Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Pangea
csendes tag
válasz Szten Márs #6498 üzenetére
Köszi!
-
ruan
tag
Igaz az alsó harmadba jobb lenne a láng,
viszont a lerekeszelés miatt a hosszabb záridő által
könnyen bemozdulhatott volna a kezem...
Tényleg szépek a "szúrós fények" szűkebb rekesznél-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
ruan
tag
válasz szabokarlo #6491 üzenetére
Kösz,
amúgy asztalon vannak a díszek
igen a második gyenge lett-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
drkbl
őstag
Egy kis ünnepidézés
-
Xantomas
őstag
Az első csak egy kabala Floorball labda, ráhúzva egy csuklópánt. Gondoltam betetszem, hátha valaki felismeri.
A kacsákról hihetetlen sok képet csináltam, de ha meglátták abban az irdatlan ködben az AF zöld fényét, egyszerűen elrepültek. Sajnos mindegyik képen van egy kevés bemozdulás. Vagy bemozdult, vagy zajos, mert túl nagy ISOt, és rövid záridőt állítottam be. Jobb pillanatot nem sikerült elkapni. Másrészt nem tudom mi van az S5600-zal, de 10 RAWba fotózás ebben a hidegben leszív egy 2600mAh-s garnitúrát.
A fásnál ezen az egy képen van rajta a kutyasétáltató, azért használtam fel ezt, mert ez valahogy attól élőbb, hogy nem csak a fák vannak rajta.Az autósnál sajna fix helyünk volt, és nemigen mentünk onnan el. Itt inkább csak az "igényes" hátsű lámpa javításon van a hangsúly.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
kbalazsa
senior tag
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
kbalazsa
senior tag
válasz szabokarlo #6513 üzenetére
Eleve a sarokban van, de ezek szerint sikerült azt a hatást elérni, hogy ne úgy tűnjön
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
szabokarlo
tag
Új telefon adott egy kis ihletet
-
Terapeuta
őstag
válasz szabokarlo #6516 üzenetére
És a keret is jó
Bandesz: igen, qva jó mind a kettő, de talán az első
[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
runner 125
nagyúr
Az első nekem is tetszik ,a 2-on fura a keret..
Üdv"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Hydra SR
addikt
válasz Bandesz99 #6517 üzenetére
Jók, különösen az első, szép tájképek. A másodikon tényleg kicsit bizonytalan a képarány és az elosztás. Látom, hogy csíkosra akartad amiket a kerettel folytattál, de inkább olyan, mintha egybecsúszott volna két kép. Ezt az érzést erősíti még egy dolog: látok egy kis technikai zűrt amit nem tudok mire vélni: mintha a kép felső felének a felbontása sokkal kisebb lenne, mint az alsónak. A hegyek kontúrjai pixelesek, míg a hajóárbócok ahhoz képest sokkal részletesebbek, mintha dupla akkora felbontásúak lennének. Az mindenesetre látszik mindkét képen, hogy agyon vannak tömörítve. Pedig megérdemelnének jobb minőséget.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
orbano
félisten
válasz szabokarlo #6516 üzenetére
a rusnya keretet is a telefon sugallta? azt leszámítva nálam jó a kép
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz gr_balu #6510 üzenetére
nekem mindkettőnél kicsit szűk ez a perspektíva, illetve hiányzik a háttér és a téma közötti kontraszt. de a másodiknál nagyon jól elkaptad a pillanatot (az egyébként jobban is sikerült)
na mek tova dolgozni, csak muszáj volt már megmondanom valakinek valamitA vér nem válik VAZZE!™
-
biggamer
veterán
Első kormorános képem és első idei felvételem.
A kocsiból lőttem egy bokros részen keresztül, nem valami nagy eresztés, de nekem tetszik.
Sajna nagyon félénkek, ezért gyorsan kell tüzelni, amint megállt az ember a kocsival.
Az idő sem volt valami jó, borult párás időjárást fogtam ki.Bandesz99
Tetszik mindkét képed, de az alsónál inkább vékonyabb keretet tennék, hogy nyújtsa a képet.
Szépek a színek, nekem teccik.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Pangea
csendes tag
[URL=http://i261.photobucket.com/albums/ii54/Pangea1965/virag_web.jpg][IMG]http://i261.photobucket.com/albums/ii54/Pangea1965/th_virag_web.jpg[/IMG][/URL]
[ Szerkesztve ]
-
Pangea
csendes tag
Kicsit elrontottam az előzőt, bocs.
-
Pangea
csendes tag
válasz szabokarlo #6533 üzenetére
Köszi! A tárgy ugyanaz, mint a #6508-ban, csak más a világítás. PS csak vágásilag+ a RAW.
-
Bandesz99
tag
Köszi mindenkinek a kommentért.
hát ja lehet fura keret, legközelebb máshogy szerkesztek
[link]
Panoráma?[ Szerkesztve ]
So live that your memories will be part of your happines!
-
-
Bandesz99
tag
válasz szabokarlo #6539 üzenetére
hali köszi kicsit elszúrtam. milyen pad?
-
Bandesz99
tag
Ma reggell nem voltam teljesen a toppon komment és link beszúrás terén.
[link]
-
ThufirHawat
senior tag
válasz Bandesz99 #6545 üzenetére
Háááát... Szép ez a hely. Rosszkor fotóztál (üres az ég), az árnyékokat kicsit fel kellene nyitni, csúcsfényeket szintúgy. Valami élesítés is hiányzik. Lehet, hogy inkább a víz alatti sziklákra kellett volna koncentrálnod, és abból kihoznod valami nonfiguratívat. Ott nagyon szép mély színek vannak.
Ezt nem filmre csináltad véletlenül?Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
-
Bandesz99
tag
válasz ThufirHawat #6546 üzenetére
hát az ég tényleg beégett, na majd legközelebb. digitális kép. miért analógnak tünik? élesítést megpróbálom köszi
-
conchris
csendes tag
Hi!
Itt van néhány fotóm, kiváncsi vagyok a véleményeitekre.
http://www.flickr.com/photos/krisztiankondor -
Stitch
őstag
válasz conchris #6548 üzenetére
Szerintem a "Dock" és az "Alone in the dock" kivételével teljesen rendben vannak, az említett kettő valahogy kilóg a sorból..a fekete-fehér képek szép tónusosak. Nekem a Balatonról készült tetszik a legjobban..elfogult vagyok.
Viszont a Lánchídat ilyen formában nem szokás lefordítani..
-
Terapeuta
őstag
válasz conchris #6548 üzenetére
A csepeli képeid kifejezetten tetszenek, utómunka kifejezetten, talán picit setét, de ez az én nyomorom.
Bp at night nekem nem tetszik, Budapest bemozdult? Mellette a fényjáték is meg a sárga pad is tetszik, sárga pad kicsit vad, de jó, bár a tekintetet minden kifelé viszi, tehát kicsit zavaros. Dock megint jó, balra metró ötletes, másik átlagos. Balaton is nagyon tetszik, a színeiről mást kérdezz, nekem bejön. Absztrakt látványos, kék naplemente nekem nem annyira. Másik absztr is jó ötlet, nem rossz, de sztem a legjobb kép a legutolsó, az nagyon izgisEgyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest