Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Ugyan én még csak experten nyomom adventure módban, esténként egy térképen végigmegyek az achievementek miatt, de nem jöttem még rá arra, hogy lehet-e socketet egy nem socketes itembe karcolni?
Azt a barbárt folytattam ROS-ban amit sima D3-ban használtam. Tegnap végre 200k felé kúszott a dps stat. Tudom, hogy még kevés, de egyre jobb cuccokban van...[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Silicon & Synapse volt (pre-Blizzard), még a Blackthorne-os időkben.
A sivatagos pályák zenéje mind a mai napig a fülemben van, pedig már réges rég játszottam vele. Az első rész volt az etalon, a másodikat szerintem elb*szarintották.Thrawn
a játék végén volt is ilyen bónusz scene, ha jól emlékszem, ahol Olaf volt a dobosD3-ban él az a dolog, hogy egy adott elitet kell farmolni, hogy dobjon egy olyan cuccot amit ő dob legnagyobb százalékban és jó a barbárnak?
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Hülye kérdés, de hol esnek a jobb itemek? Treasure goblin soha nem dobott még legendaryt, achievement kör után járó horadric dobozból sem, tegnap esti rift kör sem produkált semmit. Mondjuk a tegnap előtti igen.
Egy karaktert viszek.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Tegnap az egyik RIFT-ben meg rózsaszín medvék voltak
Otthon van screenshot is.www.vakbelmutet.hu
-
-
Cheesy
őstag
válasz Thrawn #64199 üzenetére
Íme, ezen a pályán (Magistrate's Journey, 6 szintes rift) a 4. szinten csak ezekből álltak az ellenfelek:
persze a Rift Guardian kivételével:
aki a következő Riftben ugyanúgy Rift Guardianként szerepelt:
Fő a változatosság ugye. Ráadásul elég sokáig tart agyoncsapnom.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz diegho #64209 üzenetére
Én sem értem még teljesen miért nem haladok jobban, de szívesen fogadok tanácsokat.
Nem vagyok hardcore játékos, más kaszttal még ki sem próbáltam a játékot.Jelenleg Whirlwindre van ráállítva mint fő támadás, ha elfogy a Fury, akkor Frenzyvel gyorsan feltöltöm. De mivel Smite rúnával van ellátva, így ha egyszerűen elkezdem csapkodni az ellent, akkor kb. nem sok esélye van megmozdulni, mert 90%-ban elkábítja egy villám. Mivel Frenzy, ezért egyre gyorsabban is csapkod, így nagyobb esély is van a gyorsabb villám-kábításra... csak lassan halad ugye, mert 2-300k-t sebez egy ütéssel.
Ilyenkor adok neki egy Earthquake-t, illetve amint csak lehetséges egy Overpowert-t.
Próbálok olyan kiegészítőket használni amik növelik a Critical Chance-t és a Critical Damage-t, mert amikor Whirlwinddel támadok a sok ütés mennyiségével arányosan nagyobb az esélyem ugye a Criticalra is...Mondjuk az is igaz, hogy az Armor set ami rajtam van (Sage's) a Seismic Slamre ad +13% +14%-ot, nem ezt használom, ez lehet hülyeség és meg kéne próbálnom Earthquake helyett.
Mivel a Frenzy Smite rúnával és az Overpower Killing Spree rúnával lighning damaget okoz, ezért a nyakék is hozzátesz valamit, mert növeli a lighning damaget.Nagyon nem tanít senki, netről szedegetek össze infókat, ha épp arra van kedvem...
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Cheesy #64217 üzenetére
Sikerült, az egyiket 3-ból, a másik fegyvert 1-ből sikerült úgy módosítani, hogy a legkevésbé fájó tulajdonságát sockettel lássam el. Sima Frenzy-vel csapkodva 1200k crit, Whirlwinddel átlag 650-700k crit. Érezhetően gyorsabban szeletelt a barbár
Esett 2 legendary, a fele forgotten souls már visszajött.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Köszönöm a tanácsokat!
Aughild set receptjét még nem taálltam meg.
Reapers Wraps eddig nem tűnt vonzónak, már megvan a recept, itt az ideje kipróbálni.
Devastator mace recept 2 napja esett, egyszer legyártottam, de nem tűnt vonzónak, szét is törtem.Ezek alapján amiket írtatok el tudok indulni, köszi!
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Köszönöm a múltkori tanácsokat, kicsit előrébb jutottam
Miután a fegyverekbe raktam 1-1 flawless imperial emeraldot, nőtt a critical chance-m, kicsit könnyebben szeletelt a barbárom.
Időközben váltogattam a neten talált buildok alapján, de végül maradtam a Whirlwind mellett, azzal volt a leghatékonyabb. Kicsit változtattam és Earthquake + Avalanche támadásokat tartottam meg secondaryként, Frenzy + Whirlwind primaryként. Így viszonylag hatékonyan lehet írtani a komolyabb ellenfeleket is. Kivéve persze azt amelyik cikázik, menekül, azt be kell érni és Frenzy + Smite kombóval stunolni, közben mehet alá az Avalanche és az Earthquake.
Időközben esett végre egy használható recept, Aughild's set. Most ebből van rajtam 3 darab, így az elitek ellen még hatékonyabb lett. Már 2-3 napja Torment 1 szinten kergetem őket.Próbálom a Critical Chance növelő cuccokat megtartani, most buffed 44,5% CritChance van.
Tagnap viszont esett pár item, ami érdekes:
A 25% élet alatti garantált Critical érdekes, de ritka amikor ott vagyok.
Az ugrálós amulettet még nem próbáltam ki, érdekességnek tartottam megwww.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
- játszd végig újra az egész játékot, seasononként a 0-ról és
..a. ha bizonyos kompetitív modulokban az első 1000-ben vagy felkerülsz leaderboardra
..b. grindelhetsz ezerrel, hogy új FRISS hősödet felszereld
..c. elsőként lootolhass olyan cuccokat amit a season letelte után mindenki megkaphat (sőt, lesz seasononként 1db transmog is, hogy stílusosan villoghass!)
- greater rift, ahol tényleg rohanni kell (vicc)Itt talán annyi eőnye van, hogy mehet a user egyre erősebb riftre is, akinek a Torment 999 sem lenne elég.
Ami szerintem érdekesebb:
- beépítették az eredetileg kimaradt pályasetet is, ami eredetileg Westmarch csatornarendszere lett volna.
- treasure pygmy pályák, új bossalSzóval 80%-ban leaderboard, játszd újra Sam, és e-Lőcs lóbálási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz mikromanus #64612 üzenetére
MrCsit:
Ha zavar az "egyenlőtlenség", akkor indulj majd pénteken tiszta lappal ladderben/seasonban. Ott nincs (eleinte) előnye a többieknek.Az első 2 órában kb Szerintem lesz olyan aki a ladder miatt egyhuzamban tolja amíg bele nem pusztul
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
T3-on megakadtam ezzel a builddel.
(whirlwind barbár)Ami alapján fejlesztettem eddig, hogy a critical hit chance minél magasabb legyen (az értéke most buffed 51%).
Viszont tárgyakból nagyon keveset találtam ami többet ad (10% volt a max).
Tele van már a ládám legendary cuccokkal és setekkel, de nem tudom eldönteni melyikkel lehetne tovább erősödni. DPS irányba.Utóbbi 1 hétben vettem elő a játékot kb. 5 hónap kihagyás után és többek között kezd összeállni egy set, ami érdekes lehet. Ami már megvan: Gauntlet of the Wastes, Sabaton of the Wastes, Curiass of the Wastes.
4-es settől felfele már WW-re van kihegyezve, a 6-os setnél meg le kell cserélni a mostani Wind Shear rúnát Dust Devils-re. Ennek van értelme?www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz jookomak #77218 üzenetére
Ma kiesett végre a maradék Kadalától
Egész használható lett a barbár, nagyon nagy ugrás volt a használhatóságban.
Esett egy ilyen különlegesség is, kár, hogy nincs sok értelme:Még mindig nem sikerült ki-kadalázni vagy farmolni a Ring of Royal Grandeur-t.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Sárpac, sith7, AtHoS
Köszönöm a válaszokat!
Akkor irány Act I bounty. Torment 3-on tartok, bár ezzel a barbárral, már nekimehetnék a T4-nek is szerintem.Ha az IK, Immortal King's szettet jelent, akkor az öv, a csizma, a nadrág és a páncél megvan belőle.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
5 kör ACT I T3 után megvan a gyűrű.
És most mit használjak fel a IK szettből? Call of the ancients-t nem használom.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Bul katos egykezes kardok mindkét darabja kiesik Kadalától?
Az egyiket már kidobta, de 200 shard óta a másikat nem akarja :/www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Most itt tartok.
T5-ön még magabiztosan szeletelek vele, T6-ot kevésbé próbáltam.
Viszont folyamatosan járom a rifteket és költöm el a shardokat ezért és csak nem akar esni: Immortal King's Boulder Breaker
illetve még a szett sisakja hiányzik csak.
Ezek random esnek, vagy van specifikus Act ahol érdemes próbálkozni?
Más az 'általános' drop rate public, ill. private game esetén?[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz noblem1983 #78295 üzenetére
A Hellfire amuletten az egyik tulajdonságot újra kellett osztani, mert kellett a socket... Így ezen már nem tudok változtatni.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Csak nem akar kiesni az IM Boulder Breaker... :/ Se riftben se Kadalánál.
Lecseréltem a felesleges statokat, el is felejtettem, hogy a Hellfire amulet ad alapból Weapon Master-t, AtHoS fentebb emlékeztetett rá
Torment 6-on szeletelek most már, de vannak helyzetek, amikor leteszem a kanalat :/Találtam egy érdekes gatyát: Hexing Pants of Mr. Yan
(Your resource generation and damage is increased by 25% while moving and decreased by 20–25% while standing still.)Namost én kipróbáltam, de nem vettem észre különbséget, holott a WW közben folyamatosan mozgok... A Fury, az igaz, hogy gyorsabban töltődött.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz birorichard #78318 üzenetére
Be tud adni olyan elite csapatot (vagy többet is egyszerre), ahol elfogy a szusz...
Tegnap ment előttem ez a Monk.
Nem bírtam utólérni T6 riftben...[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Segítségeteket kérem.
Adott egy barbár karakterem.
T50-nél feljebb már nemigen akaródzik menni.
Szoktam nézni és elemezni a többi játékos barbárjait, hogy mivel tudnék még fejleszteni, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy pl. ehhez és ehhez a karakterhez képest hol tudnám hozzátenni azt a +30-50% DPS-t.Válaszotokat előre is köszi!
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Hellfire amulettet még csak ezt az egyet csináltam jópár hónapja, elég neház volt összehozni
De akkor ismét elkezdek keywardent vadászni...
A sisakot leváltottam most, nemsoká frissül battlenet is szerintem.
Bracer az most Strongarm a kezemen, cube-ban van a First Men.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Nem solo a cél, a buildet sem lehet Unityval followerre alapozni.
Most ott tartok, hogy mára már elegem volt a játékból, csináltam 2 új hellfire amulettet, de kaka mindkettő, nem érdemes átváltani pedig az egyik ancient lett. Csak épp haszontalan passzívval.
Most már T10 sima riftben is előfordul, hogy rámlehellnek és azonnal döglök. Nem elég a life per hit sem.www.vakbelmutet.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest