Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Szia Pecc
Még nézegetem őket hogy milyet lenne érdemes venni! De egy biztos! Magas bordával szerelt RAMot nem veszek!
Az iponon kívül honnan érdemes még rendelni?!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
jóreggelt
maximálistiszteletem
go posta
go go go áléáléálé[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
kavicssli
addikt
Van itt valaki?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #46956 üzenetére
Akkor lejöhetsz az albiba is majd!
A teló már 1 hete pihen a dobozában!
Kaptam kölcsönbe addig egy másikat és ha minden igaz holnap veszek telót majd!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
ilyen kautélák mellett, nem nagyon keresik... <--- ez mit jelent?
egy srác irta a hirdetésembeThere's an app for that
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #46958 üzenetére
Elég ha csak 17.000-et adsz
Kaja?! Hmmm még meggondolom! Talán egy kis kenyér meg zsír van!
Habér ha jönne tesód talán még gyrost is csinálnékTudja a tököm mit jelent az a hirdetésében!Lehet bevolt baszva
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
tomyoy
senior tag
nehogy ti is összevesszetek itt nekem...
nyiknyiknyiknyik
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #46963 üzenetére
Szopatsz bazzeg?
baconbe göngyölt csirkemáj gyümölcsös rizssel jó lesz? Ezt imádom és szoktam is csinálni!
Csőcső tomy!Felkeltél?
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz tomyoy #46964 üzenetére
na ehagattál
mutizd csak a csaj tetkóját de valami olyan képen ami nem 3centiről van,a múltkori képen nem is láttam ,h hol van na csináld...
kavics : nehogy megsértődj
emlékszem már 12ről volt szó,azt mondtad oké#46965) kavicssli : IGEN IGEN!
gyümőcsös rizs, abba milyen gyümőcs van?na eszek egy muffint egy muffot
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #46966 üzenetére
Ananász,alma meg ilyenek! Van e a trópusi dobozos konzerv vagy mi a rák! elne hidd hogy télvíz idején majd gyümölcsöt veszek és háááámozok neked! jó lesz a konzerv is!
Tényleg! Eladó számitógép asztalt keresek! Van eladó?Esetleg tudsz szerezni?!
-
menalcas
őstag
Buenas tardes ombre's!
Na mi kutya füle vanAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
kavicssli
addikt
válasz menalcas #46968 üzenetére
NA mi van ecsém!Tegnap akkor sem értettük meg miért lépet le haverod! egy körrel előtte meg nem akart vagy mi a tököm!?
Elég fosok voltunk meg ez a PAM mód
-
menalcas
őstag
válasz kavicssli #46969 üzenetére
Hát mi mondhatjuk hogy nagyon fosok voltunk, van most nálunk kavalkád , már most arról megy a szavazás hogy mondjuk e le a szerót meg ilyek, szkirunak meg szarakodott a netje tán akkorákat laggolt mint ide hadház, én meg nyügi volt mert üres volt a poci, sajnos kicsit szétestünk
Idézem tibit:
A CoD4-nek befellegzett srácok, mindenki unja. Ha kihívnak warra én megyek azért. Tápláljuk reményünket a CoD5-be. Ha az mindenkinek megfelel, akkor bérelünk egy szerót is és újra együtt tolhatja a klán. Amúgymeg attól még klán vagyunk, hogy nem cod4-el játszunk. Multigaming a varázsszó![ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
-
menalcas
őstag
válasz kavicssli #46971 üzenetére
Promoddal nincs semmi bajunk mengyünk azon is de ti szerótok meg akkora pingel rendelkezett tegnap hogy játszhatatlan volt sry
A mi szerónkon azért nem volt és nem is lessz promod mert akitöl az előbb idézem az rendezgeti a weblapot meg a szerót , gondolhatod ilyen hozzáállssal ......
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz kavicssli #46965 üzenetére
hello belló
aha, megyek-jövök sütök krumplit akkora jó ez éjszakás máxak, eleve úgy épül föl a cég, hogy kürt a szünet elje- vége" nem előtte 1 percel -nem utánna 1 percel" no telefonálás , no evés" csak nagyszünetben, csak is az étkezőben, nem lehet audio és vizuális műszaki nálad, gép közelében táska -kabát nem lehet " akinek ez nem tetszik " " holnap nem kell jönni"
szoval vicc az egész...de este..jó kis vagány srác a művezetőnk.....este magnó kirak, bömböl a sláger de fullosan, óránként cigi, leülünk , dumálgatunk, lesza mindentszünetek azok attól függ mikor ki mennyi ideig meséli a történeteketnyiknyiknyiknyik
-
<NewL>
addikt
válasz kavicssli #46967 üzenetére
hát nekem van ez a minél ülök és ezt akarom majd gépcserénél lecserélni
mert ennek ilyen kihuzós ahol a billentyüzet van és nem jó mert a székem karfájától nem tudok elég közel menni a géphez ha kihuzom
ha gépet cserélen csinálok haverrel valami fullos kis egyedi modern asztalt
este ezt szoktam tervezgetni
moncsi alá egy kis bak,két sarokra a hangfalaknak megint egy kis tartóka,fiók nem kell
a gépnek meg nem csinálok zátr helyet,ne melegedjen
és az egész valami fekete vagy jó kis faanyagból,lehet kivágok egy tölcsfát és majd abbólThere's an app for that
-
tomyoy
senior tag
válasz tomyoy #46973 üzenetére
na jó csak miattad estére csinálok olyan képet, hogy kiutáltok aztán nehogy az legyen hogy ti jöttök miklósra bulizni, télleg a debreceni éjszakás találkával mi a pálya? buher?-irt nekem - de semmi konkrétat
nyúl:az asztalomat én csináltam mutizok képet ha összepakoltam rajta
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
kavicssli
addikt
Van egy kis papírmunka szóval csak read only leszek illetve elköszönök!
Cső all
-
<NewL>
addikt
-
buherka
addikt
Szasztok skacok
Én már reggel 7-kor fenn voltam, de mennem kellet 8-ra ügyet intézni és most értem haza...persze máshol is voltam
Amikor reggel kimentem, szomorúan konstatáltam, hogy le van fagyva a szélvédőm ...itt a tél, a büdös életbe. ÚÚÚÚÚÚtálomKavics...Malynek pacsi, Csibének puszi ...én is üdvözlöm őket.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
Ehehh, megjöttem
Úúúúú de jó hogy nem voltam itt...Köszi kingi hogy megvédtél
Mizu srácok??
Én egész héten csak szopok, végig ZH-zok...Péntek este gólyabál, kicsit totál KO party lesz, Dévényi Tibi bácsival
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz buherka #46982 üzenetére
Az cumi
Mondjuk attól függ mennyit, mivel, és mikorÁááhhh visszajöttem suliból megeszem a jóóó kis csirkepörköltömet főtt tésztával, utána sült krumplin meg sajttal töltött pulykamellen fogok élni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
menalcas
őstag
Cefetül nem érdekel mit esztek vazze kavicsék is itt kajáról társalogtak, nekem meg már zárlatos lessz a billentyüzet mert telefolyik nyállal ahogy csorgatom a monitor előtt
NAgyon éhes vok de még ki keéé bírnom 3 ig mikor lessz 1 kis időm megmelegiteni a grill csirkémAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
pohár
félisten
válasz menalcas #46984 üzenetére
Oh az már nemsoká itt lesz
45 perc csak...Addig menj és fuss egy kört
-
menalcas
őstag
Tököm várjon addig nem jár erme már a madár se, lemegyek gyorsan megmelegitem visszaszsladok 5 perc és észre se veszik hogy eltüntem
-
pohár
félisten
válasz buherka #46987 üzenetére
Ohh, hohó nem eszek még, majd ha visszajöttem suliból (5 óra)
Ma még 3 szelet toast kenyeret ettem szendvicsnek megcsinálva, és hozzá rohatd fáradt vagyok... Fél 8-kor keltem, menni kellett ZH-ra...Holnap alszok vagy délig minimum
-
|*HayHa*|
aktív tag
Szép napot.. Kavincs én nem szeretném annyiban hagyni, mert bírlak téged.. Lehetne egy olyan hogy elfelejtjük az utóbbi két napot? Tudnék mondani még egy pár dolgot, de inkább nem.. Plz.. I'm so sorry.!
#### I <3 Deutschland ####
-
Bub0rek
tag
Szép jó napot az úraknak!
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
menalcas
őstag
Büüüüüüf , már be is termeltem 1 fél gril csirkét , de még üres a poci, kaját rendelni nem akarok mert skót vagyok most ahoz hogy ilyen luxus legyen, sőt erre az évre elhatároztam hogy nem költök gépre, airsoftra, illetve biciklire pénzt pedig lenne 5letem mindre valmit csinositani
-
-
Bub0rek
tag
válasz |*HayHa*| #46993 üzenetére
Hát csak annyi,hogy hozzánk került egy 1éves kis testü kiskutya.Csak az a baj,hogy már van nálunk egy öreg németjuhász.ezért nem jelentkeztem eddig.Nem kellene valakinek.
Pl: Dr Én-nek? Keverék és lány.Nem rég szülhetett,csak kidobhadták őt ,és a gyerekeit is.Keresi is őket szegénykém. ,úgy sajnálom..Imádni való.Szófógadó,szoba tiszta és semi gond nincsen vele. Lakásba ,illetve kertesházba való lenne.De csak olyannak aki szereti az állatokat.[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Szia Buher!
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.