarketDistrict.esp
Sigil_Stone_Chest-5050.esp
Quest Award Leveller.esp
Quest Award Leveller - Knights of the Nine.esp
Quest Award Leveller - Mehrunes Razor.esp
Quest Award Leveller - Vile Lair.esp
Cobl Si.esp
Cobl Glue.esp
Cobl Races.esp
Cobl Tweaks.esp
Dark seducer.esp
Golden saint.esp
bartholm.esp
Gift of Kynareth.esp
Banes Fallen Angel Sanctuary.esp
LostSwordOfTheAylied.esp
The Lost Spires.esp
GTAesgaard_2.esp
angaweye.esp
Nenalata_Niryaweye.esp
Adult_BookStore.esp
ArmamentariumVendors.esp
Akatosh Mount By Saiden Storm.esp
Blackmarket.esp
NewMerchantItems.esp
1metalgear.esp
Spells and Enchanting at guilds.esp
AltarofManaFocus.esp
anvilaltars.esp
Enchant Arrows Spells.esp
MapMarkers.esp
P1DkeyChain.esp
Natural_Water_by_Max_Tael.esp
Natural_Weather_HDR_by_Max_Tael.esp
Natural_Habitat_by_Max_Tael.esp
Natural_Vegetation_by_Max_Tael.espVarlaisaran: Szóval én most ezeket pakoltam fel, QTP nincs is, mert GTA nem ajánlja, és még így is akad 1024x768-ban, no de a látótávolságot mégsem vehetem le, meg akkor már mást sem nagyon... Az 560GTX után valahogy nem nagyon tudom beérni kevesebbel... Én egyébként Natural modoknál nem nagyon láttam szebbeket.
-
katt777
félisten
válasz MasterMind #11460 üzenetére
Én is Radeon-on kezdtem (HD3870, HD4870), csak később váltottam minőségi VGA-ra. Az ini modolásnál tök mindegy, milyen VGA-d van (mármint magára a modolásra értve ), és a legtöbb extrát ezzel lehet kihozni akár az alapjátékból is. Ha a honlapomon megnézted a Fullgraf-os videót, azon (is) látni, milyen rengeteg szépséget lehet előcsalni a motorból, és be lehet állítani mindent úgy, hogy ne menet közben teleportálódjanak elő a semmiből a táj elemi meg egyebek. Persze, ez olykor már megakasztotta az 560-at és a 2500K-t is. QTP megint ég és Föld, de mind arra, mind a hasonlókra elmondható, hogy amilyen szépek, olyan haszontalanok is, mivel a legtöbb modot az eredeti grafikához készítették. A readme-kben általában olvasható is, hogy nem eredeti grafikával garantáltak a bugok "strange things WILL happen".
Az OBGE tényleg állat, de tartok tőle, hogy azzal megint nem megy a legtöbb mod.Varlaisaran: Bár csak grafika lenne szarabb a Skyrimben! Annyira bugzik, amennyire nem tudom, Oblivion képes volt-e valaha, én ugyanis csak véglegessel és UOP-ekkel toltam. Az a gáz, hogy ma már MINDEN játékprogramot használhatatlanul, adnak ki nyilván nem véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #11463 üzenetére
Letölthető-e, és honnan és mekkora? Elmenteném a linket, mert minden kB-ot meg kell fognom, de talán vkitől majd le tudom szedni.
Mostani (igaz, már Doom-nál is régebbi) "játékom": Fogyasztóvédelem, GVH, Ipartestületi kamara, mindez elméletileg végtelen számú lehetőséget garantál, kijátszhatatlan, és a végigjátszható időt tekintve lényegében ingyen van. Szerencsére folyamatosan fejlesztik, és steam sem kell hozzá. Na, az aztán csak a kémprogram + vírus. (Tesztelték USA-ban, vazze!) Szépen beépül a gépedbe, a cég meg úgy használja a géped erőforrásait, hogy te fizetsz neki, nem fordítva. Nem véletlen, hogy annyi gondot okoz, hiszen nem szívesen hagyja, hogy magas is igénybe vedd a géped szolgáltatásait. A userek intellektusát minősíti, hogy nem hagyták befuccsolni, hanem mindenki ráugrott. Ha nem kellene mindenkinek mindenféle bugos vacak sürgősen, rég felkopott volna az álluk.Hajrá, Kim!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #11468 üzenetére
Hát, lehet, hogy mind2 kéne... Nem sürgős, mert egyelőre nincs hol leszednem, szóval, ha időd engedi, valamikor majd dobj össze egy listát, légyszi.
JORUS-szal mi van? Anno az ő szerverére pakoltuk fel az ilyesféle nélkülözhetetlen cuccokat, a videóim is ott vannak. Rég hallottam felőle.
-
katt777
félisten
Jut eszembe: utoljára (kb. 5-ödször) álltam neki Morrowindnek. Amikor aztán (pedig már tápoltam) 5m-ről belelőttem 8 nyilat egy rovar közepébe, mégsem találtam el (a játék szerint, ezért rühelltem régen az RPG-ket), az meg egyszer leköpött, és mozdulni sem tudtam, hát, végeztem vele. Mármint a játékkal. Én vagyok az erősebb. Ha a kezembe kerülnek a szép, eredeti lemezek, alighanem durván fogok bánni velük, hogy +1x ne csesszek el rá napokat. A Daggerfall legalább annyira szar volt, hogy rögtön pusztult (valami kutya kezdett harapdálni, de még csak le sem tudtam fordítani a fejem, hogy hová üssek). Nem ismerem a sorozat 1. részét, de talán jobb is.
Ha viszont valaki (?) elkészíteni Oblivion-modban, érdekelne. Eredeti Doom nagyon király volt Doom 3 engine-nel!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Hello!
Hát én 1.1-es verziót játszottam "végig", azóta csak olvasom, mennyi bug van hozzá. Nálam aludni/várakozni nem lehetett, illetve maradt 7-8 küldi, amely nem vezet sehová, de talán majd megkérdezem a topicban, más baj nem nagyon volt. De hogy már ehhez is unoff patchek, és semmi gyári javítás? Nem modoltam semmit rajta, csodálkozom is a modokon, mert anno azt olvastam, hogy direkt ellehetetlenítették a modkészítést.
Ismét csak igazolódik: a steam nem a felhasználókért van.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Nem mindegy? Az a lényeg, hogy a tiéd nagyobb legyen.
Én csináltam egy mágikus íjat tűz/jég/elektromos sebzéssel és lélekcsapdával. Ritkán kellett 2x lőnöm, igaz 50%-on voltam. Egye fene, 70-en lehet, hogy 2 lövés is kell, esetleg vmi mérgezés, de mint anno írtam, olyan brutál erős mérgeket kotyvasztottam már, hogy az ellenfelek akkor a kardjukba, vagy a tűzlabdájukba dőltek, amikor meglátták, hogy előveszem az üvegcsét... Hatottak azok vagy 8-9 percig, csak a szerencsétlen kötekedőnek ált a 2. másodpercre vége lett.
De hiányzott Skyrimben, hogy többféle varázst tegyek valamire, max 2-t lehetett.
Ajánlom a pokolköveket is a figyelmedbe egyébként. Kaméleonizálod magadat, és nem kell ennyit számolgatnod.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Chest moddal Bravilban megtalálod az összes Sigil kavicsot a templom mellett egy ládában. Jól jönnek, ha nem akarsz minden kapuzárásnál 20X visszatölteni (kapuzárási pánik), vagy már unod azt a 4 pályát, amelyre mindig visszatérsz.
Sárkánnyal berepülhetsz az egyetemre. Vagy tcl-lel... Ha sokat ugrálsz, úgy is.
-
katt777
félisten
válasz katt777 #11495 üzenetére
Jut eszembe, beállhatsz a tornyodba főzőcskézni (extra segítség), különösen jól jön, ha előtte elugrasz a szigetekre 1-2 extra hozzávalóért, nagyon lehet velük itókákat és mérgeket turbózni, és varázserő sem kell a gyilokhoz. Most tényleg, kell ezt magyaráznom?
-
katt777
félisten
Bakker, mindenki oblizik, csak én szívok ezen a szar gépen!!!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz westcoastog #11507 üzenetére
Az a fontos, hogy megkaptad a kért segítséget, ezét van a topic.
-
katt777
félisten
válasz westcoastog #11511 üzenetére
Hát, pár modot még felteszel, és sosem hagyod abba. Én újrakezdtem, mert pl. GTA2 is felment, amely nem kicsi, és akad még pár.
-
katt777
félisten
válasz Varlaisaran #11513 üzenetére
Az Ayleid stepsnek valami baja volt, azt le is töröltem anno.
Lost Spires nálam "kiakadt", talán az új karakterrel menni fog.westcoastog: A küldetések nem azonosak a modolással, mi több, sok éppen a modokkal nem működik együtt, pl. QTP-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest