Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varlaisaran

senior tag

válasz katt777 #10792 üzenetére

Azért kell mert a modder/készítő így döntött hogy kell. Én pedig úgy döntöttem -nyilvánvalóan okkal- hogy ezeket beleintegrálom mert hordoz olyan featuret amit hasznosnak ítéltem. A harmadik epizódhoz meg mégtöbb szar kell majd mert közben születtek olyan expansionok amiket megintcsak hasznosnak ítéltem. A Cobl és az OBSE is annyira alap hogy anélkül szinte semmi komolyabb mod sem megy már. Az Angawey ha fentvan, ez kell hozzája hogy hibátlan legyen. A Nirya-hoz meg a patch-e a Files sectionból mint update file hogy menjen az Ayleid.esp nélkül.
    Sok modhoz -még magához a játékhoz is- később adnak ki updatet mert időközben lett rajta javítanivaló, sajnálom hogy nem vagyunk félistenek és egy marhanagy szabadidőben otthon készült többhónapos munka nem sikerül elsőre tökéletesre. Ha ezek után nem megy akkor majd megy annak a 406, és 669 másiknak akinek ment mert 10percet szánt rá hogy felrakjon 200kb-nyi loadert meg egy kétmegás expansiont.
    Nem vagy könnyű eset, meg kell hagyni:)

[ Szerkesztve ]

35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés