Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
raskolnikoff
őstag
Jó reggelt! Marsu ez gondolom nem lehetett vmi kellemes érzés...vagy már időben észrevették és akkor még megelőzhető volt a kínlódás?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
marsu
veterán
válasz raskolnikoff #21354 üzenetére
Valóban nem volt kellemes a kaland ...
... kedden ebédre ettem, szerdán este már mentő vitt kórházba.
Napi 2 infúziót kaptam. Az első 3 napon még enni sem kaphattam, volt valami borzalmasan rossz tea amit ihattam, de inkább hozattam magamnak ice tea-t pár flakonnal ...
Press any key to continue ...
-
kavicssli
addikt
Úúú bazz nállatok is sz@r idő van!? itt dörög ,villámlik,esik az eső még jó hogy melózok
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
edipqe
senior tag
eladó
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
kavicssli
addikt
Megkaptam a fizu emelést
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Talán jövőhónap elején!Meek fel Pestre tesómhoz...
-
buherka
addikt
buher jelen
kavics...basszá be!
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Vagyok én is egy picit Miután uj rendszert raktam a rohadt virus invázio miatt
WOT: kissio
-
buherka
addikt
csá
Mostanában nekem is vírusos volt a gépem és megszenvedtem vele, de biztos emlékszel rá
Aztán felraktam a ConterSpy nevő okosságot (75Mb)...2 olyan 4-es fokozatú Trójai-t talált, amit a Nod nem is látott .
Csalódtam a Nod-ban...le is töröltem.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #21376 üzenetére
Igen emlékszem rá.Eggyik haverom is szenved a virusoktol.Valami lehet a neten sajnos
Én most teljesen uj Tüzfalat raktam és kémprogram eltávolitot raktam fel,még mindig Nod-t használom, de ahogy sokan szidják asszem nem sokára keresek egy másikat[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
-
kavicssli
addikt
nem is férfi az aki nem szereti az abhsintot!
-
kavicssli
addikt
Íme, minden agysejtek legfélelmetesebb mészárosa, a betiltott zöld halál, a kezeket remegtető gyógyital. Igen, az abszint!
Az iparszerű szeszgyártás történetében legmagasabb (60-80 százalékos alkoholtartalommal előállított), zöld, vagy színtelen ital. Ürömfű és egyéb fűszernövények, valamint desztillált alkohol keveréke. Az 1920-as években (főleg kábítószer-jellegű és függőséget okozó káros hatása miatt) szinte az egész világon betiltották. Már az is kőkemény dolog, ha valaki abszintot iszik, de a hatást különféle látványelemekkel lehet tovább fokozni; íme két klasszikus abszint-koktél:
Hozzávalók: abszint, egy fém teáskanál, cukor, öngyújtó.
Az abszintot pohárba öntjük. A kávéskanálnyi cukrot óvatosan megmerítjük a zöld folyadékban, majd a pohár fölött tartva meggyújtjuk. A cukron az abszint kigyullad, szép nagy lánggal ég közben megolvasztja a cukrot. Óvatosan tartsuk a kanalat, mert a lecsöppenő, égő alkohol felgyújtja a poharunkban feszülten várakozó italt és akkor lángolni kezd az egész pohár. Szép jelenség, csak úgy elég a mennyei nedű! Mikor már jól megolvadt a cukor, elaludt a láng, az egészet beleöntjük a pohárba. A karamellát elkeverjük és megisszuk az egészet.[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz tomyoy #21388 üzenetére
Hétvégén üres lesz a kecó tesómnak Egerbe van országos Box versenye és elkisérték muterék..vasárnapig sehol senki! Gyertek le főzünk 1 jót (most komolyan mondom)
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #21390 üzenetére
Hétvégén melózom ezerrel , de hidd el lemmenék én hozzád és jól bebasznánk.
Szombat-ot és vasárnap-ot telibedologozom 08-20-ig(#21391) kavicssli --->én kocsival mennék, mert már drágább a vonat
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #21395 üzenetére
Simán nem sajnálnám azt a pár db. ezrest most a benyára és lemennék hozzád, de szigorúan asszony nélkül, mert nem örülnék ha meglátna elázva
Még szabit sem tudok kivenni, mert tele vagyunk szabadságolássalOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
poffsoft
veterán
Sziasztok!
Kivételesen én is dolgozom , ráadásul folyamatosan nappalMegyek is aludni, most már szépeket fogok álmodni
absint: a stroh rum nem 80%-os? meg valami másik rum is létezik, koktélalapokhoz, hasonló töménységgel....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #21396 üzenetére
na majd legközelebb! Azt hiszem az ősök júliusba is elhúznak pár napra nyaralni...de jó előtte szólok majd aztén mehet az ivászat Mellesleg nagyon jó kis puncik vannak fent a vársba! Hétvégén tuti felmeek! HAbár jön a csajom szombaton...kúrós szombat lesz
A nagycsecsüvel meg nem is beszéltem azóta"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saab, Volvo topik
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Weblap készítés