- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #412 üzenetére
Nos, újra elővettem a kamerát. Találtam a Digoo fórumon egy teljesen azonos hibáról szóló topic-ot. Sajnos az ott linket URL-en elérhető 22.0.0.22-es firmware helyett egy 0 byte-os file jön le. Így írtam a support-nak, hivatkozva a fenti topic-ot. 1 napon belül reagáltak, kérték, hogy erősítsem meg e-mail-ban, hogy biztosan akarom a downgrade-t, majd küldték is a binárist, amit az SD kártyára kellett másolni. Ezt az alkalmazás meg is találta, mint firmware upgrade-t és frissítette is. Igaz, hogy így csak a 22.0.0.16 lett rajta, de az IR működése hibátlan lett.
Egyébként próbáltam az itt talált 22.0.0.17-et is, azzal is rossz volt.
A frissítés keresésének egyébként hogy kellene működnie? Nálam az alkalmazás mindegyik firmware esetén azt írta, hogy a legfrissebb van rajta, csak akkor ajánlott fel frissítést, ha az SD kártyára tettem, amit küldtek. Nem kellene ennek online találnia valamit? Vagy már nincsenek mögötte a szerverek? Lehet, hogy megnézem soros porton, vagy wiresharkkal, hogy mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest