Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyboi82
tag
Nem tudom mi volt itt a Digi-nél, de mióta átrendezték a frekiket már nem az álmaim netovábbja. Cool, EuroNews, EuroSport2 be se jön, Viasat 3 , M1 is kockásodik, hang kihagy, recseg. Közvetlenül csatlakozok a debreceni kábelre egy Samu B650-el. Hívjam fel őket mostmár, vagy értelmetlen válaszokat kapok majd?
-
luckyboi82
tag
Fel kell jelenteni mindet, biztos készülnek valami csomagváltásra vagy lehúzásra és így akarják a régi vevőket átba**ni. Bocsi az indulatokért, de miért kell a jól működő dolgokat érdekből szétcseszni.
-
luckyboi82
tag
Holnap kijönnek itt debiben és meglátjuk mit okoskodnak, majd írok. De ha hozzányúl a tévémhez....grrrr.
-
luckyboi82
tag
Nálam is volt szerelő. ( Debrecen,belváros) Sajnos nem tudtam itthon lenni, csak a feleségem volt, aki azt mondta jelerősséget mértek és az jó volt. Egyebet nem tudott mondani, még lent majd megnézik. Ja még azt is mondta, hogy " ilyen minden új dolog, ahogy a frekiváltás is, nem működik az elején" Na erre majdnem rátettem a telefont. Mondom ok, viszlát.... Lehet fogyasztóvédelem lesz ebből.
-
luckyboi82
tag
Hmmm. Most felhívtak a Digitől , hogy frissítsek firmware-t , mivel a tv-vel van a gond ezért kockásodik a kép. Tehát adott nekem egy firmware dátumot(2009.10.07helytelenül, ami 10.30), amikorit fel kell hogy tegyek. De úgy emlékszem az van rajta. Na mindegy, majd este megnézem. Lehet a 2010 áprisilit kéne inkább, végül is az a legújabb...
-
luckyboi82
tag
Hasonló a kérésem, csak Samsung tv-vel és 3000.-es fw-vel rendelkezőket várok privibe, ha megy rajta a digitális Digi és nem kockásodik, elárulhatná a titkot, mert számomra nagyon rejtélyes az ügy! Ja, tegnap frissítettem,mert azt mondták ez megoldja a problémát, de NEM!
-
luckyboi82
tag
Megoldódott a kockásodásom! Közel volt a wifi router !!! Nagyon érdekes, hogy a szerelők sem kérdezték, de el volt dugva az antennakábelek alatt! Persze azt mondták, hogy a tv a hibás! Én meg majdnem elküldtem gariba! ÁÁÁÁ
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest