Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22398 üzenetére
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
The DJ
addikt
válasz buherka #22396 üzenetére
Hát akkor ezt elb...kúrtam rendesen Friss még a dolog, 1 hónapja vagyunk együtt, előtte 2 évig ( ) semmi és most olyan mintha előlről kezdeném az egészet, ráadásul valamivel oltárian sikerült megfognia, úgyhogy nem akarom elcseszni és lám mégis sikerül.
"A nőknek oltári nagy a kiváncsiságuk és megőrülnek ha nem tudják mi van"
Akkor jó nő lennék, nekem is oltári nagy a kíváncsiságom és most én is megőrülök, hogy nem tudom mi van. De most már csak azért is kibírom míg megkeres...
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
Hejj, jó hogy ide betértem, jókat mosolygok a hozzászólásokon. Kellene ide a topiklakóknak egy új rang, ami a következő lenne: "Szex Addikt"
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22405 üzenetére
..akkor inkább nem is folytatom
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
The DJ
addikt
válasz raskolnikoff #22406 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. 2 évvel ezelőtt volt valakim, utána hosszú szünet, már kezdtem azt hinni, hogy sose találok már megfelelőt és akkor most berobbant a semmiből a jelenlegi, aki tényleg olyan volt mint egy tornádó, gyorsan jött, de egyből vitte magával a szívemet és ezért nem akarom most elcseszni
-
raskolnikoff
őstag
válasz kavicssli #22411 üzenetére
csupa olyan naturális anyagot tartalmaz, ami tulajdonképpen egészséges: víz, cukor, kalcium, magnézium, B12- és C-vitamin, cink stb
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz The DJ #22412 üzenetére
Jaj hát van ilyen. Nekem is ilyen volt az eddigi legfőbb. Aztán ugyanez történt valaki mással is csak az a böki hogy a nő ugyanaz volt...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Na mivan mindenki olvassa a cikket?!
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22414 üzenetére
Jobb ,mint a fogkrém!!! Kiváncsi vagyok Buher hogy reagál a cikkre! Megy majd reggel a Coraba vesz 2 tonna ananászt
C-vitamin! ha beteg a csajod megmondom neki hogy na cumizzá le oszt meggyógyulsz tőle Muhaha[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz The DJ #22404 üzenetére
nyertem egy netes sorsoláson egy kaszanovás CD-t, ami tele van csajozási trükkel
hát jól bemagoltam...onnan vannak a tanácsok. sajnos ezekre a dolgokra nem jössz rá magadtól és baromi sok hibát elkövetsz mire eljutsz egy igazi punciba.
ha telefonon beszélsz egy nővel neked pl. kell titokzatosnak lenned, hogy felkelcsed a nő érdeklődését és kiváncsi legyen...
pl. telefonbeszélgetést úgy kell abbahagyni, hogy kérdés van a végén...így várni fogja a csaj a következő beszélgetéstOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
The DJ
addikt
válasz raskolnikoff #22415 üzenetére
Hát ez kellemetlen Nekem is azért tartott két évig a "keresés" mert elég egyedi igényeim vannak nők terén, ami szerintem egyáltalán nem nagy (sőt...) csak épp a mai világban már elég ritka. Én is egy őskövületnek számítok érzelmek terén, kb. 100 évvel ezelőttre kellett volna születnem, akkor nem lett volna baj. Ez a mai megcsalós, félrekúrós, mindenkivel lefekvős, nem elkötelezős dolog nekem nem pálya és magam mellé is olyat akarok, aki hasonlóan gondolkodik mint én. Akad, akad, de ritka mint a fehér holló.
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22419 üzenetére
neked feleség,csaj,barátnő esetleg csak potya...?
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz kavicssli #22423 üzenetére
Most eléggé keveset kalapáltam az elmúlt időkben...inkább hülyére melóztem magam az volt a baj...bár találkoztam ezzel-azzal
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22428 üzenetére
-
The DJ
addikt
válasz buherka #22418 üzenetére
Nekem is van ilyen csajozási tanács gyűjteményem, néhány még egész hasznos és logikus is (már amennyire egy nő és a vele kapcsolatos eseménysorozat logikus lehet ) de eddig valahogy élesben mindig máshogy jöttek ki a dolgok mint kellett volna.
Viszont, amiket mondasz nem hülyeség, ez a kérdés dolog meg tényleg így van. No mindegy még 10-20 év és én is biztos közelebb jutok a nők megfejtésének titkához
-
kavicssli
addikt
-
The DJ
addikt
Van itthon ananász, szeretem is...a baj csak az, hogy egyedül vagyok, most mit tegyek?
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #22417 üzenetére
dehogy megyek a cora-ba....itt van velem szemben a LIDL ...nem kell nekem vitaminért messzire mennem
ha megkérdeznék egy-két csajt hogy a gecimből szeretné e a vitamint vagy egy pohár ananászlé-ből...szerintem egyértelmű lenne a válaszOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
raskolnikoff
őstag
válasz buherka #22436 üzenetére
Betegek vagytok
Asszem a szextopik elbujdokolhat emellett...lassan ezt is záratni kéne nappalra mert még liliomtiprók leszünk
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22437 üzenetére
Én jó munkásember vagyok DÓGOZOK!
-
buherka
addikt
várjatok már bazzzz....nem tudom követni az eseményeket
faszom....mondom ácsi....
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
raskolnikoff
őstag
válasz buherka #22442 üzenetére
nemnemnem! keggyetlen hogy pörög a topik...
egyébként nyugodtan szóljon bárki ha vmit kihagytam válaszadásra...bár asszem még bírom követni a dolgokat[ Szerkesztve ]
-
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #22447 üzenetére
Buher illetev a többiek!Részegen való szex? na jó amikor már bavyg csipve...
[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
C2D laptopról vagyok, de felidegel Nem fut semmi, csak egy torrent, msn, meg egy firefox és a proci hőmérséklete 70 és 90 fok között ingadozik, a hűtő meg persze pörög mintha be lenne lőve, a térdem meg majd szétsüti
Mi a rákot csináljak vele, hogy ne forralja itt magát feleslegesen?
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest