Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz WhiteWalker #92525 üzenetére
-
Mad_Wolf
aktív tag
senki ne mondja nekem hogy Kadala random adja a cuccokat.
4 napja tolom bele a shardokat, és a tasker and theo kesztyűt próbálom kiszedni belőle.
Csak és kizárólag a frostburn, st. archews gage meg az arachyr set kesztyűt adja be. Semmi mást. 4 nap alatt. Több tízezer shardból. Ez vagy bug vagy változtattak a dropraten.
(a kép nem saját, de akár csinálhattam is volna)
ja, és esett 1 db ingeom, 1 db sacred, 1 db rorg (persze a monknak, és ancient, hogy ne legyen szívem bekockázni), de 0 db ring of empriness, 0db furnace, 0 db mask of jeram (azt is próbáltam kadalával, hasonlóan semmi)[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
apropó, van esetleg valami aktívabb guild? jelenleg az SG guildben vagyok de alig van online ember akivel lehetne tolni.
Nem ígérem hogy szezon végéig fogom nyomni, de még pár hetet tuti, aztán megunom -
Mad_Wolf
aktív tag
na kellett nekem panaszkodni, mask of jeram és ring of emptiness egy körben kiesett végre... már csak a teó kesztyű kell
[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz thesound #92669 üzenetére
ja, nekem is ez jött le belőle.
még a seasonokat kicsit csiszolgatják, nehezítik stb.
ha jobban megnézitek, a t13 után van még hely t14-t15-nek, ezeket még belerakják az elkövetkező fél-egy évben
igazából úgyis vissza fog térni a kemény mag az új seasonökre, tehát nem lesz teljesen halott, de azért jól érezhetően csökkent már az aktív játékosok száma[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Lézerparaszt #93760 üzenetére
És mit csináltál helyette?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Lézerparaszt #93768 üzenetére
Ne aggódj, én péntek óta csak para 30ig jutottam... Para 600 nekem kb 1 hónap ebben a tempóban
-
Mad_Wolf
aktív tag
úgy gondolom adok még egy esélyt neki, még ha fizetős is lesz.
NECROMANCER TRAILER[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
azért elég gáz lenne, ha nem lehetne itt már kérdezni sem
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz MegalodonS #94574 üzenetére
össze akartam hozni ezt a buildet de valahogy már nem éreztem a kitartást hozzá...
-
Mad_Wolf
aktív tag
elvileg akkor holnap jön a peccs? csak ránézek én is erre a lvl1 eventre
-
Mad_Wolf
aktív tag
ptr alapján szerintetek melyik class lesz s9-ben a legjobb solora?
ww barbár? nem nagyon követtem a fejleményeket mostanában -
Mad_Wolf
aktív tag
na nekem is elkezdett laggolni. De csak amikor monkkal játszok, előtte crusader és WD egyáltalán nem lagolt.
Most a monk viszont folyamatosan. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz mikromanus #97162 üzenetére
bounty közben nyílt nekem is egy rainbow goblinból portál, de mivel nem tudtam a buffról jól ott is hagytam a francba....
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz mikromanus #97164 üzenetére
mármint a más ceckcuális beállítottságúaknak?
-
Mad_Wolf
aktív tag
szerintem a blizzard is elvégezte ezt a számítást, amit te, és úgy érezhették, hogy csak a madarak mennek be a rainbow portálba. Ezért kellett a buff. Persze ezt nem írják ki nagybetűvel a battlenet hírei közé Legalábbis én tegnapig nem tudtam róla, amíg itt nem olvastam.
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
DB farmra van valami legjobb class/set felállás? Szerintetek mivel érdemes és hogyan?
-
Mad_Wolf
aktív tag
hát nekem ennyi volt a season.
láda meglett, 0 db panci, és már unom a material farmolást hogy forgassam a cuccokat. 3 karakterrel farmoltam a rifteket, grifteket.
Jobb dolgom is van ennél vagy csak kiöregedtem ebből.
Viszlát a 2.6-ig, a necrot azért még megveszem. -
Mad_Wolf
aktív tag
mennyi nekrofil nevű negró fog rohangálni hamarosan
-
Mad_Wolf
aktív tag
hol lehet megvenni? nekem a shop-ban nem látszik
ja bocs, weboldalon ha a régiót us-ra állítom akkor már vehető[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Delávégá #99498 üzenetére
ne add fel, előbb-utóbb meglesz. Sajnos az rng az csak nevében random. Nekem gyűrűknél volt hogy 5x ugyanazt adta be egymás után, pedig volt választék. RNG na persze.
közben gyűjtsd az alapanyagot, és a kockában upgrade rare item, és a sárgákból is jó eséllyel adja be amit keresel.[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz grimm2015 #100109 üzenetére
t13 rift speedfarmra ezt a corpsemancer buildet használom. nem kell hozzá túl sok anci. GR70-et pedig ezzel a builddel sikerült megcsinálni, elég könnyen, 1-2 anci, para 520 körül, gemek 40-45 kb.
-
Mad_Wolf
aktív tag
kazuár pléjer vagyok, 0 db pancival lájftájm
van más is így? -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz _ocsisajt #102320 üzenetére
pont így vagyok én is, gondolkodtam mivel kellene kezdeni. DH? Megint? Wizard? Papír, kite-olni meg csak élőben szeretek. WD, Necro? Hát, ezekkel toltam az elmúlt 2-3 seasont (necroval nyilván csak az utolsót). Nézegettem a top buildeket Rhykker szerint, az első 10-ben vagy 3-4 barbi build van. Hoppá, barbot legalább season 5 óta nem indítottam. Na akkor most. WW-t amúgy is imádtam anno, csak éppen nem volt életképes magasabb szinten. De most jó lesz farmolni, hota meg gr-re, vagy szaladgálós is jó lesz, azt is szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
Jópofa ez a challenge rift, nagy lazán nekiálltam, majd 2 perc késés elsőre. Másodikra csak 40 mp. Asszem skipelni kell a random mobokat, folyamatos spirit walkkal
-
Mad_Wolf
aktív tag
hány db stash tab van most maximum?
nekem az első két fülön van 5-5, a harmadikon kettő. Tudom hogy kihagytam 1-2 szezonban, de be lehet azt valahogy pótolni? vagy ennyi a max?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest