Hirdetés
Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Kareszpolo #1198 üzenetére
Az a baja, hogy nem ide tetted be a kérdésed => [link]
Ha ide tetted volna, most már gyors lenne, de mivel rossz helyre tetted be a kérdésed, ezért még 2 napig lassú lesz.
Mod: KMan: Nem haltunk ki, még van rá pár évezredünk 1. az Optimizmus
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
mostiscsak beköszönni:
Üdv!!!
Megyek baleknak...[ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
szandisas
őstag
szép estét mindenkinek
aláírás
-
tkazmer
addikt
Jóestét!
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz szandisas #1208 üzenetére
Hát meló az még nincs, tanulnom nem kell, mert valamilyen oknál fogva nálunk ezen a héten még nincs suli, így csak fent vagyok, és programozgatok, PH-zom, msn-ezek...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
szandisas
őstag
úgy gondoltam ráállok a későn fekvésre, korán kelésre... de nem ez lett belőle, hanem későn fekszek, későn kelek filmet nézek, olvasgatok... elvileg készülök a vizsgákra
És Te mit csinálsz itt?
tkazmer : unokatesóméknak sincs suli, haverok meg járnak már rendesen... nekem vizsgaidőszak van, szal pihi februárig
[Szerkesztve]aláírás
-
KMan
őstag
áááááááá mar rohadt faradt vagyok max1-2orat maradok joestet kivanok.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
tkazmer
addikt
válasz szandisas #1211 üzenetére
Én is olyasmi életmódot élek, mint te. Későn fekszem, és későn kelek(bár lehet, holnap már 9-9:30 körül kelnem kell, mert jön a takarítónéni, és ki tudja, nem lesz e túl hangos...)
-
-
KMan
őstag
lesz ma vki 3-4 kozott ebren? akinek van tv tunere?
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
szandisas
őstag
-
tkazmer
addikt
válasz szandisas #1220 üzenetére
Én azt tudom mondani, hogy az esetek többségében vagyok lusta diszno.... de azért olyan még nem fordult elő, hogy ne lettem volna kész valamilyen leckével időre.
-
szandisas
őstag
véget ért a móka mára Jóccakát mindenkinek!
aláírás
-
SzalaiG
addikt
Megint éjszakások vagyunk.
Kitartás! Végre péntek. -
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Ma rövid műszak van.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
tkazmer
addikt
Jóestét!
-
várnarancs
addikt
Vok 1 darabig. Igyekszem megnyugodni! Szúúúszáááá!
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
tkazmer
addikt
válasz várnarancs #1232 üzenetére
Megnyugodni? Az előbb még fáztál
-
Darth Mumus
tag
válasz várnarancs #1232 üzenetére
Jó estét!Neked meg miért kell megnyugodni?Csak nem bementek az szülők egy elenőrzésre??
-
tkazmer
addikt
válasz Darth Mumus #1234 üzenetére
Te itt a fáradt gőzben? ez meglepő...mindegy, ezt is el kell kezdeni vmikor..
-
Goose-T
veterán
Na, most hagytam abba a tanulást. Reggel megyek szigorlatozni közgázból, egész nap tanultam, kivettem erre egy nap szabadságot. Éjszaka tutira a megtakarítási határhajlandóságról fogok álmodni.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
szandisas
őstag
kellemes estét mindenkinek! Hazaértem végre, sztem lépek is aludni...bevertem 4 sört, szal álmos vagyok jóéjt
aláírás
-
REDeath
őstag
Egy egyszerű kérdés ide csak éjjel illik írni? sejtem hogy a topic neve adja magát
szóval jóéjt mindenkinek, vagy jó napot, attól függ ki mikor ébredKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
haljátok még soha nem sikerült elérni hogy saját magam lássam az aktív tagok első sorába... frissítem oldalt, kattintok, de 1 másodperccel mindig lemaradok pedig fél órája gyakorlok van vmi trükk? vagy csak ilyen népes lenne a fórum?
szerintem minden egyes hozzászólásnál születik egy baba a földön kb..Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
na második már sikerült
bakker ugyanolyan időt futottam egy gyerekkel, d akor mér ő van előbb?
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
tkazmer
addikt
-
REDeath
őstag
Erről a ph szerveren van statisztika? szerintem érdekesség címen nyilvánosságra leheten hozni. de az is lehet van is ilyen csak még nem tudok róla
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
[link]
ráadásul 9 másodpercet vertem rá mindezt: 2007-01-06 02:15:26-kor
azóta még kétszer sikerült 1 iletve 2 másodperccel
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.